Ring mellem 09:00-17:00 for et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Greve 51 90 20 91

Maler Greve – Vinder af brancheprisen ”Årets maler”

Skal du have malet din nuværende eller nye bolig i Greve, Hundige, Karlslunde eller Tune? Og er du på udkig efter en maler, der ikke går på kompromis med kvalitet og godt malerhåndværk? Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med din maleropgave i Greve. Vi udfører malerhåndværk i højeste kvalitet og er stolte af at have modtaget brancheprisen ”Årets Maler”.

Hos Malerfirmaet Lykkebo er intet mindre end den bedste kvalitet og et perfekt malerresultat godt nok til vores kunder. Lykkebo er dit malerfirma i Greve, og vi sigter mod at levere perfekt udført malerhåndværk hver gang. Nogle malere springer desværre over, hvor gærdet er lavest og sparer eksempelvis på kvaliteten af de produkter, der anvendes, når de maler dit hjem.

Andre sparer på håndværkets kvalitet typisk ved at spare på den tid, der afsættes til udførelsen af din maleropgave. Dette kan betyde en reduktion i pris, men det bliver typisk på bekostning af et flot og holdbart resultat. Malerfirmaet Lykkebo går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi er derfor heller ikke de billigste i malerbranchen, men vi gør alt for at være de bedste. På den måde er du som kunde hos Lykkebo sikret et lækkert og ordentligt resultat, som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Du behøver ikke vente længere på at få flotte nymalede vægge. Kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag, og vi sender dig et udspecificeret tilbud på din maleropgave typisk inden for et døgn. Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 og tag en snak med os om dine malerbehov, eller udfyld vores tilbudsformular her.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Kvalitet i højsædet

 • icon

  Hurtige til at give tilbud

 • icon

  Nr. 1 på Trustpilot i kategorien "Maler"

Lykkebo tilbyder vores kunder i Greve Kommune:

 • Flotte nymalede vægge med en luksuriøs finish
 • Kvalitetsmalerhåndværk og et flot slutresultat
 • Udspecificeret tilbud på din maleropgave
 • Miljøvenlige kvalitetsprodukter.

Lykkebo er ”Årets maler” og nr. 1 på Trustpilot

Vores kunder er utrolig vigtige for os, og vi gør derfor en stor indsats for, at du som kunde hos os altid er tilfreds med vores serviceniveau og vores udførte malerhåndværk. Lykkebo forsøger derfor altid at have de bedste og faglærte malersvende til at opfylde dine malerbehov i Greve, så dit hjem og dine vægge er i de bedste hænder. Og vi anvender selvfølgelig derfor også kun de bedste materialer, når vi maler i Greve.

dygtig maler greve på job

Det er vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler og lever op til vores høje standard for kvalitetshåndværk og kundeservice. Og hjælpende instanser såsom Trustpilot og “Anmeld Håndværker” er med til at sikre dig god kvalitet i din maleropgave, fordi det giver dig muligheden for at tjekke andre kunders mening om det malerfirma, du overvejer, inden du beslutter dig. Du kan således sikre dig, at det ikke blot er tomme ord og lovninger, der bliver givet, når du står og skal indhente et tilbud. Malerfirmaet Lykkebo er derfor umådeligt stolt af, at vores kunders positive tilkendegivelser har givet os placeringen som nr. 1 på Trustpilot under kategorien ”Maler”. Og vi er ligeledes stolte af at have vundet brancheprisen ”Årets maler”.

Grundighed og kvalitetsprodukter er vejen til flotte resultater

Grundighed i form af klargøring af dine vægge, gode kvalitetsprodukter og øje for detaljen er vigtige aspekter, hvis du ønsker et slidstærkt og holdbart malerresultat i højeste kvalitet. Malerfirmaet Lykkebo afsætter derfor god tid til at klargøre dine vægge, så du er sikret et malerresultat, som er perfekt helt ned i detaljen. Vores faglærte malersvende nedvasker dine vægge med grundrens, og sørger for at alle små nøk og huller spartles. Som en ekstra service tilbyder vi også fuldspartling og filtopsætning, hvis du skulle ønske dette – du kan se mere i nedenstående afsnit om vores kvalitetsservice.

erfaren malermester greve

Grunden, til at vi gerne bruger lidt ekstra tid på klargøring, er, fordi vi ved, det betyder, at du får et malerresultat, som står knivskarpt. Når klargøringen af dine vægge er ordnet, dækker vi selvfølgelig rigtig godt af, så dit hjem er klar til selve malerudførelsen. Vi maler derefter dine paneler og andet træværk 3 gange og dine vægge 2 gange for et slidstærkt og flot resultat.

Vi anvender ligeledes udelukkende den bedste kvalitetsmaling fra Dyrup til dine vægge. Og vi har særligt udvalgt ”Robust 5”, da den har en luksuriøs og mat finish. Samtidig er malingen 100% akrylbaseret, hvilket gør den rengøringsvenlig. Du skal således ikke bekymre dig, hvis der kommer en plet eller andet snavs på din væg. Du kan blot tørre det af med en klud. Til dit træværk, som er mere udsat i forhold til den daglige brug og slid, benytter Lykkebo en polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra hård overflade. Den er derfor mere slidstærk og mindre modtagelig for hakker og nøk.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo tilbyder også andre kvalitetsservices

Udover malerarbejde i højeste standard tilbyder malerfirmaet Lykkebo også vores kunder andre services, som kan forbedre din bolig. Renovering og forskønnelse af din bolig kan være et tidskrævende og udfordrende projekt. Det tager tid at planlægge alle detaljerne for udførelsen. Du står ligeledes med en udfordring, hvor du skal koordinere de forskellige håndværkere og forskellige forløb, som eventuelt kræver en sideløbende udførelse. Samtidig er det en periode, hvor dit hjem er mindre beboeligt. De fleste ønsker naturligvis ikke, at det bliver en proces, som trækker ud på grund af forsinkelser eller overskridelser af deadlines. Vælger du Malerfirmaet Lykkebo, som din maler i Greve, kan vi hjælpe dig, så dine renoveringsprojekter udføres til punkt og prikke og til tiden. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi sikrer, at dine forskellige opgaver udføres inden for den aftalte tidsplan og eventuelt simultant. Således sikres du, at der ikke opstår unødvendig ventetid mellem dine renoveringsopgaver. Og du kan få dit fine hjem tilbage i den fineste nye stand hurtigst muligt.

maler opsætter filt

Ønsker du også at få ordnet dine gulve eventuelt i forbindelse med din maleropgave hos os, eller trænger dine vægge til eksempelvis til fuldspartling og opsætning af filt, hjælper Lykkebo dig gerne med dette. Du kan se mere om vores gulvservice her.

Kontakt os for tilbud på malerarbejde i Greve!

Lykkebo vil gerne hjælpe dig med dine malerbehov i Greve, og vi gør en dyd ud af at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Ring til os på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular – den tager kun få minutter at udfylde.

malerfirma greve