Vores malere dækker hele Espergærde (3060) - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler i Espergærde – Malerfirmaet Lykkebo

Søger du en dygtig maler til dit hjem i Espergærde? Vi sætter en ære i at levere flot og holdbart malerarbejde. Uanset om du har et mindre malerprojekt, du skal have ordnet eller står og skal have malet hele boligen, så vil vi hos Lykkebo gerne hjælpe og være dit foretrukne malerfirma i Espergærde.

Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på kvalitet og udfører altid håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med garanti. Har du brug for et hold malere til at få malet din nye bolig, eller trænger dit nuværende hjem til at blive frisket op? Så kontakt os hos Lykkebo, for vi vil gerne hjælpe dig, så du får et perfekt resultat, hvor vi bl.a. får din personlige stil frem og får dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Vi går rigtig langt, for at du er fuldt ud tilfreds med vores malerarbejde. Lykkebos erfarne og dedikerede malermester Samuel vælger personligt vores malersvende. Og vi anvender kun den bedste maling fra Dyrup, som er både slidstærke og kan tones på et utal af måder. Sidst men ikke mindst, så lytter vi godt efter, når du fortæller om dine behov og bruger den nødvendige tid på forarbejdet. Sådan sikrer vi dig et lækkert og luksuriøst resultat, når du vælger os som din malermester i Espergærde.

Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor, så sender vi dig et tilbud på dit malerprojekt indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

→ Få gratis tilbud nu ←

Kun den bedste kvalitet er god nok

Vi kan male både inde og ude og anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup, som giver en flot mat finish, samt et slidstærkt og holdbart resultat. Vores anvendte maling kan tones i lige den farve, du måtte ønske.

Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og udfører arbejdet derudfra, så du får det resultat, du altid har drømt om.

vaegmaling af maler espergaerde

 

Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Professionelt malerarbejde
 • Faglærte og dygtige malersvende
 • Et slidstærkt og holdbart resultat
 • Overholdte aftaler og tidsplaner
 • Ærligt tilbud uden ekstra udgifter

 

Maleropgaver vi har udført Espergærde

Vi har primært malet private hjem i Espergærde, men har også stor erfaring med at tage større opgaver. Eksempelvis har vi været med til at restaurere orglet i Egebæksvang Kirke

Vores malermester Samuel, uden for kirken:

malermester espergaerde ved kirken

Billeder af orglet efter restaureringen.

malet orgel i kirken i espergaerde

Ordentligt håndværk giver det bedste resultat

Hos Malerfirmaet Lykkebo ved vi, hvor vigtigt det er med et ordentligt slutresultat, som kunderne bliver glade for. Derfor leverer vi altid god service og kvalitetsarbejde.

Vi giver garanti for, at den håndværksmæssige udførsel er korrekt, da vi er medlem af “Danske Malermestre”. Derved sikres vores kunder udbedringer for op til 100.000 kroner, hvis der mod forventning skulle være fejl i den håndværksmæssige udførsel.

 

Uanset hvilken maler du vælger til at hjælpe med dit malerprojekt i Espergærde, anbefaler vi at du vælger en maler som er medlem af “Danske Malermestre”. Når man indgår en aftale med en maler om at male for en, er det ikke altid billigt, og er det ikke udført håndværksmæssigt korrekt, kan det blive dyrt at skulle ud og finde penge til at få en anden maler til at lave det om.

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor ved vi hvor vigtigt det er, at slutresultatet er i orden. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du som kunde hos os er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor er vi rigtig stolte over, at vores malerfirma er et af de bedst bedømte malerfirmaer på TrustPilot.

Malerprodukter af den bedste kvalitet sikrer et slidstærkt resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo er kun de bedste produkter gode nok til vores kunder. Derfor anvender vi kvalitetsprodukter fra Dyrup, som sikrer et slidstærkt og holdbart resultat. Dyrup maling er miljømærket, så vi i vores arbejde kan være med til at passe godt på miljøet og dit indeklima.

Forberedelsen og selve malerarbejdet

Når vi skal i gang med at udføre malerarbejde, skal overfladerne klargøres. Dette gør vi for at sikre det bedst mulige slutresultat. Vi nedvasker og spartler bl.a.væggene og træværket bliver nedvasket og slebet.

Vi maler dine vægge to gange med vores foretrukne vægmaling “Robust” med en glans 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Vores valgte vægmaling fra Dyrup kan tones lige i den farve man ønsker, så det passer ind i den stil, man har i sit hjem. Modsat andre malingsprodukter med mat finish, er denne utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre væggene over med en fugtig klud, uden at der kommer pletter på det aftørrede område.

Vi kan også hjælpe med at opfriske træværket. Vi maler det over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Derved kan træværket og panelerne tåle dagligdagens slid, uden at få hakker fra blandt andet stole og støvsugere.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

→ Få gratis tilbud nu ←

Få et tilbud, der holder

Når der skal udarbejdes tilbud kan der nemt opstå misforståelser, som i sidste ende kan medføre ekstraudgifter til kunden. Det skyldes som regel, at malerfirmaerne ikke er specifikke nok i deres tilbud, og eksempelvis undlader elementære dele, såsom klargøring af vægge og træværk, da de ikke anser det som en del af selve malerudførelsen.

Hos Malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at undgå sådanne misforståelser og giver derfor altid vores kunder et specificeret tilbud. Derved er du som kunde informeret om, hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører samt en endelig pris på hele arbejdet. På den måde sikrer vi et godt overblik over dit malerprojekt, hvor intet er udeladt.

dygtige malermestre

Vi går efter at give kunderne håndværksmæssig kvalitet, som holder. Det kræver derfor også tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet. Vi giver en realistisk tidsramme for dit malerprojekt, så du er sikret, at den tidsplan, der er sat af til malerprojektet også holder.

Vi hjælper med både store og små maleropgaver

Hos malerfirmaet Lykkebo står vi klar til at hjælpe, uanset opgavens størrelse. Så skal du blot have malet et rum eller hele dit hjem i Espergærde, så er vi klar. Vi kan male både ude og inde, og kan også hjælpe med at opfriske træværket.

klargoering af vindue til maling

Vi tilbyder et fair og ærligt tilbud, der holder – og sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dit næste malerprojekt.

Du kan også blot udfylde vores tilbudsformular her. Så kan vi efter dit ønske, enten ringe dig op eller sende et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt.

Om Espergærde

 • Er en del af Helsingør Kommune.
 • Ligger i Nordsjælland, nord for København.
 • Har ca. 11.000 indbyggere.
 • Postnummer: 3060.

espergaerde malerfirma