Vores malere dækker hele Solrød - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Solrød – Malerfirmaet Lykkebo forkæler dine vægge og træværk

Fremstår dine vægge og dit træværk som lidt slidt og trist, og ønsker du at give dem et flot look? Eller leger du med tanken om at give dit hjem et nyt udtryk med en fin ny tone på dine vægge? Malerfirmaet Lykkebo kan hjælpe dig med alle dine malerbehov i Solrød. Vi udfører professionelt malerarbejde, og vores dygtige ansatte udfører alle opgaver med præcision og et smil.

Malerarbejde som udføres med dårlige materialer eller uden fokus på en perfekt finish, resulterer oftest i et sjusket resultat. Dette kan få dit hjem til at fremstå trist og ufærdigt. Det er derfor vigtigt at finde en maler, som gør en dyd ud af at udføre sit håndværk til perfektion og som anvender produkter som får dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Malerfirmaet Lykkebo har vundet prisen som ”Årets Maler” og vores tilfredse kunder hr beæret os med pladsen som nr. 1 på Trustpilot. Vi er hverken det billigste eller dyreste malerfirma, men vores målsætning er at være det bedste. Vi udfører malerhåndværk i den bedste kvalitet, og leverer et malerresultat som du kan nyde år efter år. Derudover benytter Lykkebo udelukkende kvalitetsprodukter, som ligeledes er miljøvenlige og ufarlige for dit og din families indeklima.

Har du brug for mere rådgivning på din maleropgave? Så ring til os på telefonnummer 51 90 20 91. Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring i malerbranchen, og vi kan hjælpe dig med dine malerønsker. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt, og typisk indenfor 24 timer.

 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Dine fordele

 • Malerhåndværk, som du kan være tilfreds med år efter år
 • Malertilbud tilpasset dit budget og dine malerbehov
 • Kvalitetsmaling, som er skånsom for miljøet og dit indeklima
 • Maling som kan tones efter lige præcis din smag
 • Udvidet garanti på din maleropgave

 

Overskuelige og fleksible malertilbud formet efter dine behov

Der kan nemt opstå misforståelser i forbindelse med malertilbud, fordi det er forskelligt fra maler til maler hvad malertilbuddet inkluderer. Det skyldes eksempelvis at nogle malere ikke inkluderer klargøringen af dine vægge, som er en utrolig vigtig del i opnåelsen af et perfekt og holdbart malerresultat. Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at undgå misforståelser, så du som kunde hos os ved præcis hvad du få og til hvilken pris.

Vi udspecificerer derfor vores malertilbud til dig ned i detaljen, og overskueliggør præcis hvilke opgaver vi udfører, hvilke kvalitetsprodukter vi anvender samt den endelige pris. På den måde får du fuldt overblik over din maleropgave, og du kan ligeledes nemt se hvis der er noget der mangler eller hvis du skulle ønske at ændre noget.

Gode produkter frem for alt

Dit fine hjem fortjener at blive behandlet med produkter af den bedste kvalitet. Og hos malerfirmaet Lykkebo ved vi, at kun at anvende kvalitetsprodukter er den bedste investering i et perfekt og holdbart resultat. Vi maler dine vægge to gange for at sikre en perfekt dækkeevne og et mere slidstærkt resultat, og Vi benytter kvalitetsmalingen ”Robust” med glans 5 fra Dyrup. Vi har udvalgt denne akrylmaling på grund af dens gode kvalitet og dens gode egenskaber. ”Robust” kan tones efter din smag, og du kan således eksempelvis få en varmere knækket tone, eller en fin og nordisk kølig tone på dine vægge. og den efterlader en mat finish. Denne maling og matheden af den, har den egenskab at den giver dine vægge et luksuriøst og fint æstetisk udtryk. Og det er uden at gå på kompromis med den mere praktiske egenskab, nemlig rengøringsvenligheden. Robust er nem at holde ren, og skulle der komme snavs på dine nymalede vægge, kan du tørre dem af med en opvredet klud eller den bløde side af en skuresvamp. Derudover er vores udvalgte maling skånsom for miljøet og ufarlig for dit indeklima.

Træværk er som du nok selv har observeret i dit eget hjem udsat for mere slid i dagligdagens brug. Vi støder oftere ind i vores karme og gulvpaneler med støvsugeren og stole, og der kommer slidmærker eller nøk i malingen. Og både dørkarme, vindueskarme og gulvpaneler har tendens til at samle mere skidt end vægge på grund af deres placering og tit ligeledes på grund af deres æstetiske udformning og ikke mindst overflade. Malerfirmaet Lykkebo har derfor valgt en særdeles slidstærk maling til dit træværk. Vi maler dit træværk tre gange, således at eventuelle senere opståede nøk ikke kan ses. Malingen giver dit træværk en perfekt, hård og rengøringsvenlig finish, så dit træværk holder sig pænt år efter år.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi sikrer vores kunder med udvidet garanti

Malerarbejde udført i højeste standard er i højsæde hos malerfirmaet Lykkebo. Vores venlige ansatte lægger en ære i at udføre et flot malerresultat med perfekt finish og til tiden, hver eneste gang. Vi står inde for vores arbejde, og vælger du malerfirmaet Lykkebo som dit malerfirma i Solrød, kan du regne med et flot resultat og ordentligt udført håndværk.  Vi er derfor også særligt stolte af at være blandt branchens bedste malere, og vi ligger nummer et på Trustpilot og har ligeledes modtaget brancheprisen for ”Bedste Maler 2016” .

Men vi vil gerne være med til at sikre vores kunder yderligere, og er derfor medlem af Danske Malermestre. Det betyder at alle vores kunder er dækket af malerbranchens garanti, hvis din maleropgave ikke er udført håndværksmæssigt korrekt, med udbedringer for op til 100.000 kroner. Hvad enten du vælger Lykkebo eller en anden maler til din maleropgave, anbefaler vi at du sikrer dig at din valgte maler er medlem af Danske Malermestre, så du er sikret denne ekstra garanti, Hvis uheldet skulle være ude.

Tilbud på malerarbejde i Solrød

Synes du at dine vægge og dit træværk kunne trænge til en kærlig og faglært hånd? Malerfirmaet Lykkebo sidder klar til at modtage din maleropgave, og vil gerne hjælpe dig med at få dit hjem til at stråle med fine nymalede vægge. Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefon 51 90 20 91, så tager vi en snak om dine malerbehov.