Vores malere dækker hele Jægerspris - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Jægerspris – Godt håndværk med kvalitetsmaling

Trænger dit hjem i Jægerspris til en ny gang maling, enten ude eller inde? Så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup, som sikrer dig et slidstærkt og holdbart resultat. Vores dygtige og faglærte malersvende står klar til at hjælpe dig og leverer en god service og et godt håndværk, som du kan nyde stor glæde af.

Nymalede vægge er med til at give det sidste finish til det samlede indtryk. Uanset om det er en bolig af ældre dato eller nybyg, står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi overholder vores aftaler og leverer godt håndværk, med fokus på dine ønsker og behov.

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder dig som kunde:

 • Malerarbejde af høj kvalitet
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Overholdt tidsplan
 • Tilbud uden uforudsete udgifter
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Slidstærkt og holdbart resultat

Skal dit hjem i Jægerspris males, står Lykkebo klar til at rykke ud. Vi kan male både inde og ude, uanset om det er vægge eller træværk. Du skal blot kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om dine ønsker og hvad vi kan gøre for dig. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular. Det er både gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Ordentligt malerhåndværk kræver kvalitetsmaling

For at kunne leverer et godt og holdbart resultat er det vigtigt at der bliver anvendt gode kvalitetsprodukter. Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at leverer godt kvalitetshåndværk og anvender derfor produkter fra Dyrup til at male dine vægge, samt træværk og paneler.

klargoering inden maling

Inden vi påbegynder vores arbejde, er det vigtigt med en ordentlig klargøring. På den måde giver man overfladen den bedst mulige behandling, som sikrer at det endelige resultat bliver holdbart og slidstærkt. Vi nedvasker og spartler væggene og afvasker og sliber træværket.

Maling af vægge

Vi maler dine vægge over to gange med vores “Robust 5” fra dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, der giver en flot mat finish. Dette er med til at sikre en god dækevne. Modsat andre matte malingsprodukter er denne fra Dyrup utrolig rengøringsvenlig og gør det derved muligt at tørre væggene over med en opvredet klud, uden at der kommer plamager og man fjerner malingen. Vores “Robust 5” kan samtidig tones i lige den farve du som kunde måtte ønske, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Maling af træværk

Har du ligeledes træværk i dit hjem i Jægerspris, som tænger til en opfriskning, kan Lykkebo også hjælpe med dette. Vi maler træværket over tre gange med en polyuretanbaseret specialmaling, som er med til at give en hård overflade, der kan klare dagligdagens slid.

maler jaegerspris

Vælger du malerfirmaet Lykkebo er du sikret et godt resultat, hvor der i processen er blevet taget hensyn til miljøet. Alle vores produkter er enten mærket med EU-Blomsten eller Svanen, som udover at skåne miljøet også er med til at sikre et godt indeklima i dit hjem.

Korrekt udført malerhåndværk med udvidet garanti

Vi vil gerne give vores kunder en god service og sikrer dem et ordentligt udført malerarbejde, som giver et godt og holdbart slutresultat. Derfor har vi valgt at være medlem af Danske Malermestre. Derved er vores kunder dækket af Malermestrenes ankenævn og garantiordning, som betyder at der ved ikke korrekt håndværksmæssigt udført arbejde kan ske udbedringer hos dig for op til 100.000 kr.

Om du vælger os eller en anden maler i Jægerspris er helt op til dig. Vi anbefaler blot at man undersøger den valgte maler, for at sikre at vedkommende er medlem af Danske Malermestre. Ellers kan det pludselig blive dyrt hvis man skal ud og finde pengene til at få lavet det malerhåndværk man har fået udført om, fordi det ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

Udspecificeret tilbud uden ekstra udgifter

Der kan nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter når man modtager et malertilbud. Som oftest skyldes det at maleren ikke har medtaget elementære dele, som er altafgørende for et godt resultat, såsom klargøringen af træværket eller væggene. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne undgå at vores kunder får uforudsete udgifter eller at der opstår misforståelser.

erfarne malere

Derfor får vores kunder altid et udspecificeret tilbud hvor alt er medregnet. På den måde kan du som kunde se præcis hvad du betaler for og har mulighed for at revidere og fjerne eller tilføje noget, så det passer 100% til dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi sikrer dig et godt håndværk som holder, til en fair og ærlig pris. Vi er ikke de dyreste malere, men heller ikke de billigste. Vi går i stedet efter at være de bedste og leverer et ordentligt stykke arbejde til vores kunder hver gang. Vi bruger den fornødne tid og grundighed til klargøringen, såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet, for at sikre at alt er 100% i orden når vi er færdige.

Malerfirmaet Lykkebo Maler gerne for dig i Jægerspris

Er det på tide at få malet, eller skal der bare nye farver til? Så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har mange års erfaring og dygtige og faglærte malersvende som hvad hvad der skal til for at leverer kvalitetsmalerarbejde med sans for detaljen.

Vi vil gerne være din personlige maler i Jægerspris og sidder klar til at hjælpe dig på telefon 51 90 20 91. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, og få tilsendt et tilbud indenfor 48 timer. Det er gratis og uforpligtende og tager kun ganske få minutter.

blank