Vores malere dækker hele Rødovre - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Rødovre – Få et godt og uforpligtende tilbud på din maleropgave i Rødovre

Søger du en maler i Rødovre, som holder alle aftaler, og som udfører din maleropgave til perfektion? Malerfirmaet Lykkebo har dygtige og faglærte malersvende, som passer godt på dit hjem og udfører malerhåndværk i højeste kvalitet. Vi lytter til dine malerbehov og giver dit hjem det look, som du ønsker.

Malerfirmaet Lykkebo har fokus på god kvalitet, og vi ønsker at udføre malerhåndværk i højeste standard. Derfor gør vi en stor indsats for, at vores ansatte er faglærte og dygtige til deres håndværk. Vores malermester Samuel udvælger derfor personligt Lykkebos malersvende, så du som kunde hs os er sikret perfekt udført håndværk og et lækkert og flot slutresultat. Lykkebo anvender ligeledes kun kvalitetsmaling fra Dyrup, som har en flot, mat finish, og som samtidig er slidstærk og sidst men ikke mindst skånsom for miljøet.
Nymalede vægge kan gøre en verden til forskel for din boligs udtryk og stil. Så har du lige købt en ny lejlighed eller et nyt hyggeligt hus i Rødovre, eller ønsker du at friske din nuværende hjem lidt op? Så lad malerfirmaet Lykkebo hjælpe dig. Vi tager en snak med dig om dine malerbehov, og hjælper dig med at skabe det udtryk, som du ønsker dit hjem, skal have. Vi maler dine vægge og toner din maling lige efter din smag, og vi hjælper dig med at skabe en hjemlig følelse i din bolig.

Få flotte nymalede vægge med malerfirmaet Lykkebo. Udfyld vores tilbudsformular, eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91. Vi ønsker ikke, at du skal vente unødigt på at få startet dit malerprojekt – vi sigter derfor altid mod at få et tilbud afsted til dig inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyde disse fordele

 • Gode og faglærte malersvende
 • Malerhåndværk i den højeste standard
 • Miljømærket maling fra Dyrup, som kan tones efter din smag
 • Ærlige tilbud på din maleropgave
 • Luksuriøst og mat malerresultat

 

Ærlige udspecificerede tilbud på din maleropgave i Rødovre

Det er ikke alle malere, der medtager alle detaljer i deres malertilbud til deres kunder. Derfor kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter på grund af elementære og nødvendige dele af malerjobbet er udeladt i malertilbudet. Samtidig kan det også være svært at skabe sig et overblik over malerjobbet, og om dit budget overholdes. For hvad er det præcis, som du betaler for? Og hvad er den endelige pris?

Hos Malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at give vores kunder fuldt overblik over deres maleropgave. Vi sikrer os, at der ikke sker nogen misforståelser ved at sende dig et skriftligt malertilbud, hvor vi medtager alle detaljer. Vi sender dig et udspecificeret tilbud på dit malerjob i Rødovre, der inkluderer alle opgaver, vi udfører for dig, hvilke kvalitetsprodukter vi benytter og din endelige pris. På den måde er det nemt for dig at overskue og revidere dit malertilbud, skulle du ønske det – og reviderer du dine ønsker, så sender vi dig selvfølgelige et nyt skriftligt, udspecificeret malertilbud.

Grundighed og kvalitetsprodukter

Ønsker du at give dine vægge det bedste udgangspunkt for en perfekt finish og et holdbart og lækkert malerresultat? Så er grundigt forarbejde, grundighed i malerudførslen og lækre og slidstærke kvalitetsprodukter essentielle faktorer.

Vi bruger den nødvendige tid på klargøringen af dit hjem. Vi nedvasker dine vægge, og spartler og sætter filt omnødvendigt. Derefter maler vi væggene to gange, så resultatet står skarpt, og der ikke er nogle helligdage at finde. 
Malerfirmaet Lykkebo har særligt udvalgt Dyrups ”Robust 5”, som den maling vi anvender af flere årsager. ”Robust 5” er en 100% akrylbaseret maling med glans 5, som giver dine vægge et mat og luksuriøst look, som holder sig flot længe. Og skulle uheldet være ude, er den særdeles rengøringsvenlig. På trods af den har et mat udseende, kan den nemt rengøres med en fugtig klud, uden at der efterlades en blivende plamage.

Som kunde hos os får du altså et luksuriøst og rengøringsvenligt malerresultat, som holder år efter år. Og du behøver samtidig ikke at bekymre dig om dit indeklima i tiden efter vi har malet dit hjem. ”Robust 5” er nemlig svanemærket og skånsom for miljøet og dit indeklima.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og god service

Godt og ordentligt udført håndværk er et vigtigt aspekt, når du skal vælge hvilken maler du ønsker, skal udføre dit malerjob i Rødovre. Men man bør også have i mente, hvilket serviceniveau man ønsker. Den billige løsning kan synes god for pengepungen, men typisk ikke i det lange løb. Det skyldes at det ofte vil medføre begrænset afsat tid til din maleropgave, anvendelse af billigere maling og dermed også et mindre holdbart og pænt slutresultat.

Malerfirmaet Lykkebo sætter godt malerhåndværk og god service først, Og vi sigter mod altid at have fokus på vores kunders ønsker og malerbehov. God service kan betyde mange forskellige ting, men for Lykkebo betyder det, at vi lytter til dine ønsker, så vi kan udforme et malertilbud til dig, som passer lige præcis til dine behov.

Det betyder også, at vi sætter den nødvendige tid af til dit malerprojekt. På den måde undgås fejl ligeledes lettere, og du er sikret et slutresultat, hvor der har været tid til at kæle for detaljen. Har du en deadline der skal nås, skal du eksempelvis have malet vægge inden overdragelse til nye ejere? Så kan Lykkebo også hjælpe dig her. Vi er nemlig fleksible med vores tid, og kan som nogle af de få i branchen tilbyde at starte dit malerjob allerede indenfor en uge til to uger.
Lykkebo mener også, at fair, ærlige og udspecificerede tilbud er en vigtig del af at yde en god service. Vi er ikke de billigste maler i Rødovre, men vores kvalitetsmalerarbejde giver dig et luksuriøst og holdbart resultat. Du får således fuld valuta for dine penge, når du vælger Lykkebo til at varetage dit malerarbejde.


Hør hvordan vi hjalp dette lokale par med
vores service før de flyttede ind.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Overlegen kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Indhent tilbud

Få et tilbud på malerarbejde i Rødovre

Hvis du har lyst til at se mere præcist hvad vores andre kunder synes om vores håndværk og service så gå ind på Trustpilot. Vi ligger nummer 1 i kategorien ”Maler”, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er rigtig glade for vores kunders positive tilkendegivelser og tilbagemeldinger på vores malerarbejde. Især fordi vores kunders tilfredshed er i højsæde hos malerfirmaet Lykkebo, og vi gør altid vores ypperste, for at du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde.

Vi kan hjælpe dig videre med dit malerprojekt – ring blot på telefon 51 90 20 91 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med malerhåndværket, og står til rådighed, skulle du have brug for rådgivning omkring din maleropgave.