Vores malere dækker hele Karlslunde - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Karlslunde – Opfrisk hjemmet med nymalede vægge

Er du netop flyttet til Karlslunde eller har boet der i flere år, så kan en opfriskning af væggene være med til at give et nyt og fantastisk udseende til ens hjem. Malerfirmaet Lykkebo tilbyder malerarbejde af høj kvalitet til en fair pris. Vores malersvende er faglærte og udfører malerhåndværk til perfektion.

Væggene i ens hjem er med til at give et indtryk af den stil man har. Måske går du med tanker om at give dine vægge et opfrisket udseende med en mat og luksuriøs finish, eller måske skal der ske et mere drastisk skift til en ny og spændende farve.

Uanset hvad du ønsker der skal ske med væggene i dit hjem, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Som din personlige maler i Karlslunde sætter vi dig og dine ønsker først. Vi lytter til dine behov og rådgiver dig ud fra vores mange års ekspertise indenfor malerbranchen.

Lykkebo tilbyder:

 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Godt håndværk udført til tiden
 • Høj kundetilfredshed
 • Udvidet garanti fra “Danske Malermestre”
 • Udspecificeret malertilbud

Så går du med tanker om at få malet din nuværende eller nye bolig i Karlslunde, så er malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Et ærligt og udspecificeret tilbud på malerarbejde

Nogle gange opstår der misforståelser i forbindelse med malertilbud og tidsplaner. Det er ikke nødvendigvis overlagt, men nogle malere undlader desværre elementære dele af malerarbejdet i dit malertilbud. Som kunde kan det derfor betyde at ud pludselig står med ekstraudgifter til malingen af dit hjem, fordi du ikke var blevet oplyst om alle opgaverne i dit malertilbud. Som et eksempel kan man nævne klargøringen. Prisen er ikke altid medregnet og kan derfor være med til at give nogle misforståelser i forhold til pris og ligeledes tiden der skal bruges på at få udført malerarbejdet.

blank

Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne sikre at vores kunder bliver mødt med ærlighed og giver derfor altid et udspecificeret tilbud, med en pris der holder. Vi medtager alle detaljer i tilbuddet og lytter til dine ønsker. Vi inkluderer derfor alle de opgaver vi udfører i dit hjem, de materialer vi skal anvende, samt den endelige pris. Vi holder derfor ikke noget skjult for dig som kunde, og du får det fulde overblik, så du har mulighed for at tilpasse det, så det passer til dit budget.

Kvalitetsmaling som sikrer det bedste slutresultat

Hos malerfirmaet Lykkebo har vi med stor omhu valgt de produkter vi anvender til at male dit hjem med. Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup, som giver et perfekt udført malerarbejde hver gang.

Maling til vægge

Til at male vægge anvender vi “Robust 5”, som er en 100% akrylbaseret maling. Vi maler dine vægge over to gange for at give den bedste dækevne, samt et slidstærkt resultat. “Robust 5” efterlader væggene med en mat finish og er samtidig utrolig rengøringsvenlig på grund af sin basering på akryl. Skulle der komme snavs på væggene, kan du således nemt rengøre dem med en opvredet klud, uden at bekymre dig om at malingen forsvinder.

blank

Alle vores malinger er desuden miljøvenlige og mærket med EU-blomsten eller svanemærket. Derved er vi med til at passe godt på miljøet og sikret et godt indeklima i dit hjem.

Maling til træværk

Til at male blandt andet paneler anvender vi en polyuretan forstærket hvalitetsmaling, som efterlader en hård overflade. Dit træværk er det mest udsatte i dagligdagen, da man nemt kan støde ting ind i og efterlade små hakker. Vi maler dit træværk over 3 gange, for at give en ekstra slidstærk overflade. Specialmalingen er med til at give en holdbart resultat, som er flot i længere tid. Samtidig er den hårde overflade som der efterlades på træværket også med til at gøre det utrolig rengøringsvenligt.

blank

Vi sikrer vores kunder godt håndværk med garanti

Det kan blive en dyr omgang hvis man er så uheldig at der er fejl i det håndværk man har fået udført. Ordentlig udført håndværk er altafgørende for at sikre at kunderne er tilfredse, og at man selv kan gå derfra og føle sig tilfreds med det man har lavet. Hos malerfirmaet Lykkebo synes vi det er vigtigt at leve op til de bedste håndværksmæssige standarder og er derfor medlem af “Danske Malermestres” udvidet garanti. Herved er du sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis det arbejde du har fået udført ikke er håndværksmæssigt korrekt. Det er en god forsikring at have med sig, når man skal have udført håndværksmæssigt arbejde.

blank

Uanset om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Karlslunde, anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre” Det vil for dig som kunde kunne stille en form for sikkerhed i at det arbejde du får udført er håndværksmæssigt korrekt og resultatet er flot og tilfredsstillende.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Skal du have malet dig hjem i Karlslunde står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi maler både inde og ude og er med vores kompetente medarbejdere med til at sikre dig et resultat du kan nyde glæde af i flere år. Vi tilbyder malerhåndværk af højeste kvalitet med et udspecificeret tilbud, der sikre dig imod ekstraudgifter i forbindelse med det udførte malerarbejde.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os omkring hvad vi kan gøre for dig og dit hjem. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager ganske få minutter, og vi sender et gratis og uforpligtende tilbud afsted til dig.

blank