Vores malere dækker hele Gentofte - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Gentofte – Giv dit hjem et nyt udtryk med malerfirmaet Lykkebo

Leder du efter et nyt og fint æstetisk udtryk til dit hjem i Gentofte, og søger du en ærlig og dygtig maler? Malerfirmaet Lykkebo udfører malerhåndværk i højeste kvalitet til en fair pris. Vi er ikke de billigste, men vi sigter mod at være det bedste malerfirma i Gentofte.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at udføre håndværk i høj kvalitet, som vi kan være stolte af. Vi sigter mod at have de bedste malersvende, og vores malermester Samuel står derfor for at udvælge vores dygtige stab af faglærte malersvende I Gentofte. Vores malere sætter en ære i at udføre deres malerhåndværk med finesse. Og de forstår, at grundigt forarbejde og fokus på detaljen er vigtigt for at give vores kunder det bedst mulige malerresultat. Vælger du Malerfirmaet Lykkebo som din personlige maler passer vi godt på dit hjem. Vi lytter til dine malerbehov og hjælper dig med at give dit hjem lige præcis det udtryk, som du ønsker. Lykkebo levere kvalitetsmalerarbejde, som holder år efter år, og til en fair pris.

Kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag!
Lykkebo vil gerne hjælpe dig med din maleropgave, og være med til at give dit hjem i Gentofte det æstetiske udtryk, du ønsker. Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 – vi har mange års ekspertise fra malerbranchen, og vi lytter til dine ønsker og malerbehov. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave typisk indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

→ Få gratis tilbud nu ←

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder:

 • Malerhåndværk i højeste kvalitet
 • Miljømærket maling fra Dyrup med en flot og mat finish
 • Udspecificerede malertilbud
 • Ekstra garanti fra ”Danske Malermestre”

Nedenfor kan du lære os bedre at kende, ved at se en videopræsentation af firmaet.

Ærlige og udspecificerede tilbud

Der kan desværre nogle gange opstå misforståelser i forbindelse med malertilbud og tidsplaner. Det er nødvendigvis ikke overlagt, men der er desværre nogle malere, der udelader elementære dele af malerjobbet i dit malertilbud. Som kunde kan man derfor risikere pludselig at stå med ekstraudgifter på ens maleropgave, fordi man ikke er blevet oplyst om alle malerjobbets opgaver. Eksempelvis medtages pris på klargøring ofte ikke i tilbud, og det kan være med til at skabe misforståelser i forhold til pris og ligeledes tidsplanen for malerprojektet.

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne sikre, at vores kunder bliver mødt med ærlighed, et udpenslet malertilbud og en pris, de kan regne med. Derfor medtager vi alle detaljer, når vi udformer dit malertilbud. Vi lytter til dine malerbehov, og laver ud fra det et udspecificeret tilbud, hvor intet er skjult. I tilbuddet inkluderer vi derfor alle de opgaver, vi udfører i dit hjem, hvilke kvalitetsmaterialer vi benytter samt den endelige pris. Dette gør det nemt for dig at have fuldt overblik over dit malerprojekt, og du kan således tilpasse det, skulle der være noget, du ønsker ændret, eller hvis du har ændringer i dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

→ Få gratis tilbud nu ←

Vores kunder er sikret godt malerhåndværk med garanti

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man er så uheldig, at der er fejl i det håndværk, som du får udført. Ordentligt udført håndværk er en af de vigtigste grundsten i malerfirmaet Lykkebos tilgang til vores maleropgaver og arbejdsfilosofi. Men vi vil gerne have, at vores kunder føler sig ekstra trygge. Vi er derfor medlem af ”Danske Malermestre”, hvilket betyder, at vores kunder hører under en udvidet garanti. Og er der fejl i den håndværksmæssige udførsel, kan man få udbedringer for op til 100.000 danske kroner. Det er en god forsikring at have med sig, især når det drejer sig om noget så vigtigt som ens hjem. Hvad enten du vælger Lykkebo eller en anden maler i Gentofte, anbefaler vi derfor, at du sørger for, at de er medlem af ”Danske Malermestre”, så du er i ekstra trygge hænder, hvis skaden skulle ske.

Vi anvender miljøvenlig maling i høj kvalitet

For at få det mest holdbare og æstetisk pæne malerresultat, når du skal have malet dit hjem, er det vigtigt, at der benyttes de bedste produkter og materialer. Nogle malere vælger at gå på kompromis med, hvilke malingprodukter de anvender for at spare penge eller for at kunne udforme et billigere tilbud til deres kunder. Men det betyder desværre ofte, at man som kunde ikke får et luksuriøst resultat, som også holder sig flot år efter år. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi ikke på kompromis med, hvilke produkter vi benytter, fordi vi ønsker at give alle vores kunder et malerresultat i højeste kvalitet.

Vi anvender derfor Dyrups ”Robust 5” til dine vægge, en kvalitetsmaling, som har en lækker, mat finish. Det giver dine vægge et fint, æstetisk, og luksuriøst look. Resultatet er slidstærkt og rengøringsvenligt, og du kan vaske din væg af med en fugtig klud, uden at der efterlades mærker. På den måde får du et malerresultat, som holder sig flot længe. Fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten, er vi derfor heller ikke de billigste i branchen. Men vælger du os som din maler i Gentofte, er du sikret perfekt udført malerhåndværk og et æstetisk perfekt malerresultat.

Vi tilbyder også andre kvalitetsservices til dit hjem

Malerarbejde og andet renoveringsarbejde af ens hjem kan være en tidskrævende og udfordrende proces. Det tager tid at planlægge, og under selve udførslen er man udfordret, af at ens hjem er ubeboeligt for en stund. Malerfirmaet Lykkebo vil derfor gerne hjælpe dig med at gøre processen så let som muligt.

Vi gør derfor brug af vores mangeårige erfaring fra branchen, og vi koordinerer selvfølgelig ligeledes alle håndværkere, og sørger for, at tidsplanen overholdes. Dertil tilbyder vi også andre services, som du kan få udført i forbindelse med dit malerjob. Vil du eksempelvis også gerne have ordnet dit gulv, kan vi også hjælpe dig med det. På den måde sparer du tid på koordineringen, fordi vi sørger for det hele. Du får klaret flere af dine renoveringsprojekter i dit hjem på en og samme tid, og vi får dit hjem fint og klart til dig og din familie hurtigere.

Vi tilbyder følgende kvalitetsservices:

 • Maling af vægge, lofter og indvendigt træværk
 • Fuldspartling af vægge
 • Opsætning af filt
 • Gulvafslibning og efterbehandling med lak

Hvis du ønsker at få mere information om vores gulvservice, kan du se mere her.

Få et uforpligtende tilbud på godt malerhåndværk

Vil du være sikret godt udført malerhåndværk, så vælg malerfirmaet Lykkebo som din maler i Gentofte. Ring til os i dag på telefonnummer 51 90 20 91, eller udfyld tilbudsformularen her på siden, det tager kun få minutter.