Vores malere dækker hele Helsingør - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Helsingør – Kvalitetsarbejde er vores mærkesag

Skal du have udført malerarbejde i Helsingør er Lykkebo det helt rigtige valg for dig. Vi har fokus på godt malerarbejde og tilfredse kunder. Uanset om dit hus eller din lejlighed trænger til en opfriskning, så står Lykkebo klar til at opfylde din ønsker, for valget af nye farver på væggene.

Det kan være en udfordring af finde den rette maler til dine små såvel som store malerprojekter, med det store udvalg af malere i Helsingør. Nogle malere har en tendens til at spare på tiden og det betyder desværre i mange tilfælde en ringere kvalitet. Hos malerfirmaet Lykkebo prioritere vi altid vores kunder og deres behov og udfører et godt resultat på dine vægge, både ude og inde, som samtidig er holdbart. Vi er derfor ikke altid den billigste maler i branchen, men til gengæld er du sikret en høj kvalitet til en fair pris. Vi anvender kun de bedste malerprodukter fra Dyrup, så du er sikret flotte vægge, som kan nydes år efter år.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din maleropgave i Helsingør, som kontakt os allerede i dag på telefon 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular nedenfor. Vi har mange års erfaring i malerbranchen og står klar til at rådgive og hjælpe dig med dine maleropgaver.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder vores kunder:

 • Malerarbejde både ude og inde
 • Faglærte og punktlige malere
 • Et holdbart og slidstærkt resultat
 • Kvalitetsmaling fra Dyrup

 

Vi tilbyder vores service i hele Nordsjælland.

Specificeret og uforpligtende tilbud

Med mange malere at vælge imellem i Helsingør, kan det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige for at være sikret at alt er medregnet. Der kan nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter, da nogle malerfirmaer ikke medtager alle udgifter og opgaver i det endelige tilbud.

malere paa trappe

Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi meget ud af at undgå eventuelle misforståelser. Derfor sikre vi at vores malertilbud er helt klart for kunden, så der gives det fulde overblik over de specifikke opgaver der skal udføres, hvilke malingsprodukter vil anvender, samt den endelige pris. Vi lytter til dine tanker og meninger som du, som kunde måtte have i forbindelse med dit malerprojekt. På den måde sikre vi at vi udfører det bedste arbejde, som lever op til kundens forventninger og der undgås misforståelser.

Nummer 1 på Trustpilot

Hos malerfirmaet Lykkebo er vi rigtig stolte over at ligge nummer 1 i kategorien “maler” på trustpilot. Vi går altid efter at give vores kunder den bedste service og det bedste håndværksmæssige resultat. Med vores kunders tilkendegivelser og anmeldelser, må det siges at give et billede af at vi lever op til det, vi lover.

Vi anvender kvalitetsmaling

Prisen kan i mange tilfælde være med til at spille en vigtig rolle når der skal vælges maler. Derfor anvender mange malere, malingsprodukter som er billigere i indkøb, men desværre også af en ringere kvalitet, for at kunne give et malertilbud til så lav en pris. Det vil både have en indvirkning på både resultatets udseende og holdbarhed.

Hos Lykkebo mener vi at det vigtigste ved malerarbejde er kvaliteten og holdbarheden. Det er nok de færreste der ønsker at skulle have besøg af maleren igen året efter, fordi de nymalede vægge ikke står så flot længere. Vælger du Lykkebo til at male for dig i Helsingør, er du garanteret et malerfirma, som udfører et håndværksmæssigt korrekt malerarbejde, kombineret med kvalitetsprodukter der holder.

Derfor har vi heller ikke valgt at spare på på kvaliteten af de produkter vi anvender til at male hos vores kunder med.

Til vægge og lofter anvender vi Dyrups “Robust 5”, som er en 100% akrylmaling der kan tones i lige den farve du ønsker for dine vægge. Det er en maling som har en mat finish, som giver et rigtig luksuriøst og lækkert udseende. Samtidig er det også slidstærkt og rengøringsvenligt, og du kan derfor uden bekymring vaske dine vægge med en opvredet klud, uden at der kommer mærker.

malere helsingoer

Til træværk anvender vi en særlig stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en stærk overflade. Træværket og særligt døre og gulvpaneler som dagligt er udsat for blandt andet slag fra støvsugeren, vil med vores særlige træmaling være modstandsdygtigt overfor denne type slitage. Samtidig er det også en rengøringsvenlig maling, som gør at du som kunde, nemt kan vaske træværket med en opvredet klud eller fugtig svamp, hvis der skulle blive behov for det.

Vi er kvalitetsbevidste og derfor medlem af Danske Malermestre

Da kvalitetsarbejde et noget af det vi prioritere højest er vi medlem af Danske Malermestre. Ikke alle malere ligger den samme ære i at udføre ordentligt malerarbejde og det kan betyde at man kan være den uheldige der ikke får udført sit malerarbejde håndværksmæssigt korrekt.

filtopsaetning

Malerfirmaet Lykkebo lægger en stor ære i at give vores kunder et ordentligt resultat og derfor betyder vores medlemsskab hos Danske Malermestre også at du som kunde er dækket af en udvidet garanti, hvis dit malerarbejde ikke er udført håndværksmæssigt korrekt. Derved har du mulighed for at få udført udbedringer for op til 100.000 kr.

 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo klare alle dine maleropgaver

Uanset hvad du skal have udført af maleropgaver, så stor Lykkebo klar til at hjælpe. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du skal blot udfylde vores tilbudsformular her, og du vil få svar indenfor 24 timer.

blank