Vores malere dækker hele Værløse - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Værløse – Giv dit hjem nyt liv med miljøvenlig kvalitetsmaling

Trænger din bolig i Værløse til nyt liv? Så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har faglærte og dygtige malersvende og anvender kun kvalitetsmaling. Vi passer godt på dit hjem ved at anvende svanemærket maling fra Dyrup, som giver dig et miljøvenligt, slidstærkt og flot resultat.

Væggene i din bolig er med til at vise dit hjems udtryk overfor andre. De er med til at skabe rammen for, hvordan din bolig tager sig ud, og hvilken stil du har. Hos malerfirmaet Lykkebo leverer vi derfor malerhåndværk af højeste kvalitet med fokus på dine ønsker og behov. Som din malermester i Værløse giver vi os altid god tid til vores kunder for at opnå det ønskede malerresultat, hvor der er kælet for detaljen.

Så går du med tanker om at opfriske dit hjems vægge i Værløse, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at tage hånd om dit næste malerprojekt. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91, eller udfylde vores tilbudsformular nedenfor, hvis du mangler et malerfirma i Værløse. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud og forsøger at få sendt et tilbud afsted til dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Dine fordele

 • En god og ærlig pris på dit malerprojekt uden skjulte ekstraudgifter
 • Håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde af høj kvalitet
 • Malerarbejde udført efter dine ønsker og behov
 • Slidstærkt og rengøringsvenligt resultat
 • Dygtige faglærte malersvende.

Godt håndværk giver glade kunder

Det er vigtigt for os at udføre et professionelt og godt arbejde som din malermester Værløse, samtidig med at vi sikrer, at vores kunder er glade og tilfredse med det udførte malerarbejde. Derfor er vi rigtig stolte over at have modtaget malerbrancheprisen “Årets maler 2016” Men vi er især stolte over at ligge nr. 1 i kategorien “Maler” på Trustpilot, da vores kunders tilfredshed og glæde er det, der betyder mest for os. Vi mener, at man ved godt håndværk, ærlige og fair tilbud på malerarbejde samt fokus på kundens ønsker, kan være med til at skabe tilfredse kunder.

For at sikre vores kunder ekstra godt og leve op til de håndværksmæssige standarder, er vi medlem af “Danske Malermestre”, som betyder, at du som kunde er dækket af “Danske Malermestres” udvidede garanti, og at du samtidig hører under “Håndværkets Ankenævn”. Du er derved sikret udbedringer for op til 100.000 kr. hvis det arbejde, du har fået udført, ikke er håndværksmæssigt korrekt.

Vi vil derfor anbefale dig, uanset om du vælger os eller et andet malerfirma i Værløse, at tjekke, om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre! Så er du som kunde sikret ordentligt håndværk og et godt slutresultat.

Vi giver en fair og ærlig pris på dit malerprojekt

Vi har høje standarder for det arbejde, vi udfører. Derfor reklamerer vi ikke med at være de billigste, men gør derimod en stor ting ud af at give vores kunder det bedste resultat til en fair og ærlig pris. Vi anvender svanemærkede produkter, blandt andet vores fortrukne maling “Dyrup Robust”, som giver dig et perfekt resultat, der ikke er sundhedsskadeligt, men derimod er nemt at rengøre, og som du kan nyde i mange år frem.

vores dygtige malere i værløse

Som kunde hos Lykkebo lytter vi til dine ønsker og malerbehov og udfærdiger derudfra et skriftligt tilbud. Du får i tilbuddet specificeret tydeligt og præcist, hvad du skal betale for. Vi skjuler intet i vores malertilbud for at sikre, at du som kunde er fuldt informeret, om de specifikke opgaver der skal udføres, hvilke malingprodukter der skal anvendes samt den endelige pris for hele malerarbejdet. Derved sikrer vi os mod misforståelser og gør det muligt for dig at revidere dine ønsker, så prisen, på det malerarbejde du ønsker udført, passer ind i dit budget.

Lidt maling kan gøre en stor forskel – det samme gælder kvaliteten på malingen

Nymalede vægge er en god løsning til at forny din bolig og give den et nyt og lækkert udseende. Bor du, eller har du købt bolig i Værløse, så kontakt malerfirmaet Lykkebo og hør, hvad vi kan gøre for at hjælpe med dit næste malerprojekt.

blank

Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup, som holder sig flot i flere år, samtidig med at det tåler masser af brug uden at fremstå slidt. Vores foretrukne maling “Dyrup Robust” med glans 5 giver dine vægge en flot mat finish. Modsat andre malingtyper med mat finish er denne fra Dyrup utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre af med en fugtig klud, uden at der kommer pletter efter aftørringen.

Få holdbart træværk af din maler i Værløse

Skal du have malet træværk, kan vi også hjælpe med det. Vi maler dit træværk 3 gange for at give et holdbart og slidstærkt resultat samt benytter os af specialmaling, som er med til at give dit træværk en ekstra hård overflade, så snavs ikke sætter sig så let og gør træværket nemt at rengøre.

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler i Værløse, er det nemt at holde dine nymalede vægge og dit træværk flot. Vi anvender kvalitetsmaling, der er miljømærket, så vi skåner både vandmiljøet og dit indeklima.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Kontakt din malermester i Værløse og få hjælp til dit næste malerprojekt

Står du og skal bruge en dygtig og pålidelig maler i Værløse, vil vi meget gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Vi bestræber os på at få sendt et tilbud afsted til dig i løbet af 24 timer, så du kan komme hurtigt i gang med at give dit hjem nyt liv. Du kan enten ringe til os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular her på siden.

Vi glæder os til at opfylde dine ønsker for dit næste malerprojekt.

værløse malerfirma