Vores malere dækker hele Ishøj - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Ishøj – Lykkebo giver dit hjem et nyt look og udtryk

Ønsker du at give dit hjem et nyt udtryk med nymalede vægge eller en ny farvepalet? Malerfirmaet Lykkebo tilbyder malerarbejde i høj kvalitet til en fair pris. Vores malersvende udfører malerhåndværk til perfektion med udgangspunkt i dine malerbehov. Og vi sørger for, at dit hjem tager sig ud fra sin bedste side.

Ens hjems vægge er med til at skabe rammen for ens hjems udtryk. Måske du går med tanker om give dine vægge lidt fornyet liv med en maling med et luksuriøst, mat look? Eller du ønsker måske et mere dramatisk skift til en ny og spændende farve? 
Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler i Ishøj, så får du en maler, som sætter dig og dine ønsker først. Vi lytter til dine malerbehov og rådgiver dig ud fra vores mangeårige ekspertise fra malerbranchen. Vi taler med dig om, hvilken farvepalet og hvilket udtryk du ønsker, hvilke produkter der anvendes, og vi lægger derefter en plan for malerjobbet. På den måde er du med hele vejen i processen, og vi udformer et tilbud og en plan, som er tilpasset lige præcis dine ønsker, budget og tidsramme.

Vi hjælper dig således med kvalitetsmalerarbejde i dit hjem i Ishøj. Vi hjælper dig med at give dit hjem dit personlige præg og det udtryk, som du ønsker – og vi sørger for, at dine vægge kommer til at tage sig ud fra sin bedste side.

Så går du med tanker om at få malet din nye eller nuværende bolig i Ishøj, så kontakt Malerfirmaet Lykkebo i dag. Du kan kontakte os på telefonnummer 51 90 20 91, eller udfylde vores tilbudsformular her på siden. Vores tilbud er selvfølgelig uforpligtende, og vi forsøger at få et tilbud sendt afsted til dig hurtigst muligt og helst inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Dine fordele

Her er et par af de mange grunde der er for, at vælge os som dit foretrukne malerfirma:

 • Malerarbejde udført efter dine behov og ønskede look
 • Godt håndværk udført til perfektion
 • Dygtige faglærte malersvende
 • En overholdt tidsplan på dit malerprojekt
 • Høj kundetilfredshed

 

Vi er de bedste ifølge vores kunder og malerbranchen!

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler i Ishøj, er du i de bedste hænder. Vi har stort fokus på kundetilfredshed, og gør vores bedste for at yde den bedste service, således at alle vores kunder er glade. Vi lytter til dine ønsker og malerbehov, og sigter mod at udføre malerhåndværk i højeste standard og kvalitet. Og vi er rigtig glade for, at vores kunder er enige. Malerfirmaet Lykkebo ligger nemlig som nr. 1 i kategorien ”Maler”, og det kan vi takke vores kunder for.

dygtige malermestre

Lykkebo er også stolte af at have modtaget brancheprisen ”Årets maler”. Vi gør nemlig en stor indsats for altid at levere et perfekt udført håndværk, og vi er derfor meget glade for tilkendegivelsen fra vores branche.

Kun den bedste kvalitetsmaling er god nok for vores kunder

Malerfirmaet Lykkebo har med stor omhu valgt de malingprodukter, som vi anvender. Og vælger du Lykkebo som din maler i Ishøj, så får perfekt udført malerhåndværk med kvalitetsmaling fra Dyrup. 

Til dine vægge anvender vi malingen ” Robust 5”, som er en 100 % akrylbaseret maling. Vi maler dine vægge to gange for en god dækkeevne og et slidstærkt resultat. Robust 5 har også den evne, at den er ekstrem rengøringsvenlig. Den efterlader et mat og luksuriøst look, og fordi den er akrylbaseret, er den samtidig meget rengøringsvenlig. Skulle der komme noget snavs på dine vægge, kan du således nemt rengøre dem med en opvredet svamp eller klud uden at bekymre dig om, at der efterlades en plamage eller plet efter rengøring.
Al vores maling er derudover miljøvenligt, og mærket med EU-Blomsten eller Svanemærket. På den måde skånes miljøet og dit indeklima, efter vi har udført din maleropgave.

maler ishoej

Til dine paneler benytter vi en polyuretanforstærket kvalitetsmaling, som efterlader en stenhård overflade. Dit træværk er mest udsat i dagligdagens brug og slid, fordi man nemt støder ting ind i det, og derved eventuelt efterlader små nøk. Vi maler derfor dit træværk tre gange, så det er ekstra slidstærkt. Specialmalingen er altså med til at gøre dit malerresultat ekstra holdbart, så det holder sig flot længe. Og den hårde overflade gør det nemt at rengøre.

Kvalitetsmalerarbejde udført til tiden

Det kan være en udfordrende proces at planlægge renovering og malerarbejde i dit hjem. Det tager tid at koordinere, og det kan være et tidskrævende forløb. Det er også en smule upraktisk, fordi dit hjem er mindre beboeligt i perioden, hvor de forskellige håndværk udføres. Malerfirmaet Lykkebo har mange års ekspertise, og vi vil gerne hjælpe dig med dit malerprojekt i Ishøj, så renoveringen kører så glat som muligt.

malerfirma ishoej

Det er vigtigt for malerfirmaet Lykkebo, at vores services udføres, så du som kunde er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi udfører derfor malerarbejde i højeste kvalitet, og vores dygtige malersvende leverer pefekt udført håndværk til tiden.
Implicit i vores målsætning om god service til vores kunder ligger et fokus på at holde, hvad vi lover. Vi udformer en plan for dit malerjob, og vi laver en tidsplan for dit projekt, som vi sørger for at overholde. Vi afsætter den nødvendige tid, så dit malerresultat bliver perfekt, samtidig med, at vi overholder tidsplanen for vores malerarbejde. På den måde modtager du som Kunde hos Lykkebo perfekt udført malerhåndværk, og vi sørger for at få dit hjem klart og fint til dig hurtigst muligt.

Og trænger dit hjem i Ishøj til at få udført andre renoveringsopgaver, tilbyder malerfirmaet Lykkebo også andre services i høj kvalitet.

Kombiner dit malerprojekt med vores andre services – Lykkebo tilbyder deres kunder i Ishøj:

 • Maling af lofter, vægge og træværk
 • Fuldspartling og filopsætning
 • Afslibning af gulve samt lakering

Du kan eksempelvis kombinere din maleropgave med vores kvalitetsgulvservice, så du får flotte nymalede vægge med lækre nyafslebne gulve på en og samme tid. Vi koordinerer håndværkerne, og sørger for, at de holder aftaler og deadlines. På denne måde sparer du tid på planlægningen og koordineringen af dit hjems udbedringer. Og du får dit hjem tilbage hurtigst muligt med håndværk udført til perfektion, og selvfølgelig inden for vores aftalte tidsplan.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et fair og uforpligtende tilbud

Malerfirmaet Lykkebo passer godt på dit hjem, og vi holder vores aftaler. Bliver Lykkebo din maler i Ishøj, kan du regne med håndværk i høj kvalitet til en fair pris, og som er udført inden for tidsplanen. Udfyld vores tilbudsformular eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91, så kontakter vi dig med dit uforpligtende og fair tilbud på din maleropgave.

blank