Vores malere dækker hele Hornbæk - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Hornbæk – Kvalitetsarbejde til en ærlig pris

Bor du eller har du netop købt bolig i det hyggelige Hornbæk med udsigt til Øresund og Sverige og skal hjemmet opfrisket med en gang ny maling? Så er det malerfirmaet Lykkebo du skal kontakte. Vores dygtige og faglærte malersvende står klar til at leverer kvalitetsarbejde til tiden.

Vi anvender miljømærkede kvalitetsprodukter, for at sikre et slidstærkt og holdbart resultat, som du kan nyde glæde af i flere år. Uanset størrelsen på din maleropgave, kan vi hjælpe.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at leverer kvalitetshåndværk. Vi vil gerne være de bedste og vores malersvende er derfor personligt udvalgt af vores malermester Samuel, for at sikre dig som kunde det bedste af det bedste. Vi anvender produkter fra Dyrup, som kan tones lige i den farve du måtte ønske. Vi lytter til dine ønsker og behov og anvender den fornødne tid på både forarbejdet, såvel som på selve malerudførelse, da en god base er med til at give det bedste slutresultat.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Kvalitetsmaling som er slidstærkt og holdbart
 • Malertilbud til en ærlig pris med overholdt tidsplan
 • Udvidet garanti fra “Danske Malermestre”

Der findes mange malere og hvis man blot søger rundt på nettet kan det være svært at vælge. Vil du derfor være sikret en maler som er til at stole på og som har fokus på dine ønsker, og leverer et ordentligt resultat, så kontakt Lykkebo allerede i dag. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dit næste malerprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi ringe dig op, eller sende dig et skriftligt tilbud, som naturligvis er både gratis og uforpligtende.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Specificeret malertilbud med overholdt tidsplan til en fair pris

Der kan let opstå misforståelser, når nogle malerfirmaer udformer et malertilbud til dig. Det kan skyldes manglende grundighed og forståelse for dine ønsker og behov. Samtidig undlades der i nogle tilfælde også vigtige og nødvendige opgaver, som klargøring inden selve malerudførelsen. Derved kan man stå i den uheldige situation at tilbuddet ikke holder og man får ekstra udgifter i forbindelse med det malerarbejde man skal have udført.

malerarbejde hornbaek

Derfor har vi hos Lykkebo valgt at vores tilbud skal være udspecificeret, så der ikke er noget skjult for vores kunder. Vi mener at det er god kundeservice at lade kunderne være fuldt ud informeret om det malerarbejde de skal have udført. Samtidig lytter vi til dine ønsker og behov og laver tilbuddet til dig ud fra dette. Vi medtager forarbejde og klargøring, de produkter der skal anvendes, samt den endelige pris. På den måde er du fuldt ud informeret om hvad vi skal lave i dit hjem og du har en mulighed for at revidere det, så det passer til dit budget.

Håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde med udvidet garanti

Hvis der opstår fejl på det håndværksmæssige i det malerarbejde man har fået udført, kan det hurtigt gå hen og blive dyrt. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder og sikrer dem et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, som betyder at vores kunder får en udvidet garanti på arbejdet. Er der fejl i den håndværksmæssige udførsel, er det muligt at få udbedringer for op til 100.000 kr.

malerfirma hornbaek

Uanset om du vælger Lykkebo eller et andet malerfirma, som din personlige maler i Hornbæk, så anbefaler vi altid at man vælger en maler som er medlem af Danske Malermestre. Det sikre dig og dit hjem imod dårligt håndværksmæssigt udført arbejde og dyre ekstraudgifter, hvis det skal laves om af en anden maler.

Miljømærket kvalitetsmaling som giver et holdbart og slidstærkt resultat

For at kunne give det bedste og flotteste resultat som holder, er det vigtigt at der for det første bliver gjort et ordentligt forarbejde. Dette består i klargøring af vægge eller træværk. Derudover skal der anvendes nogle gode kvalitetsprodukter, som blandt andet er med til at give en god holdbarhed og slidstyrke.

Hos malerfirmaet Lykkebo har vi valgt kun at anvende kvalitetsprodukter fra Dyrup, da vi ikke mener at man kan få et godt resultat, hvis man går på kompromis med kvaliteten af de produkter man anvender.

Maling af vægge og lofter

Til at male vægge og lofter anvender vi “Robust 5” fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish og kan tones i mange forskellige farver. Til trods for sin lave glans, er den både slidstærk og rengøringsvenlig, sammenlignet med andre matte malinger. Du kan derved sagtens aftørre dine nymalede vægge med en fugtig klud, uden at være nervøs for at malingen vaskes af væggen. For at give en god dækkeevne og slidstyrke maler vi dine vægge og lofter over 2 gange.

maling af traevaerk

Maling af træværk

Til at male træværk anvender vi en polyuretanbaseret maling, som giver træværk og paneler en ekstra stærk og rengøringsvenlig overflade. Paneler og lister rundt om i huset kan bliver udsat for en masse slid fra stole og ikke mindst støvsugeren. For at opbygge så stærk en overflade til lister og træværk maler vi det over tre gange, for at sikre at det kan klare dagligdagens slid.

Vælger du Lykkebo som dit personlige malerfirma i Hornbæk, er du sikret et godt indeklima i dit hjem. Alle de produkter vi anvender er miljøvenlige og er derved skånsomme for miljøet.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Fokus på god service, et godt resultat og kundetilfredshed

Hos Lykkebo betyder det at vi leverer et godt stykke arbejde alt. Vi sigter mod at være nogle af de bedste i vores branche og er derfor rigtig stolte over at have vundet brancheprisen som “Årets Maler” på baggrund af at vi altid udfører godt håndværk i god kvalitet og med høj standard. Samtidig er vi også blevet nomineret til denne pris fire gange i træk.

blank

Vi sigter mod altid at leverer den bedste service overfor vores kunder. Vi har et stor fokus på at lytte til deres ønsker og behov og finde frem til den løsning som giver mest muligt til kundens hjem. Vi er derfor også stolte af at være et af de bedst bedømte malerfirmaer på Trustpilot.

Malerfirmaet Lykkebo hjælper gerne med dine små og store malerprojekter

Hos malerfirmaet Lykkebo kan vi hjælpe dig uanset størrelsen på den maleropgave du skal have udført. Om det er et lille rum eller hele huset der trænger til en tur, står vi klar til at hjælpe.

Er det, det helt store renoveringsprojekt og ønsker du en hurtig igangsættelse, kan vi i praksis starte inden for en uge til 14 dage fra malertilbuddet er underskrevet. Du behøver derfor ikke vente længe før arbejdet kan gå i gang, og du hurtigt kan nyde det endelige resultat indenfor den aftalte tidsramme.

Udfyld vores tilbudsformular her på siden og vi sender dig et udspecificeret og uforpligtende tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os omkring dine ønsker til at give dit hjem i Hornbæk en opfriskning med ny maling.

blank