Vores malere dækker hele Brøndby - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Brøndby – Indhent et uforpligtende tilbud i dag!

Malerfirmaet Lykkebo udfører kvalitetsmalerarbejde i Brøndby. Vores faglærte malersvende sørger for, at du får et flot slutresultat, som du kan være fuldt ud tilfreds med. Vi benytter kun miljømærket maling fra Dyrup, som har en luksuriøs og mat finish. Og mangler du en maler i Brøndby med kort varsel, kan Lykkebo hurtigt træde til.

Har du lige købt ny bolig i Brøndby, eller trænger dit nuværende hjem til en kærlig og faglært hånd? En boligs vægge spiller en stor rolle i et hjems det samlede udtryk. Er dine vægge i dårlig stand, eller er du utilfreds med farven, er det svært at skjule i dit hjems look. Og det kan ligefrem overdøve og dominere det fine og personlige udtryk, som du sigter efter. 

Hvilken kvalitet malerhåndværket udføres i, samt hvilke produkter og toner der benyttes, er derfor særligt vigtig. Det skyldes, at de er med til at skabe rammen for lige præcis det udtryk, som du ønsker dit hjem, skal have. Så hvad enten du er ny boligejer, eller dine nuværende boligs vægge trænger til et frisk pift eller et nyt look og udtryk, så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe dig! Vi har de dygtigste malersvende i Brøndby, og vi benytter kun miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder vores kunder:

 • Kvalitetsmaling med mat finish fra Dyrup, som kan tones efter din smag
 • Rengøringsvenligt og slidstærkt malerresultat
 • Godt håndværk til en fair pris
 • Overholdelse af aftaler og tidsplaner

Indhent dit uforpligtende tilbud fra malerfirmaet Lykkebo i dag – det tager kun et par minutter. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular, så sender vi dig et fair tilbud på din maleropgave. Hvis du har brug for rådgivning, kan du også ringe til os på 51 90 20 91 alle hverdage mellem 07.00 og 15.00. Vi har mange års ekspertise med malerarbejde, og vil gerne hjælpe dig på vej med dit malerprojekt.

Vi er kåret som ”Årets maler”

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din private maler i Brøndby er du i gode, faglærte hænder. Vi gør alt for at vores kunder er glade og tilfredse med vores udførte malerjob. Vores malermester Samuel udvælger derfor personligt og med stor grundighed vores dygtige og faglærte malere. Vi er derfor også umådeligt stolte af at have modtaget brancheprisen ”Årets maler”, fordi vi sætter kvalitet og godt håndværk højt. Er du kunde hos Lykkebo, kan du derfor regne med det bedste malerhåndværk og et flot slutresultat.

malerfirma broendby

Vi ligger også nr. 1 på Trustpilot i kategorien ”Maler”, og det er vi endnu mere stolte af. For udover at have fokus på godt og ordentlig håndværk så er malerfirmaet Lykkebos prioritering vores kunder. Vi har fokus på kundetilfredshed, og vi forsøger altid at gøre vores kunder glade og opfylde deres malerønsker – helt ned i detaljen. Og det kan ses på vores fine anmeldelser fra vores nuværende kunder. Hvis du ønsker at se, hvad vores kunder mener om os så gå ind på Trustpilot.

Trygge rammer og fair priser

Det kan være udfordrende at finde den rette maler til at tage sig af dit hjem. Der er mange om buddet, og desværre er det ikke alle der gør en dyd ud af at levere godt håndværk. Man kan som kunde blive lovet ting som ikke bliver overholdt, eller stå med en regning som pludselig er meget dyrere end forventet. 

malermester i broendby

Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo får du et tydeligt og udspecificeret tilbud på din maleropgave. På den måde skal du ikke bekymre dig om skjulte udgifter eller misforståelser i forbindelse med dit malertilbud fra os. Du får nemlig fuldt overblik over alle de job vi udfører, hvilke materialer og produkter vi anvender, og til hvilken pris. Og du kan samtidig nemt revidere i tilbuddet, hvis der er noget du ikke ønsker, eller hvis dine malerbehov eller dit budget ændrer sig.

Godt håndværk, grundighed og gode materialer

Malerfirmaet Lykkebos måde at opnå et godt malerresultat er ved at have de dygtigste ansatte. Alle vores ansatte er fagudlærte, og de sætter en ære i at udføre deres job til perfektion med øje for detaljen. Samtidig har vi også kundens ønsker i højsæde og sørger altid for, at vores kunder er tilfredse med vores udførte håndværk.

kompetent malerteam i broendby

Ens tilgang til maleropgaven, håndværket og arbejdsfilosofi spiller også en stor rolle i, hvor veludført et malerresultat bliver. Lykkebo mener, at springer man over hvor gærdet er lavest, så skaber man ikke det bedste grundlag for et veludført malerarbejde og et perfekt slutresultat. Derfor laver vi et grundigt forarbejdet i form afvaskning af væggene og spartling af huller. Vi sætter også filt op, hvis der er behov for det. På den måde har dine vægge det bedste udgangspunkt for en perfekt finish på din maleropgave.

Vi passer godt på dit hjem og dækker selvfølgelig ordentligt af. Derefter maler vi dine vægge to gange, så du er sikret en god dækkeevne. Skal du også have malet træværk indenfor, så maler vi dette tre gange og med en maling, der har en hård og rengøringsvenlig overflade. Det skyldes, at træværket er mere udsat for dagligdagens brug og slitage, og vi vil gerne sikre et slidstærkt og flot resultat.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo anvender selvfølgelig kun gode materialer og kvalitetsmaling. Vi har specielt udvalgt “Robust 5” fra Dyrup, fordi den giver et flot mat og luksuriøst look, og den kan tones lige præcis efter din smag. Men vi anvender den også fordi den sikrer et langtidsholdbart og rengøringsvenligt resultat. Overflader malet med malingprodukter med mat finish kan normalt godt være svære at rengøre, uden der efterlades pletter eller plamager, men med “Robust 5” kan du rengøre dine vægge med en fugtig klud eller svamp uden at skulle bekymre dig om dette. Robust 5 er desuden Svanemærket, så dit indeklima og vores fælles miljø skånes.

Få et tilbud på malerarbejde i Brøndby

Så søger du en ærlig og dygtig maler i Brøndby, så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag! Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit malerprojekt, så du kan få et hjem der tager sig ud lige efter din smag. Læs mere, hvis du søger et malerfirma Holte eller malerfirma Hørsholm. Udfyld vores tilbudsformular  eller ring til os på 51 90 20 91 – så tager vi en snak om dine malerbehov.

blank