Vores malere dækker hele Havdrup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Havdrup – Få et fair og ærligt malertilbud

For at fuldende udseendet på ens hjem, gør nymalede vægge underværker. Bor du i Havdrup, eller er du netop flyttet dertil, kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe dig med at give dit hjem de farver som du ønsker.

Vores dygtige og faglærte malersvende står klar til at hjælpe dig. Vi leverer et godt håndværk, og lytter til dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup, som tilmed er miljømærket.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Dygtige og serviceminded malersvende
 • Et slidstærkt og holdbart resultat
 • Malertilbud til en fair og ærlig pris med overholdt tidsplan

 

Så skal dit hjem i Havdrup males, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi maler både inde og ude og kan hjælpe med maling af både vægge og træværk. Du kan udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så sender vi dig et skriftligt tilbud afsted til dig hurtigst muligt, gerne indenfor 48 timer. Det er både gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at høre om dine ønsker for maling af dit hjem.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kvalitetsmaling for et slidstærkt og holdbart resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi efter at leverer et perfekt resultat hver gang. Derfor anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter fra Dyrup, som samtidig er miljømærket. Dette er med til at sikre dig et ordentligt indeklima, samtidig med at vi skåner miljøet.

For at kunne leverer et godt håndværk som holder, er det vigtigt med en ordentlig klargøring. Derved giver man materialerne en god overflade, som sikrer et ordentligt resultat der holder. Vi nedvasker og spartler væggene og afvasker og sliber træværket.

effektiv maling ag vaegge

Når det kommer til maling af væggene, anvender vi “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, der giver en flot mat finish. Vi maler væggene over to gange, for at give dem den bedste dækevne. Modsat andre matte malinger er den vi har valgt at bruge hos Lykkebo utrolig rengøringsvenlig og gør det derved muligt at tørre af med en opvredet klud på de nymalede vægge, uden frygt for at man vasker maling af. “Robust 5” kan tones i et væld af farver, så du som kunde kan få lige den farve du ønsker, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Skal træværket have en tur, kan vi også hjælpe med dette. Her maler vi træet over tre gange med en polyuretanbaseret maling, som giver en god og hårdfør overflade, der kan klare dagligdagens slid.

Lykkebo tilbyder udvidet garanti

Vi går altid efter at give vores kunder den bedste service og sikre et ordentligt udført malerarbejde som holder. Derfor er vi hos Lykkebo medlem af Danske Malermestre, som for vores kunder betyder at de er dækket af en udvidet garantiordning. Derved er det muligt for kunder som ikke har fået udført korrekt håndværksmæssigt arbejde, at få udbedringer for op til 100.000 kr.

erfaren maler havdrup

Vi anbefaler altid, om man vælger os eller en anden maler i Havdrup, at tjekke om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Hvis ikke, kan det hurtigt gå hen og blive en dyr omgang at få malet sit hjem, hvis man skal ud og finde pengene til at betale en anden maler for at lave det om.

Malertilbud uden misforståelser og ekstra udgifter

I udformningen af et tilbud, kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter. Som oftest skyldes det at ikke alle malere medtager elementære dele, som klargøring af vægge og træværk i tilbuddet. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne undgå misforståelser og uforudsete udgifter for vores kunder. Derfor vil man som kunde hos os modtage et malertilbud, hvor alt er medregnet. På den måde kan du se hvilke opgaver vi skal udfører, hvilke produkter vi skal anvende, samt en endelig pris for det hele. På den måde er du som kunde fuldt informeret om hvad du betaler for, og har mulighed for at revidere tilbuddet så det kommer til at passe til dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi er ikke de dyreste, men heller ikke de billigste malere i branchen. Vi går efter at leverer godt håndværk af høj kvalitet til en fair pris. Vi bruger den fornødne tid og grundighed på klargøringen, såvel som i selve udførelsen af malerarbejde, for at sikre at vores kunder er tilfredse. Noget må vi gøre rigtigt, for vores kunder har nemlig anmeldt os som et af de bedstbedømte malerfirmaer i Danmark på Trustpilot. Samtidig fik vi prisen som “Årets Maler 2016” og har været nomineret til den samme pris igen i 2017, 2018, 2019 og 2020 – hvilket vi er rigtig stolte over.

Vi står klar til at male for dig i Havdrup

Skal der ny maling på væggene i dit hjem i Havdrup, så skal du kontakte malerfirmaet Lykkebo. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige farve, og give dit hjem et flot og holdbart resultat, som du med garanti bliver glad for. Vores faglærte malersvende har flere års erfaring og har sans for detaljen.

Så skal malerfirmaet Lykkebo være din personlige maler i Havdrup, kan du kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om dine ønsker og behov. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her, og få tilsendt et skriftligt tilbud. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

maleropgaver i havdrup