Vores malere dækker hele Solrød - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Solrød – Malerfirmaet Lykkebo forkæler dine vægge og træværk

Fremstår dine vægge og dit træværk som slidte og triste, og ønsker du at give dem et flot look? Eller leger du med tanken om at give dit hjem et nyt udtryk med en ny fin tone på dine vægge? Malerfirmaet Lykkebo kan hjælpe dig med alle dine malerbehov i Solrød. Vi udfører professionelt malerarbejde, og vores dygtige ansatte udfører alle opgaver med præcision og et smil.

Malerarbejde, som udføres med dårlige materialer eller uden fokus på en perfekt finish, resulterer oftest i et sjusket resultat. Dette kan få dit hjem til at fremstå trist og ufærdigt. Det er derfor vigtigt at finde en maler, som gør en dyd ud af at udføre sit håndværk til perfektion, og som anvender produkter, der får dit hjem til at tage sig bedst ud. Malerfirmaet Lykkebo har vundet prisen som ”Årets Maler”, og vores tilfredse kunder har beæret os med pladsen som nr. 1 på Trustpilot. Vi er hverken det billigste eller dyreste malerfirma i Solrød, men vores målsætning er at være den bedste. Vi udfører malerhåndværk i den bedste kvalitet og leverer malerresultater, du kan nyde år efter år. Lykkebo benytter udelukkende kvalitetsprodukter, som er miljøvenlige og ufarlige for dit og din families indeklima.

Kontakt din malermester i Solrød

Har du brug for mere rådgivning på din maleropgave? Så ring til din maler i Solrød på telefonnummer 51 90 20 91. Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring i malerbranchen, og vi kan hjælpe dig med dine malerønsker. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt, og typisk inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Dine fordele

 • Kvalitetsmaling, som er skånsom for miljøet og dit indeklima.
 • Malertilbud, som er tilpasset dit budget og dine malerbehov.
 • Malerhåndværk, som du kan være tilfreds med år efter år.
 • Maling, som kan tones efter lige præcis din smag.
 • Maleropgaver, som har udvidet garanti.

 

Overskuelige og fleksible malertilbud formet efter dine behov

Der kan nemt opstå misforståelser i forbindelse med malertilbud, fordi det er forskelligt fra maler til maler, hvad malertilbuddet inkluderer. Det kan skyldes, at nogle malere ikke inkluderer klargøringen af dine vægge, som er en utrolig vigtig del i opnåelsen af et perfekt og holdbart malerresultat. Hos os ønsker vi at undgå misforståelser, så du som kunde ved præcis, hvad du får og til hvilken pris.

glade malere i solrød

Vi udspecificerer vores malertilbud til dig ned i detaljen og overskueliggør præcis, hvilke opgaver vi udfører, hvilke kvalitetsprodukter vi anvender samt den endelige pris. På den måde får du fuldt overblik over din maleropgave, og du kan nemt se, hvis der er noget, der mangler, eller hvis du skulle ønske at ændre noget.

Gode produkter frem for alt

Dit fine hjem fortjener at blive behandlet med produkter af den bedste kvalitet. Og hos malerfirmaet Lykkebo ved vi, at udelukkende brug af kvalitetsprodukter er den bedste investering i et perfekt og holdbart resultat. Vi maler dine vægge to gange for at sikre en perfekt dækkeevne og et mere slidstærkt resultat, og vi benytter kvalitetsmalingen ”Robust” med glans 5 fra Dyrup. Vi har udvalgt denne akrylmaling på grund af dens gode kvalitet og dens gode egenskaber. ”Robust” kan tones efter din smag, og du kan eksempelvis få en varmere knækket tone eller en fin og nordisk kølig tone på dine vægge, og den efterlader en mat finish. Denne maling og matheden af den har den egenskab, at den giver dine vægge et luksuriøst og fint æstetisk udtryk. Og det er uden at gå på kompromis med den mere praktiske egenskab, nemlig rengøringsvenligheden. “Robust” er nem at holde ren, og skulle der komme snavs på dine nymalede vægge, kan du tørre dem af med en opvredet klud eller den bløde side af en skuresvamp. Derudover er vores udvalgte maling skånsom for miljøet og ufarlig for dit indeklima.

blank

Træværk er, som du nok selv har observeret i dit eget hjem, udsat for mere slid i dagligdagens brug. Vi støder oftere ind i vores karme og gulvpaneler med støvsugeren og stole, og der kommer slidmærker eller nøk i malingen. Og både dørkarme, vindueskarme og gulvpaneler har tendens til at samle mere skidt end vægge på grund af deres placering og tit ligeledes på grund af deres æstetiske udformning og ikke mindst overflade. Malerfirmaet Lykkebo har derfor valgt en særdeles slidstærk maling til dit træværk. Vi maler dit træværk tre gange, så eventuelle nøk, der opstår senere, ikke kan ses. Malingen giver dit træværk en hård, perfekt og rengøringsvenlig finish, så dit træværk holder sig pænt år efter år.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vi sikrer vores kunder med udvidet garanti

Malerarbejde udført efter højeste standard er i højsædet hos malerfirmaet Lykkebo som din maler i Solrød. Vores venlige ansatte lægger en ære i at udføre et flot malerresultat med perfekt finish og til tiden, hver eneste gang. Din malermester Solrød står inde for vores arbejde, og vælger du malerfirmaet Lykkebo som dit malerfirma Solrød, kan du regne med et flot resultat og ordentligt udført håndværk.  Vi er derfor også særligt stolte af at være blandt branchens bedste malere, og vi ligger nummer et på Trustpilot og har ligeledes modtaget brancheprisen for ”Bedste Maler 2016” .

perfektion i malerarbejdet

Din malermester i Solrød vil gerne være med til at sikre vores kunder yderligere og er derfor medlem af Danske Malermestre. Det betyder, at alle vores kunder er dækket af malerbranchens garanti, hvis din maleropgave ikke er udført håndværksmæssigt korrekt, med udbedringer for op til 100.000 kroner. Hvad enten du vælger Lykkebo eller en anden maler til din maleropgave, anbefaler vi, at du sikrer dig at din valgte maler er medlem af Danske Malermestre, så du er sikret denne ekstra garanti, hvis uheldet skulle være ude.

Få et tilbud fra dit malerfirma i Solrød

Synes du, at dine vægge og dit træværk kunne trænge til en kærlig og faglært hånd? Malerfirmaet Lykkebo, din maler i Solrød, sidder klar til at modtage din maleropgave og vil gerne hjælpe dig med at få dit hjem til at stråle med fine nymalede vægge. Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefon 51 90 20 91, så tager vi en snak om dine malerbehov.

solrød malerfirma