Vores malere dækker hele Skævinge - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Skævinge – Fordi nymalede vægge giver liv til dig hjem

Bor du i den hyggelige stationsby Skævinge og er dine vægge i huset blevet kedelige at se på? Så skal du kontakte malerfirmaet Lykkebo. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores dygtige og faglærte malersvende lytter til dine ønsker og sørger for at du får det resultat du altid har drømt om.

Hos malerfirmaet Lykkebo fokusere på på at vores kunder er tilfredse og levere derfor altid kvalitetsarbejde med overholdte tidsplaner. Vi lytter til dine ønsker for dit hjem og kan tone farven, så den passer til dit hjem. Uanset om du skal have malet ude eller inde, om det er vægge eller træværk der skal friskes op, står vi klar til at hjælpe. Vi giver et fair og ærligt tilbud og anvender miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup, som er med til at give et slidstærkt og holdbart resultat.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Specificeret tilbud der holder
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljøvenlig kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Slidstærkt og holdbart resultat

 

Har du brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vores dygtige medarbejdere med mange års erfaring indenfor malerbranchen sidder klar til at hjælpe. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Det tager få minutter og vi sender dig derefter et tilbud, som er både gratis og uforpligtende.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kvalitetsmaling sikrer et slidstærkt og holdbart resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor anvender vi kun de bedste produkter fra Dyrup, da vi ved at det i sidste ende er afgørende for slutresultatet. De produkter vi anvender giver en flot mat finish og et slidstærkt resultat. Samtidig er vores anvendte produkter også miljømærkede hvilket er med til at passe på miljøet og ikke mindst indeklimaet i dit hjem i Skævinge.

blank

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi vægge og træværk, for at give den bedste rene overflade at arbejde ud fra.Dette er med til at sikrer et holdbart og ensartet slutresultat. Væggene nedvaskes og spartles og træværket afvaskes og slibes.

Til maling af vægge anvender vi Robust 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret. Malingen efterlader en flot mat finish og er i modsætning til andre matte malinger, utrolig rengøringsvenlig. Du kan nemt anvende en fugtig klud og tørre over hvis der skulle komme pletter på væggene. Vores maling kan tones i forskellige farver, så den passer til dine ønsker.

Trænger træværket til en tur, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler træværket over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som er med til at sikre en hård og glat overflade, som er slidstærk og kan klare dagligdagens slid fra både stole, støvsugere og lignende. Vores valgte maling til træværk er også rengøringsvenlig og du kan ligeledes aftørre med en fugtig klud, hvis der skulle opstå pletter.

Specificeret tilbud med overholdt tidsplan

Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring og vi giver en fair og ærlig pris på dit malerprojekt. Vi udregner et specificeret tilbud, hvor intet er skjult for dig som kunde. Vi tager alt med i tilbuddet for at undgå at der opstår misforståelser og uforudsete udgifter for vores kunder i forbindelse med malerarbejdet. Du vil som kunde hos Lykkebo derfor få et tilbud hvor der står hvilke produkter vi anvender, hvilke opgaver vi udfører, samt den endelige pris på hele malerarbejdet. Derved giver vi et overskueligt overblik, hvor du som kunde har mulighed for at se hvad du betaler for, og revidere hvis der er noget du ønsker skal være anderledes.

blank

Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og ved hvor vigtigt det er med en overholdt tidsplan. Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan for vores kunder, og er derfor meget fleksible i forhold til vores tidsplanlægning, så vi kan tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Det betyder også at vi i modsætning til mange andre malere kan tilbyde opstart på dit malerprojekt allerede indenfor en til to uger, fra tilbuddet er underskrevet. Så har du en deadline eller af en anden grund gerne vil have påbegyndt dit malerprojekt hurtigt, kan Lykkebo hjælpe. Vi overholder vores aftaler og tidsplaner, og giver på baggrund af vores mangeårig erfaring indenfor malerbranchen en realistisk tidsplan.

Kvalitetsarbejde med udvidet garanti

Hos malerfirmaet Lykkebo er kvalitetsarbejde og kundetilfredshed i fokus. Vi vil gerne sikre at vores kunder får et slutresultat som de bliver glade for og kan nyde stor glæde af i flere år. Ved at være medlem af Danske Malermestre giver vi garanti for at vores malerarbejde er udført håndværksmæssigt korrekt. Som kunde hos Lykkebo vil man derfor være sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis malerarbejdet ikke er udført håndværksmæssigt korrekt. Om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Skævinge til at hjælpe med dit malerprojekt, anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af Danske malermestre.

Vi lever af vores tilfredse kunder og giver derfor altid en god service og sikrer et kvalitetsmæssigt udført malerarbejde der holder. Vi er derfor rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark ifølge Trustpilot.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo maler gerne for dig

Uanset om det er dit nye hjem, eller der du har boet i flere år, der trænger til en opfriskning, så står Malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular her. Det tager ganske få minutter, og vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.