Vores malere dækker hele Humlebæk - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Humlebæk – Kvalitetshåndværk til tiden

Skal du have malet dit hjem, og søger du en maler, der leverer kvalitetshåndværk til tiden? Så er malerfirmaet Lykkebo det helt rigtige valg. Vi har faglærte og dygtige malersvende, som udfører kvalitetshåndværk, med øje for detaljen. Vi er ikke billigst, men sigter mod at være det bedste malerfirma i Humlebæk.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at levere godt håndværk af højeste kvalitet, så du får det resultat, du har drømt om. Vi sigter mod at have de bedste malersvende, og vores malermester Samuel står derfor for at udvælge vores stab af dygtige, faglærte malersvende. Vores malere sætter en ære i at udføre deres arbejde håndværksmæssigt korrekt og til tiden. De forstår vigtigheden i, at grundigt forarbejde og fokus på kundens ønsker er alfa og omega for at kunne levere et godt stykke arbejde. Vælger du Lykkebo som din maler i Humlebæk, passer vi godt på dit hjem, lytter til dine behov og leverer kvalitetsarbejde, som holder år efter år.

Lykkebo tilbyder alle deres kunder:

 • Godt håndværksmæssigt korrekt malerarbejde
 • Miljømaling fra Dyrup
 • Udspecificeret malertilbud
 • Ekstra garanti fra “Danske malermestre”
 • Dygtige og faglærte malersvende

Kontakt Lykkebo allerede i dag og hør hvordan vi som dit malerfirma Humlebæk kan hjælpe dig med at få et hjem der fremstår som nyt. Vi står klar til at hjælpe dig med din maleropgave i Humlebæk. Ring på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores faglærte medarbejdere om dine ønsker for dit hjem. Du kan også udfylde tilbudsformularen nedenfor. Det tager få minutter, og vi sender et uforpligtende og gratis tilbud, typisk inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Miljøvenlig maling – For din og miljøet skyld

For at få et flot og holdbart resultat, er det vigtigt at der bliver anvendt produkter og materialer af den højeste kvalitet. Nogle malere hår på kompromis med malingsprodukterne, for at spare penge eller kunne udforme et billigere tilbud til deres kunder. Desværre betyder det ofte at man som kunde ikke får et flot resultat, som holder i flere år. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med hvilke produkter vi anvender, fordi vi ønsker at give vores kunder et malerresultat af højeste kvalitet, som holder.

miljoevenlig maling

Derfor anvender vil Dyrup “Robust 5” til at male dine vægge og lofter. Det er muligt at blande malingen, i forskellige toner, så du får den farve du ønsker. Dyrups maling, er kvalitetsmaling som giver en flot mat finish, som samtidig er både slidstærkt og rengøringsvenligt. Det betyder at du med fordel kan vaske din nymalede væg med en fugtig klud, uden at der efterlades mærker. På den måde er du sikret er malerarbejde, som holder sig flot længe.

maling af traevaerk

Skal du have malet træværk, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler dit træværk 3 gange og anvender den særlig stærk polyuretanbaseret maling, som giver en slidstærk og rengøringsvenlig overflade.

Alle vores malerprodukter til indendørs brug, er mærket med enten Svanen eller EU-blomsten, for at skåne miljøet og sikre dig et godt indeklima, efter vi har malet for dig i dit hjem i Humlebæk.

Vi sikrer vores kunder håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med udvidet garanti

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man som kunde er uheldig at der er fejl i det håndværk man har fået udført. En af grundstenene hos Lykkebo er ordentligt håndværksmæssigt udført arbejde og vi vil derfor også gerne sikre at vores kunder føler sig trygge. Derfor er vi medlem af “Danske Malermestre” som betyder at vores kunder hører under en udvidet garanti. Er der fejl i den håndværksmæssige udførsel, er det muligt at få udbedringer op til 100.000 kr. Det er en god forsikring at have, når det drejer sig om noget så vigtigt som en hjem.

malerfirma humlebaek

Uanset om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Humlebæk, anbefaler vi altid at du som kunde undersøger om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. Det sikre at du og dit hjem er i trygge hænder, hvis skaden skulle ske.

Ærligt og udspecificeret tilbud

Der kan nogle gange opstå misforståelser i forbindelse med malertilbud. Det kan blandt andet skyldes at nogle malere undlader elementære dele af malerarbejdet, såsom klargøring af væggene i malertilbuddet. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne undgå alle former for misforståelser og giver derfor altid vores kunder et udpenslet malertilbud. I tilbuddet inkluderer vi alle de opgaver vi skal udfører i dit hjem, hvilke kvalitetsmaterialer vi anvender, samt en den endelige pris for hele dit malerprojekt. På den måde er det nemt for dig som kunde at have det fulde overblik og du kan således tilpasse tilbuddet så det passer til dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi står klar til at tage hånd om din bolig i Humlebæk

Trænger din bolig til en kærlig hånd, så står Lykkebo klar til at hjælpe som din malermester Humlebæk. Vores kompetente medarbejdere sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at lytte til dine ønsker og behov, samt råde og vejlede dig. Du kan naturligvis også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at give dig et skriftligt tilbud inden for 24 timer. Det er både gratis og uforpligtende.

blank