Vores malere dækker hele Birkerød - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Birkerød – Få startet dit malerprojekt i dag

Malerfirmaet Lykkebo udfører maleropgaver i Birkerød, og vi vil gerne hjælpe dig med dit malerprojekt. Vores malere har fokus på at levere malerhåndværk i højeste kvalitet. Lykkebo lytter til dine malerbehov og din smag, og udformer et fair malertilbud, som er tilpasset efter lige præcis dine ønsker.

Det kan være udfordrende at finde den rette malermester Birkerød til at male dit hjem. Mange malere har desværre tendens til at spare på den tid, der er nødvendig for at udføre ordentligt malerhåndværk. Og mange giver billige tilbud, hvor de enten er urealistiske, eller hvor det bliver på bekostning af kvaliteten. Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at udføre ordentligt og flot malerhåndværk, som ligeledes er holdbart og slidstærkt. Vi er derfor ikke altid de billigste i branchen, men vi leverer høj kvalitet til en fair pris. Lykkebos malersvende håndplukkes af vores dygtige malermester Samuel, og vi anvender kun de bedste malingprodukter fra Dyrup. Vælger du os som din maler i Birkerød, er du sikret et malerresultat, som du kan nyde år ud og år ind.

Lykkebo sikrer altid:

 • Udspecificerede malertilbud, som overholdes
 • Punktlige og faglærte malersvende
 • Grundigt forarbejde og malerhåndværk i højeste kvalitet
 • Miljøvenlige og luksuriøse kvalitetsmalinger

Kontakt din malermester i Birkerød

Udfyld vores tilbudsformular her, det tager kun nogle få minutter. Ønsker du rådgivning om dit malerprojekt, sidder vores ansatte med mange års erfaring klar til at hjælpe dig. Ring til dit malerfirma i Birkerød på telefonnummer 51 90 20 91, så tager vi en snak om dine malerbehov.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi benytter Dyrups malerprodukter med en luksuriøs, mat finish

Det er desværre ikke alle malere, der anvender de bedste produkter i deres maleropgaver. Det kan der være forskellige årsager til, eksempelvis pris. Men det bliver desværre på bekostning af kvaliteten af dit malerresultat. Og hos Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Sparer man på kvaliteten, får man et mindre pænt og mindre holdbart resultat. Lykkebo ønsker at giver kunderne slidstærkt malerhåndværk med en luksuriøs og perfekt finish. Vi anvender derfor kun kvalitetsmalingen “Robust 5” fra Dyrup.

maler birkeroed

Det er en maling, der er 100% akrylbaseret, men med en lav glans. Malingen efterlader et flot mat look, men giver samtidig et rengøringsvenligt malerresultat. Der kan nemt komme pletter på ens nymalede vægge, men med “Robust 5” kan du nemt vaske dem, uden der efterlades skjolder. På den måde får du et lækkert, slidstærkt og rengøringsvenligt malerresultat, som udtrykker lige præcis den stil, du ønsker. Til dit træværk anvender vi en polyuretanbaseret maling, som har en ekstra hård og glat overflade. På den måde holder dit træværk sig pænt længe, fordi det er nemt at rengøre, og det er mere slidstærkt.

Malerhåndværk med en overholdt tidsplan

Der er mange malere at vælge mellem i Birkerød, men ingen er helt som malerfirmaet Lykkebo. At planlægge det mest optimale forløb og at koordinere forskellige håndværkere under en renovering kan være en udfordrende opgave. Lykkebo har mange års erfaring fra malerbranchen, og vi vil gerne hjælpe vores kunder med at koordinere deres husforbedringer og maleropgaver. Og vi er som nogle af de få malerfirmaer meget fleksible med vores tidsplanlægning, så vi kan tilpasse os alle vores kunders behov og malerønsker. Det betyder også, at vi modsat mange andre malere kan tilbyde at starte din maleropgave indenfor en uge til to uger, fra du har underskrevet tilbuddet. Så hvis du står med en deadline eller skal have klaret dit malerprojekt hurtigt, så kan Lykkebo hjælpe dig. Og vi overholder vores aftaler og tidsplaner. Er du afhængig af, at din malers tidsplan overholdes til punkt og prikke, har Lykkebo mange års erfaring fra branchen. Vi ved hvad der er realistisk, og vi holder altid hvad vi lover.

Vi deler også gerne ud af vores ekspertise, og rådgiver dig om andre af dine renoveringsprojekter. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med, hvad der er mest optimalt i forhold til rækkefølgen på opgaver. Lykkebo vil altid gerne hjælpe.

Grundighed og klargøring giver et holdbart resultat

Vi har grundighed og ordentligt malerhåndværk i højsæde, og malerfirmaet Lykkebo tager forskellige tiltag for at sikre dette. Vores erfaring fortæller os, at klargøring er en vigtig del af processen frem til et malerresultat med perfekt finish. Lykkebo afsætter derfor altid den nødvendige tid til at klargøre dine vægge, dit træværk og dit hjem.

fokus på detaljerne ved maling af trappe

Vi nedvasker dine vægge, spartler alle nøk og huller, og sliber omkring dem efterfølgende. Vi kan også lave en fuldspartling og filtopsætning af dine rum eller hele dit hjem, hvis du ønsker dette. Vi dækker derefter ordentligt af og maler dine vægge to gange. Således er du sikret et ordentlig malerhåndværk og et slidstærkt og holdbart resultat. Dine paneler og dit andet træværk nedvasker vi og afsliber vi. Det gør vi for at give dit træværk en jævn overflade, som binder den nye maling bedre. Derefter er dit træværk klar til de tre lag maling, som vores dygtige malersvende påfører. Vi giver dit træværk et ekstra lag, fordi det gør det mere modstandsdygtigt og stærkt overfor dagligdagens slitage, hvor især gulvpaneler og døre er særligt udsatte.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vi udfører også…

Malerfirmaet Lykkebo har ekspertise fra andre håndværk, og vi udfører også andre kvalitetsservices. På den måde sparer du tid på planlægning m.m. Vi står for koordineringen af de forskellige håndværkere, og vi udformer en tidsplan, så du får dit hjem tilbage hurtigst muligt. Og du får selvfølgelig også dit hjem tilbage i den fineste stand og med det bedste håndværk, som er slidstærkt og langtidsholdbart.

malerarbejde i birkeroed med høj service

Vi tilbyder bl.a.:

 • Malerhåndværk – maling af lofter, vægge og træværk
 • Spartling – fuldspartling af dine vægge, og opsætning af filt
 • Gulvservice – afslibning og efterbehandling af dine trægulve
 • Og meget mere.

Du kan både kombinere vores andre kvalitetsservices med din maleropgave, eller vælge dem separat. Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse mere om vores gulvservice her.

Lykkebo kan klare alle dine maleropgaver

Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular her. Lykkebo har arbejdet inden for malerbranchen i mange år, og vi er klar til at udføre enhver maleropgave for dig til perfektion. Vi glæder os til at udføre dit malerprojekt i Birkerød.

birkeroed malerfirma