Vores malere dækker hele Gladsaxe - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Gladsaxe – Kvalitetsarbejde udført af faglærte malersvende

Står du og skal have malet dit hjem i Gladsaxe og vil du være sikret godt håndværk, så er malerfirmaet Lykkebo det helt rette valg. Vores faglærte og dygtige malersvende hjælper dig med at opfriske dit hjem, så det passer til dine ønsker og behov.

Hos malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på kvalitet og sikrer vi vores kunder håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med overholdt tidsplan. Vores malersvende er personligt udvalgt af vores malermester Samuel, som sikrer dig et perfekt og flot slutresultat som du kan nyde i flere år. Vi anvender produkter fra Dyrup som giver en flot mat finish og et slidstærkt og holdbart resultat.

Vi lytter til dine behov og ønsker, så du får dit hjem i Gladsaxe som du altid har drømt om. Vi kan male både ude og inde og kan hjælpe dig med både vægge og træværk. Vi toner farven på malingen, så den passer ind i netop dit hjem.

Kunder hos Lykkebo får:

 • Malersvende som er dygtige og faglærte
 • Kvalitetsarbejde med overholdt tidsplan
 • Ærligt tilbud, uden uforudsete udgifter
 • Kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Flot og slidstærkt slutresultat

Malerfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig med at give dit hjem et opfrisket udseende. Du er velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor, eller ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os, om hvad vi kan gøre for dig. Hos Lykkebo ønsker vi ikke at vores kommende kunder skal vente, derfor bestræber vi os på at sende et tilbud afsted allerede indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Garanti for godt håndværk

Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne sikrer vores kunder at de får et slutresultat, som de bliver glade for. Vi leverer kvalitetsarbejde og sikrer en god service hele vejen. Vi giver garanti på den håndværksmæssige udførsel ved at være medlem af Danske Malermestre. Derved er du som kunde hos os, sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det udførte malerarbejde ikke er håndværksmæssigt korrekt.

professionel maler gladsaxe

Om du vælger os eller en anden maler i Gladsaxe anbefaler vi altid at man tjekker at den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Der skal bruges nogle penge for at få malet, og skal man derved også selv ud og finde pengene til bagefter at få det lavet om, fordi det ikke er håndværksmæssigt korrekt udført, kan det blive en meget dyr affære.

Vi lever af tilfredse kunder og gør derfor alt hvad der står i vores magt, for at sikrer at du som kunde bliver tilfreds med det arbejde vi har udført i din bolig. Derfor er vi rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer på trustpilot. Med vores ekspertise og fokus på kvalitet, blev vi i 2016 kåret som “Årets Maler” og igen i 2017 og 2018 har vi igen været blandt de nominerede til prisen som “Årets Maler”

Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup

Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne leverer det bedste håndværk. For at vi kan gøre dette har vi valgt at anvende de bedste kvalitetsprodukter, som giver en flot finish og et slidstærkt resultat. Vi anvender derfor produkter fra Dyrup til maling af både vægge, lofter og træværk. Udover at give et slidstærkt og flot resultat, er vores anvendte malingsprodukter fra Dyrup miljømærket hvilket er med til at passe på miljøet, os selv i udførelsen og ikke mindst indeklimaet i dit hjem i Gladsaxe.

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi overfladerne, for at sikrer det bedst mulige slutresultat. Væggene nedvaskes og spartles og træværket bliver afvasket og slebet.

Maling af vægge

Vi maler dine vægge to gange, med vores fortrukne vægmaling “Robust” med en glans 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Vores valgte vægmaling fra Dyrup kan tones lige i den farve man ønsker, så det passer ind i den stil man har i sit hjem. Modsat andre malingsprodukter med mat finish, er denne utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre væggene over med en fugtig klud, uden at der kommer pletter på det aftørrede område.

kompetent malerfirma gladsaxe

Maling af træværk

Vi kan også hjælpe med at opfriske træværket i dit hjem. Vi maler det over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Derved kan træværket og panelerne tåle dagligdagens slid, uden at få hakker fra blandt andet stole og støvsugere.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et tilbud som holder

I udarbejdelsen af et tilbud, kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter. Det sker som regel hvis malerfirmaet ikke er specifik nok i deres tilbud til kunden, og eksempelvis undlader elementære dele såsom klargøring af vægge og træværk, hvis de ikke anser det som en del af selve malerudførelsen.

dygtig malermester gladsaxe

Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at undgå disse misforståelser og giver derfor altid vores kunder et specificeret tilbud, hvor alt er regnet med. Vi lytter til dine ønsker og udformer herudfra et specificeret tilbud. Du ved derfor hvilke produkter vi skal anvende, de opgaver vi skal udfører, samt den endelige pris på hele malerprojektet. Derved er du som kunde fuldt informeret og har et overskueligt overblik over dit malerprojekt.

Vi leverer kvalitetsarbejde og giver dig derfor en fair og ærlig pris. Lykkebo er ikke de dyreste i branchen men heller ikke de billigste. Vi går efter at give vores kunder håndværksmæssig kvalitet, som de bliver glade for, og som holder i flere år. Derfor kræver det også at der anvendes den fornødne tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet.

Malerfirmaet Lykkebo maler gerne for dig

Går du med tanker om at få malet dit nye eller nuværende hjem i Gladsaxe, står malerfirmaet Lykkebo klar. Vi giver et fair og ærligt tilbud og maler både inde og ude. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at høre om dine tanker og ønsker for dit hjem. Vi udfører også maling af hus og maling trappeopgang. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

malerarbejde gladsaxe