Vores malere dækker hele Allerød - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Allerød – Flottere bolig med nymalede vægge

Nymalede vægge kan gøre underværker for ens hjems look og stil. Har du et mindre malerprojekt, du skal have ordnet? Eller står du, og skal have malet hele din bolig? Så vil malerfirmaet Lykkebo gerne hjælpe og være din foretrukne maler i Allerød.

Skal du have malet din nye bolig, eller trænger dit nuværende hjem til en frisk omgang maling eller en ny farvetone? Så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag. Vi vil gerne hjælpe dig med at få din personlige stil frem og få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Og vi gør alt, for at du er fuldt ud tilfreds med vores udførte malerhåndværk. Lykkebos malermester Samuel udvælger personligt vores faglærte og dygtige malersvende. Vi anvender kun de bedste malinger fra Dyrup, som både er slidstærke, og som kan tones efter lige præcis din personlige smag. Og sidst men ikke mindst, så lytter vi til dine malerbehov og bruger den fornødne tid på forarbejdet og malerudførslen. På den måde er du sikret et lækkert og luksuriøst malerhåndværk, hvis du vælger Lykkebo som din maler i Allerød.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Dygtige og punktlige malere til din maleropgave
 • Luksuriøst og holdbart malerresultat
 • Malertilbud, som holder fra ende til anden
 • Overholdte tidsplaner og fair priser
 • Lækre og miljøvenlige malinger, som kan tones

Få et udspecificeret og uforpligtende tilbud fra malerfirmaet Lykkebo. Alt du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular her, den tager ikke mere end et par minutter. Og hvis du ønsker rådgivning, kan du også ringe til os på telefonnummer 51 90 20 91 – Vores dygtige ansatte sidder klar ved telefonen.

opsætning af filt

Vi er de bedste, ifølge vores branche og vores kunder

Malerfirmaet Lykkebo sætter kunderne og god kvalitet højest. Vi sigter derfor altid mod at have fokus på dine malerbehov og på at udføre vores malerhåndværk til perfektion. Vi er derfor også umådeligt stolte af at have vundet brancheprisen ”Årets maler”, fordi vi altid udfører håndværk i god kvalitet og i højeste standard. Men malerfirmaet Lykkebo er endnu mere taknemmelig for vores kunders anmeldelser, hvilket har givet os placeringen nummer 1 på Trustpilot.

Kundeservice er i højsæde hos Lykkebo, og vi er derfor utroligt glade for, at vores kunder synes, vi gør det godt. Og vi er taknemmelige for deres positive tilkendegivelser om vores udførte malerhåndværk. Ønsker du at se mere detaljeret, hvad vores kunder synes? Så kan du tjekke det på TrustPilot under kategorien maler, eller hvis du søger på malerfirmaet Lykkebo.

Håndværk og kvalitetsprodukter i højeste standard

Udover ordentligt udført håndværk, er de materialer, man anvender, ligeledes vigtigt for det endelige malerresultat. Lykkebo udvælger derfor kun de bedste malinger til vores maleropgaver. Vi benytter oftest Dyrups ”Robust 5”, en 100% akrylbaseret maling med en mat og lækker finish. Og skulle der komme en plet på dine nymalede vægge, kan du nemt vaske den af med en fugtig klud, uden der efterlades uønskede skjolde eller plamager. Og vi maler dine vægge minimum to gange, for perfekt dækkeevne og for et slidstærkt resultat.

dygtig maler alleroed

Til dine paneler, døre og andet træværk anvender malerfirmaet Lykkebo en polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra hård og stærk overflade. Dette giver dig et ekstra slidstærkt træværk, som kan modstå dagligdagens slitage. Og du modtager et malerresultat, som holder sig flot længe, og som samtidig er utrolig let at rengøre. Vi maler ligeledes dit træværk tre gange, så eventuelle nøk og hak ikke opstår lige så let. De tre lag sørger for, at skulle en flig slås af den yderste maling, vil den blive mindre tydelig på grund af de underliggende lag maling.

Og som en ekstra og positiv faktor, så er al den maling, som vi anvender til indendørs maleropgaver skånsom for dit indeklima og for vores vandmiljø. Malerfirmaet vil gerne passe godt på dig og dit hjem, og vores indendørs malinger er derfor alle enten svanemærket eller mærket med EU-blomsten. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din boligs indeklima, efter malerfirmaet Lykkebo har udført en maleropgave i dit hjem.

Udspecificerede malertilbud og udvidet garanti

Der kan desværre let opstå misforståelser, når nogle malere udformer deres malertilbud til dig. Det kan blandt andet skyldes manglende grundighed og forståelse for dine malerbehov og ønsker. Eller det kan skyldes, at nogle opgaver udelades, eksempelvis klargøringen før malerudførslen. Og det er på trods af, at det er opgaver som er strengt nødvendige, hvis man skal gøre sig håb om et perfekt og lækkert malerresultat. Man risikerer således at stå med et malertilbud, som ikke holder fra ende til anden, og hvor der ligeledes kan komme uforudsete udgifter og misforståelser.

malermester alleroed

Vi tror på, det er en stor del af god kundeservice er, at ens kunder er fuldt informerede om malerjobbet. Vi lytter til, hvad du ønsker, der skal ske med dit hjem, og udformer ud fra det et udspecificeret malertilbud til dig. I tilbuddet inkluderer vi alle de opgaver, som vi udfører, inklusiv alt forarbejde og klargøring. Vi medtager også alle malerprodukter, som vi anvender samt den endelige pris. På den måde får du fuldt indblik i dit malerprojekt, og du kan nemt revidere det ud fra dit budget, eller hvis dine malerbehov pludselig ændrer sig. Eventuelle misforståelser undgås, og vi får informerede og tilfredse kunder.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Og som en ekstra forsikring af vores kunder i Allerød, er vi medlem af ”Danske Malermestre”. Det betyder, at du som kunde hos os er sikret ordentligt udført malerhåndværk, hvis du vælger Lykkebo som din maler. Og skulle der være fejl i din maleropgave, som resultat af håndværk udført uordentligt, kan du få udbedringer for op til 100.000 kr. som en del af den udvidede garanti. Uanset hvem du vælger som maler i Allerød, så anbefaler malerfirmaet Lykkebo, at du sikrer dig, at malerfirmaet er medlem af ”Danske Malermestre”.

Nu behøver du ikke at udskyde dit malerprojekt i Allerød længere!

Modsat mange andre malere kan malerfirmaet Lykkebo igangsætte dit malerprojekt hurtigt. Det betyder i praksis, at vi kan starte indenfor en uge til to uger, fra du har underskrevet dit malertilbud. Så udfyld vores tilbudsformular her på siden, eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91. Lad Lykkebo hjælpe dig i gang med din maleropgave i dag!

alleroed malerfirma