Vores malere dækker hele Albertslund - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Albertslund – Vi giver dine vægge nyt liv

Trænger dit hjem i Albertslund til at få opfrisket væggene, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vores faglærte svende sørger for at du får et flot slutresultat, som du kan være tilfreds med. Vi benytter miljømærket maling, som givet et luksuriøst og mat look.

Malerfirmaet Lykkebo har nogle af Danmarks bedste malersvende, som står klar til at opfylde alle dine ønsker til dit næste malerprojekt. Vores malersvende er personligt udvalg af Lykkebos malermester Samuel, så du er sikret dygtige og faglærte malere. Vores målsætning er nemlig at tilbyde malerarbejde af den højeste standard, til en god og fair pris til dig som kunde i Albertslund.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt ved at udfylde vores tilbudsformular her. Vi bestræber os på at give dig svar indenfor 24 timer. Vi dækker hele hovedstaden og omegn, læs mere om maler Farum og malerfirma Fredensborg. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller søger vejledning til dit næste malerprojekt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Fordele ved at vælge Malerfirmaet Lykkebo

 • Malerarbejde både inde og ude
 • Specielt udvalgt miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Venlige og ærlige malersvende, som udfører en professionelt håndværk til tiden
 • God og fair pris på dit malerarbejde, uden skjulte udgifter

Se mere i denne video:

Vi anvender miljømærket kvalitetsmaling

Prisen kan spille en stor rolle, når man står og skal vælge maler. Derfor er der rigtig mange malere der vælger at spare på de produkter de anvender, for at kunne give et billigere malertilbud. Desværre er det på bekostning af både dit malerresultats æstetik og holdbarhed.

Hos Lykkebo mener vi at kvalitet og holdbarhed er alfa omega når man vælger at få malet sit hjem. Vi tror i hvert fald det er de færreste der ønsker nymalede vægge, som ikke holder sig flotte i mere end få år. Vælger du derfor malerfirmaet Lykkebo som din maler i Albertslund, er du sikret et godt håndværk kombineret med kvalitetsprodukter der holder. Derfor spare vi ikke på kvaliteten af de produkter vi anvender til at male dit hjem med.

vores malerfirma i albertslund

Til maling af dine vægge og lofter anvender vi Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som kan tones i lige den farve du ønsker. Det er en maling med en mat finish, som giver dine vægge et luksuriøst og lækkert udseende. Samtidig er det en maling som er både slidstærk og utrolig rengøringsvenlig. Du kan derved vaske dine vægge og lofter med en opvredet klud uden at skulle bekymre dig om at efterlade pletter eller mærker.

Til dit træværk anvender vi en særlig stærk polyuratanbaseret maling, som efterlader en ekstra stærk overflade. Dit træværk og særligt dine døre og gulvpaneler er særligt udsat i en travl hverdag. Derfor har vi hos Lykkebo valgt denne maling til træværk, fordi den på bedste vis modstår den uundgåelige slidtage og slag fra både støvsuger og anden rengøring. Denne træværksmaling er samtidig utrolig rengøringsvenlig, og du kan derfor nemt vaske træværket  med en opvredet klud eller fugtig svamp.

Vi udfører malerarbejde både inde og ude

Hos Lykkebo vil vi gerne tilfredsstille så mange kunder som muligt. Derfor tilbyder vi malerarbejde både ude og inde. Så uanset om du skal have malet din lejlighed eller have udført facaderenovering på din bolig i Albertslund, så vores faglærte malersvende klar til at hjælpe.

Vores malersvende sørger desuden for alt forarbejdet, der kræves for at gøre dine vægge og facader klar, så du får et langt og holdbart resultat. Vi bruger ekstra tid på klargøringen, fordi vi ved at det giver et flottere slutresultat.

indendoers malerarbejde

Det betyder blandt andet at vi renser, spartler og sætter filt op hvis det skulle være nødvendigt. Vi dækker naturligvis også dine gulve hvis det er indendørs malerarbejde, og rydder op efter os, når vi er færdige med arbejdet og du er tilfreds med arbejdet.

Skulle du have nogle gulve som også trænger til en kærlig hånd, så kan vi også hjælpe. Vores søsterselskab kan tilbyde både afslibning og lakering af dine gulve. På den måde kan du få ordnet dine vægge og gulve i samme åndedrag og derved slippe for at koordinere med forskellige håndværkere. Du kan derved spare en masse tid på at få ordnet dit hjem.

Du kan læse meget mere om gulvfirmaet og de forskellige services de kan tilbyde til dine gulve, blot ved at klikke her

Vi prioritere tilfredse kunder

Hos malerfirmaet Lykkebo er arbejder vi altid for at leverer kvalitetsarbejde, som sikre at vores kunder er tilfredse med det håndværk de har fået udført. Vi er derfor rigtig stolte over at have modtaget malerbrancheprisen “Årets maler 2016”, men vi er især rigtig stolte over at ligge nr. 1 i kategorien “Maler” på Trustpilot. Dette er vi især fordi vores kunders glæde og tilfredshed er det allervigtigste for os.

dygtige malermestre sikrer godt haandvaerk

Vi mener at man får tilfredse kunder ved at sikre godt håndværk, ærlige og reelle tilbud på malerprojekter, samt at man altid prioritere kundens ønsker og behov. Derfor vil vi også sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder, når de vælger Lykkebo som deres foretrukne malerfirma. Lykkebo er derfor medlem af branceforeningen “Danske Malermestre” som også indbefatter et ankenævn og en udvidet forsikring. “Danske Malermestre” er en forening, som er med til at sætte standarden for dansk malerhåndværk og at malerhåndværk udføres korrekt.

Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo er du derfor forsikret udbedringer for op til 100.000 kr, hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel af dit malerarbejde. Vi anbefaler derfor alle til at tjekke om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”, så du derigennem er sikret et godt slutresultat, samt udbedringer, hvis der skulle ske fejl. På den måde er du sikret en udvidet garanti og sikkerhed for dit hjem.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi står klar til at tage hånd om dit næste malerprojekt i Albertslund

Vi vil gerne hjælpe med at opfylde alle dine ønsker til dit næste malerprojekt, samt sikre at dit hjem tager sig bedst muligt ud. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dine ønsker og udforme et tilbud, som er tilpasset lige netop dine behov. Læs mere om maler Farum og malerfirma Fredensborg. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular her. Vi glæder os til at give dit hjem i Albertslund nyt liv.

professionelt malerfirma albertslund