Vores malere dækker hele Vanløse - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Vanløse – Sæt dit malerprojekt i gang i dag

Har du købt ny fin bolig i Vanløse, eller går du med et ønske om at opfriske dit nuværende hjem med nymalede vægge? Så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag. Vi udfører malerhåndværk i højeste standard, og til en fair pris – vi passer godt på dit hjem og sikrer, at din bolig får lige præcis det look, du ønsker.

Der kan være mange årsager til, at man er på udkig efter en ny maler til sin bolig. Du står måske, og skal fraflytte en lejlighed, som skal overleveres i ordentlig stand? Måske du har fundet drømmeboligen, som nu skal males og tilpasses din personlige stil? Eller måske dit nuværende hjem blot trænger til lidt opfriskning eller en ny farvetone? Hvad end du står med en omfattende vægrenovering eller et mindre malerprojekt, så vil malerfirmaet Lykkebo meget gerne hjælpe dig. Vi udfører alle slags maleropgaver i Vanløse, og vores dygtige malersvende sætter en stor ære i altid at udføre deres håndværk med finesse og fokus på detaljen. Vi benytter ligeledes maling i højeste kvalitet fra Dyrup, så dine vægge er sikret en luksuriøs og fin finish.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave i Vanløse? Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular her på siden. Den tager kun et par minutter at udfylde. 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder vores kunder:

 • Udspecificerede malertilbud, som overholdes
 • Punktlige og professionelle malersvende
 • Malerhåndværk i høj standard
 • Et malerresultat, som er slidstærkt og holdbart

 

Vi gør alt for at vores kunder er tilfredse

Det er desværre ikke alle malere, der har samme store fokus på kundetilfredshed som malerfirmaet Lykkebo. Og vælger du Lykkebo som din maler i Vanløse, får du et malerfirma som har fokus på kundetilfredshed, og som lytter til dine ønsker og malerbehov. Vi er derfor meget taknemmelige for at have modtaget pladsen som nummer 1 på trustpilot. Vi er særligt stolte af denne ære, fordi det er vores kunders tilkendegivelser og anmeldelser, som har givet os denne flotte placering. Hvis du ønsker at se, hvad vores kunder mener om os, kan du gå ind på Trustpilot i kategorien ”maler”.

blank

Lykkebos fokus på kundetilfredshed kombineret med den ære, vi lægger i altid at udføre ordentligt malerhåndværk, gør Lykkebo til noget helt særligt. Og vi er derfor også så glade for at have modtaget prisen som ”Årets maler” fra malerbranchen, fordi det er en tilkendegivelse fra vores branche om, at vi konsekvent udfører smukt og ordentligt håndværk til vores kunder.

Ordentligt udført malerhåndværk med udvidet forsikring

Hos malerfirmaet Lykkebo står ved vores håndværk, og vi har de dygtigste faglærte ansatte, så du er sikret det bedste malerresultat, når du vælger Lykkebo som din maler i Vanløse. Men der er ingen, der er perfekte, og der kan desværre ske menneskelige fejl. Derfor er malerfirmaet Lykkebo medlem af Danske Malermestre, Og vores kunder hører dermed under en udvidet garanti, hvis ikke dit malerjob er udført håndværksmæssigt ordentligt. Det betyder, at du kan få udbedringer for op 100.000 kr, hvis skaden skulle ske. Lykkebo anbefaler derfor altid at tjekke om den maler man vælger, er medlem af ”Danske Malermestre”.

Udspecificerede og uforpligtende malertilbud

Med mange malerfirmaer kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter, fordi alle forhold og opgaver ikke udspecificeres eller medtages i dit endelige malertilbud. Malerfirmaet Lykkebo vil gerne gøre sit for at undgå eventuelle misforståelser. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at vi er fuldstændigt klare i vores malertilbud til vores kunder, så vores kunder har fuldt overblik over deres maleropgave og den endelige pris. Vi lytter til hvilke tanker og meninger du har vedrørende dit malerprojekt, og udformer et udspecificeret tilbud tilpasset til dig.

blank

I tilbuddet udspecificerer vi alle opgaver vi udfører, hvilke malingprodukter vi anvender samt den endelige pris. Således ved du præcis hvad du betaler for, og du kan nemt revidere det, hvis dit budget eller dine behov skulle ændre sig. På den måde undgås misforståelser, og du får et malertilbud og et malerfirma, som du altid kan regne med.

Nymalede vægge kan transformere dit hjems look

Og malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at give dit hjem i Vanløse dit personlige præg. Når man maler et hjem, kan farvetonen have stor effekt på det endelige resultat. En kølig tone kan give et stramt, fint og nordisk look, mens en varmere tone kan give et mere sydligt og hyggeligt præg på din boligs æstetik og udseende. Hvis du vælger Lykkebo som dit malerfirma i Vanløse sørger vi for at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Vi leverer perfekt malerhåndværk med øje for detaljen. Og Lykkebo benytter kun de bedste malerprodukter til dine vægge. Vi maler dine vægge og lofter to gange med ”Robust 5” fra Dyrup, medmindre du har andre præferencer. ”Robust 5” kan tones efter lige præcis dine præferencer og ønsker, så dine vægge kan være med til at skabe rammen om dit fine hjems udtryk.

blank

Malerfirmaet Lykkebo har altså altid fokus på god service og dine ønsker, og vi får dit hjem til at tage sige ud fra sin bedste side. Malerfirmaet Lykkebo udfører også andre services udover kvalitets malerarbejde. Du kan eksempelvis kombinere dit malerprojekt med vores kvalitets gulvservice. På den måde får du udført flere renovationer på en og samme tid, så du får dit hjem tilbage hurtigst muligt og i den fineste nye stand. Du kan læse mere om vores gulvservice her.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Overlegen kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Du behøver ikke at vente længere på fine nymalede vægge!

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne være din foretrukne maler i Vanløse. Vores malertilbud holder fra start til slut, og du kan regne med os. Vi lytter til dine malerbehov og udformer et malertilbud, der opfylder dine ønsker. Og vi sikrer, at du får et holdbart malerresultat, og en bolig, der altid tager sig ud fra sin bedste side. Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 indenfor vores åbningstider 9.00 – 17.00 eller udfyld vores tilbudsformular her på siden.

blank