Vores malere dækker hele Kvistgård - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Kvistgård – Vi giver dit hjem nye og opfriskende farver

Nymalede vægge er med til at give et frisk og nyt udseende, selv til et ældre hus. Trænger din nuværende eller nye bolig i Kvistgård til et forfriskende udseende, så er malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi udfører malerarbejde af høj kvalitet og har kun de bedste malersvende ansat. Vi giver en fair og ærlig pris og benytter miljømærkede malingsprodukter fra Dyrup, som giver en flot mat finish, der samtidig er utrolig rengøringsvenlig.

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi op i at levere et ordentlig stykke arbejde hos alle vores kunder. Vi giver et malertilbud som holder hele vejen, både tidsmæssigt og prismæssigt. Vores dygtige og faglærte malersvende udfører malerarbejde med fokus på grundighed og perfektion, og giver dig et færdigt resultat, som du kan nyde glæde af i flere år. Fordi vi hos malerfirmaet Lykkebo vælger kvalitet fremfor alt, er vi ikke de billigste i branchen, men vi vil vove at påstå at vi vil give dig mest mulig kvalitet og værdi for dine penge.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Specificeret tilbud uden ekstra udgifter
 • Godt håndværk med garanti
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljømærkede kvalitetsmaling med en flot finish

 

Så står du og skal have malet dit hjem i Kvistgård og vil du være sikret en pålidelig og dygtig maler, så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag. Ring til os på telefon 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi forsøger at få et tilbud afsted til dig indenfor 24 timer, så du ikke skal vente med at få igangsat dit malerprojekt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

→ Få gratis tilbud nu ←

Hos Lykkebo er du sikret under Danske Malermestres Garantiordning

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi meget ud af at det håndværk vi udfører hos vores kunder er i orden, så de er glade og tilfredse. For at sikre at de føler sig i trygge hænder når de vælger os som deres personlige maler, har vi valgt at være medlem af Danske Malermestre. På den måde er man som kunde hos os, sikret malerarbejde, som er udført håndværksmæssigt korrekt. Samtidig betyder det også at man er dækket af Malermestrenes Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning, og kan derved få udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det malerarbejde du har fået udført ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

Derfor anbefaler vi uanset hvilken maler du vælger til at male for dig i Kvistgård, at du sikre at den valgte maler er medlem af Danske Malermestre.

Ordentligt håndværk giver tilfredse kunder

Vælger du Lykkebo som din maler, sender vi vores dygtige og faglærte malersvende afsted til dig i Kvistgård, så dit hjem, uanset størrelse og alder, kan få det opfriskede udseende du har drømt om.

For at kunne levere et godt slutresultat er det vigtigt med et ordentligt forarbejde. Derfor gør vi meget ud af at klargøringen af vægge og træværk er i orden. Vi nedvasker og spartler væggene og afvasker og sliber træværket. Efter klargøringen bliver vægge malet 2 gange med Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling der kan tones i alle farver. Den har en god dækkeevne og giver en flot mat finish. Trænger træværket til en opfriskning maler vi det tre gange, som er med til at sikre en slidstærk overflade der kan holde til både stød og slag.

Fordi vi altid levere den bedste kvalitet, med sans for detaljen har det medført at vi i 2016 modtog prisen som Årets Maler, og igen i 2017 og 2018 var nomineret til den samme pris. Det er vi utrolig stolte over, men også vores kunder er utrolig glade for det arbejde de har fået udført, hvilket har medført at vi på Trustpilot er et af de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark.

Kvalitetsmaling giver det bedste resultat

For at kunne levere et godt malerarbejde er det ikke nok at kunne sit håndværk. Også produkterne som bliver anvendt skal være i orden, hvis man skal levere det bedste resultat. Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi produkter i topkvalitet fra Dyrup, som er med til at give en slidstærk, holdbar og rengøringsvenlig overflade.

Til maling af vægge anvender vi “Robust 5” fordi den er slidstærk og giver en flot mat finish. Typisk er det svære at rengøre overflader som har en mat malet overflade uden at efterlade pletter og mærker, men med Robust 5 er det muligt at tørre med en opvredet klud eller fugtig svamp uden at bekymre sig om plamager efter rengøringen.

Til at male træværk anvender nogle malere en malingstype som har en blødere og mere gummiagtig overflade, fordi det er en billigere løsning. Men hos Lykkebo ved vi det ikke holder til dagligdagens slid og stød. Derfor anvender vi en specialmaling som efterlader en særlig hård overflade, hvilket betyder at du nemt kan rengøre dit træværk, samtidig med at det holder sig flot, fordi det kan modstå dagligdagens slidtage i højere grad end andre malingstyper.

Hos malerfirmaet Lykkebo giver vi altid vores kunder en god service og sikre at de føler sig i trygge hænder, ved at overlade deres hjem til os. Vi sikre giver et slidstærkt, rengøringsvenligt og flot resultat, som samtidig er skånsomt for miljøet. Alle de malingsprodukter vi anvender er miljømærket med enten Svanen eller EU-Blomsten, hvilket betyder at du ikke behøver bekymre dig om indeklimaet i dit hjem efter vi har været og male for dig.

Vi står klar til at tage os godt at dit hjem

Hos malerfirmaet står vi klar til at male for dig. Om det er din nuværende eller nye bolig, ude eller inde der skal males, så kan vi hjælpe. Vi passer godt på dig, dit hjem og dine vægge så du føler dig i trygge hænder, når du vælger malerfirmaet Lykkebo som din personlige maler i Kvistgård.

Du kan kontakte os og få et fair tilbud på min maleropgave. Udfyld blot vores tilbudsformular her og vi sender dig et skriftligt tilbud, som både er gratis og uforpligtende. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.