Få et tilbud fra din lokale maler i Hørsholm. Ring mellem 07:00 - 15:00 51 90 20 91

Maler Hørsholm – få et tilbud fra din lokale maler

Har du brug for en maler i Hørsholm? Så få et uforpligtende tilbud fra Malerfirmaet Lykkebo. Vi har selv til huse i Hørsholm, og har stor erfaring med maleropgaver af alle størrelser i vores lokalområde. Vi er desuden medlem af malernes garantiordning, og er kåret som “Årets Maler”.

Hos Malerfirmaet Lykkebo, er kvalitet vores mærkesag. Dette er ikke blot en floskel, men et princip som vi har bygget hele vores malerfirma op omkring. Vores ambition er således ikke at være de billigste malere på markedet, men at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet, til en fair pris.

For at kunne levere den bedst mulige kvalitet, har vores malermester Samuel sørget for, at håndplukke alle sine malersvende. Vi sørger desuden for at afsætte den nødvendige tid til alle opgaver. På den måde er der tid nok til at lave et grundigt forarbejde, og få styr på selv de mindste detaljer. Sidst men ikke mindst benytter vi kun kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer at det flotte resultat som vi leverer, også holder på den lange bane.

Som kunde hos os kan du forvente:

 • At modtage et skriftligt tilbud fra os, ofte inden for samme dag
 • At vi har mulighed for at træde til hasteopgaver
 • At vi overholder den aftalte pris
 • At dit indvendige træværk males tre gange, og at vægge og lofte males to gange
 • At vi kun benytter de bedste typer maling på markedet
 • At vi rydder pænt op efter os selv

Gratis tilbud på din maleropgave:

 • icon

  Bedst mulige kvalitet – altid

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  "Årets Maler" og bedst på Trustpilot

Indhent tilbud nu

Lokal maler til konkurrencedygtige priser

Vi har fokus på at tilbyde vores lokale kunder i Hørsholm fair priser. Som en lokal maler i Hørsholm, skal du selvfølgelig hverken betale for transport eller udarbejdelse af tilbud, når du vælger os. Ofte kan vi klare tilbudsgivningen over telefonen, men vi vil selvfølgelig også gerne kigge forbi din adresse.

Hos Malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Du vil derfor med garanti kunne finde andre malere i København og omegn, som har en lavere pris end os. Dette skyldes sjældent at vores konkurrenter arbejder med lavere timepriser end os. Ofte bliver der i stedet at der afsættes mindre tid, til hver enkelt maleropgave. I sidste ende kan dette betyde, at forarbejdet ikke gøres grundigt nok. Ligeledes er det ikke alle malere, som vælger at male vægflader to gange, og indendørs træværk tre gange. Vi plejer derfor at sige, at vores priser er yderst konkurrencedygtige, når du sammenligner os med andre malere, som har samme kvalitetsstandarder som os.

Kvalitetsmaterialer sikrer et flot resultat

Én ting er hvordan din bolig ser ud, når vi er færdige med at male – en anden er hvor længe at resultatet holder. Et kendt problem er eksempelvis, at vægmaling med lav glans er svært at gøre rent. Dette betyder at du ofte vil få en plet, når du prøver at fjerne skidt eller snavs fra din væg som kun er malet med glans 5.

For at undgå dette problem, kan man vælge en maling med højere glans. Dette gør væggene mere rengøringsvenlige, men også mere blanke. Vores erfaring er at mange af vores kunder helst vil undgå dette, da blanke vægge, hurtigt kan bliver lidt “hospitalsagtige”.

For at sikre flotte blanke vægge, som også er rengøringsvenlige, maler vi med Dyrup Robust. Dette betyder, at du sagtens kan rengøre dine vægge med en fugtig klud. Dermed er du godt sikret, hvis uheldet skulle være ude. Dyrup Robust er på lige fod med vores andre typer maling, selvfølgelig miljømærket.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et tilbud på malerarbejde i Hørsholm

Vi vil meget gerne give dig et gratis og uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. Er tiden knap, kan du med fordel ringe til os på telefon 51 90 20 91 inden for almindelig arbejdstid. Du er ligeledes meget velkommen til at klikke her, for at udfylde vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud, ofte inden for samme dag.

Husk at vi ligeledes tilbyder gulvafslibning i Hørsholm, efter samme kvalitetsstandarder som det er tilfældet for vores malerarbejde.