Vores malere dækker hele Lynge - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Lynge – Professionelt malerarbejde til en fair og ærlig pris

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi op i kvalitet og gode resultater. Vi leverer en god service og sikre et ordentligt malerarbejde hver gang. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og har de dygtigste faglærte malersvende. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og anvender kun de bedste kvalitetsprodukter, som tilmed er miljømærkede.

Hos malerfirmaet Lykkebo sikrer vi at vores kunder er tilfredse med det arbejde de har fået udført af os. Vi overholder vores tidsplaner og aftaler med kunderne og lytter til dine ønsker for resultat af malerarbejdet bliver som du altid har drømt om, for dit hjem i Lynge. Vi maler både ude og inde, og kan hjælp med at opfriske både vægge og træværk. Vi giver et fair og ærligt tilbud, uden uforudsete ekstraudgifter.

Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Specificeret tilbud uden uforudsete ekstraudgifter
 • Dygtige faglærte og servicemindede malersvende
 • Miljøvenlig kvalitets maling fra Dyrup
 • Slidstærkt og holdbart resultat

 

Har du brug for råd og vejledning i forhold til dit kommende malerprojekt, eller vil du blot høre hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91. Her sidder vores dygtige medarbejdere med mange års erfaring indenfor malerbranchen klar til at hjælpe. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Så sender vi et tilbud til dig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malertilbud uden ekstra udgifter

Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring og vi giver en fair og ærlig pris på dit malerprojekt. Vi udregner et specificeret tilbud, hvor intet er skjult for dig som kunde. Vi tager alt med i tilbuddet for at undgå at der opstår misforståelser og uforudsete udgifter for vores kunder i forbindelse med malerarbejdet. Du vil som kunde hos Lykkebo derfor få et tilbud hvor der står hvilke produkter vi anvender, hvilke opgaver vi udfører, samt den endelige pris på hele malerarbejdet. Derved giver vi et overskueligt overblik, hvor du som kunde har mulighed for at se hvad du betaler for, og revidere hvis der er noget du ønsker skal være anderledes.

blank

Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og ved hvor vigtigt det er med en overholdt tidsplan. Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan for vores kunder, og er derfor meget fleksible i forhold til vores tidsplanlægning, så vi kan tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Det betyder også at vi i modsætning til mange andre malere kan tilbyde opstart på dit malerprojekt allerede indenfor en til to uger, fra tilbuddet er underskrevet. Så har du en deadline eller af en anden grund gerne vil have påbegyndt dit malerprojekt hurtigt, kan Lykkebo hjælpe. Vi overholder vores aftaler og tidsplaner, og giver på baggrund af vores mangeårig erfaring indenfor malerbranchen en realistisk tidsplan.

Garanti for godt malerarbejde

Hos malerfirmaet Lykkebo er kvalitetsarbejde og kundetilfredshed i fokus. Vi vil gerne sikre at vores kunder får et slutresultat som de bliver glade for og kan nyde stor glæde af i flere år. Ved at være medlem af Danske Malermestre giver vi garanti for at vores malerarbejde er udført håndværksmæssigt korrekt. Som kunde hos Lykkebo vil man derfor være sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis malerarbejdet ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

blank

Der er mange malere i og omkring Lynge, men uanset hvilken maler du vælger til at hjælpe dig med dit malerprojekt, anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af Danske malermestre. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt, hvis man først skal betale en maler for at udfører et stykke arbejde, som viser sig ikke at være håndværksmæssigt korrekt, og derefter skal ud og betale en anden maler for at lave det om.

Hos Lykkebo lever vi af vores tilfredse kunder og giver derfor altid en god service og sikrer et kvalitetsmæssigt ordentligt udført malerarbejde der holder. Vi er derfor rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark ifølge Trustpilot.

Vi sikrer et holdbart resultat med kvalitetsmaling

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor anvender vi kun de bedste produkter fra Dyrup, da vi ved at det i sidste ende er afgørende for slutresultatet. De produkter vi anvender giver en flot mat finish og et slidstærkt resultat. Samtidig er vores anvendte produkter også miljømærkede hvilket er med til at passe på miljøet og ikke mindst indeklimaet i dit hjem i Lynge.

blank

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi vægge og træværk, for at give den bedste rene overflade at arbejde udfra. Dette er med til at sikre et holdbart og ensartet slutresultat. Væggene nedvaskes og spartles og træværket afvaskes og slibes.

Til maling af vægge anvender vi Robust 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret. Malingen efterlader en flot mat finish og er i modsætning til andre matte malinger, utrolig rengøringsvenlig. Du kan nemt anvende en fugtig klud og tørre over hvis der skulle komme pletter på væggene. Vores maling kan tones i forskellige farver, så den passer til dine ønsker.

blank

Trænger træværket til en tur, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler træværket over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som er med til at sikre en hård og glat overflade, som er slidstærk og kan klare dagligdagens slid fra både stole, støvsugere og lignende. Vores valgte maling til træværk er også rengøringsvenlig og du kan ligeledes aftørre med en fugtig klud, hvis der skulle opstå pletter.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi står klar til at hjælpe med dit næste malerprojekt i Lynge

Vi vil gerne være din personlige maler i Lynge og står derfor klar til at hjælpe. Uanset om det er dit nuværende eller nye hjem, der trænger til en opfriskning med ny maling, om det er hele huset eller blot et enkelt rum, vil vi gerne hjælpe dig.

Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular her. Det tager ganske få minutter, og vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

blank