Vores malere dækker hele Fredensborg - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Fredensborg – Malerhåndværk af højeste standard

God kvalitet er altid i højsædet, hvis du vælger malerfirmaet Lykkebo som din maler i Fredensborg. Lykkebos faglærte malersvende udvælges personligt af vores malermester Samuel. Vi anvender kun de bedste malerprodukter, og vi sørger for, at du modtager et flot og holdbart malerresultat.

Det er desværre langt fra alle malere i Fredensborg, som har fokus på god kvalitet. Nogle har fokus på at give dig den billigste pris, og for andre igen handler det om at klare opgaven hurtigst muligt, så de kan nå flest mulige opgaver. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med god kvalitet og perfekt udført malerhåndværk. Men vi formår samtidig at inkorporere fair priser. Og som nogle af de eneste kan Lykkebo starte dit malerjob inden for en til to uger, hvis du står med en snarlig deadline. Fleksibilitet i vores tidsplanlægning og overholdte deadlines for vores kunder er ligeledes en høj prioritet. Og vi afsætter selvfølgelig også ordentlig tid til klargøring og selve malerudførelsen, så du er sikret et ordentligt malerresultat.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi udfører kvalitetsmalerhåndværk og tilbyder:

 • Miljøvenlige og slidstærke malerprodukter, som har en luksuriøs og mat finish.
 • Dygtige malersvende, som er håndplukket af vores malermester Samuel.
 • Udspecificerede malertilbud, som holder fra ende til anden.
 • Et slutresultat, som er flot helt ned i detaljen.

Kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag og få igangsat dit malerprojekt i Fredensborg. Vi lytter til dine ønsker og udformer et malertilbud, der er tilpasset lige præcis dig. Du kan enten ringe til os på telefonnummer 51 90 20 91, hvor vi sidder klar til at rådgive dig. Du kan også udfylde vores hurtige tilbudsformular her, det tager kun 2-3 minutter.

Malerfirmaet Lykkebo – vi er nummer 1 på Trustpilot

Og det er vi umådeligt stolte af. Vores kunders tilkendegivelser og anmeldelser har placeret Lykkebo som nummer 1 i kategorien maler. Vi sigter altid mod at udføre god service og godt malerhåndværk, så vores kunder er glade og tilfredse. Og vi er rigtig glade for, at vores kunder er enige. Du kan se vores kunders anmeldelser på Trustpilot under kategorien ”Maler”.

faglært maler fredensborg

Maleropgaver udført med stor grundighed af faglærte hænder

Det er ikke alle malere, der bruger den nødvendige tid på deres kunder og opgaver. Der bliver tit sparet på tiden til udførelsen for at give en billigere pris på dit malertilbud. Men det betyder desværre ligeledes ofte, at der ikke afsættes ordentlig tid til klargøringen af dit hjem. Andre gange betyder det, at der ikke er tid til at udføre et grundigt malerhåndværk med fokus på detaljen. Der bliver således gået på kompromis med kvaliteten, og du risikerer at modtage et sløset og uordentligt malerresultat på din maleropgave. 

professionelt malerfirma fredensborg

Lykkebo går aldrig på kompromis med god kvalitet, og vi stiler mod altid at levere det bedste malerhåndværk. Vores dygtige og faglærte malersvende i Fredensborg passer godt på dit hjem, mens de udfører din maleropgave. Og vi bruger den nødvendige tid på klargøringen af dine vægge. Det vil sige, at vi først nedvasker dine vægge, så der ikke sidder snavs eller fedtrester tilbage. Dernæst spartler vi alle huller og nøk, der eventuelt måtte være, og sliber efter, så dine vægge står skarpe og klar til malingen. Vi dækker derefter grundigt af med plast, afdækningspapir og malertappe, så der ikke kommer malingpletter på dine fine gulve eller andre uønskede steder. Afslutningsvis maler vores dygtige svende dine vægge to gange, for en god dækkeevne og en lækker finish.

Hvis du skal have malet træværk, kan vi også udføre dette. Her er proceduren meget lig vægge med enkelte forskelle. Men Lykkebo bruger selvfølgelig den tid, det kræver, for at du kan få et ordentligt og flot træværk. Også her afvasker vi dine paneler og andet træværk. Vi afsliber træværket for at få en finere og jævn overflade, som binder malingen bedre og giver en pænere og mere ensartet overflade. Dernæst dækker vi selvfølgelig også ordentligt af, og til slut maler vi dit træværk tre gange. Vi maler dit træværk en ekstra gang mere end dine vægge, da træværk, især gulvpaneler og døre, er mere udsat for dagligdagens slid og brug.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Kun den bedste maling er god nok til vores kunder

Kvaliteten af den maling, der benyttes til dit malerjob, har stor effekt på det endelige malerresultat. Vælger man en billigere maling, får man et billigere malertilbud. Men det bliver på bekostning af kvaliteten, både hvad angår udseendet og holdbarheden. Malerfirmaet Lykkebo går aldrig på kompromis med kvaliteten, fordi vi gerne vil sikre vores kunder et flot og slidstærkt resultat. Og kvalitetsmaling er med til at give dig valuta for pengene, fordi du ikke behøver at få malet igen i mange år. Lykkebo har derfor udvalgt kvalitetsmalingen ”Robust 5” fra Dyrup, som den maling vi typisk maler dine vægge med. Det er en 100% akrylmaling, som er slidstærk, og som samtidig har en mat og luksuriøs finish. Det er samtidig en maling, der giver dig et rengøringsvenligt resultat. Så hvis uheldet er ude, kan du nemt rengøre dine vægge med en våd klud.

 

Kombiner din maleropgave med vores andre ydelser

Ønsker du samme grundighed, som Lykkebo udfører i andre af dit hjems renoveringer, så udbyder vi også andre kvalitetsservices. Du kan blandt andet få ordnet dine trægulve med vores gulvservice – du kan læse mere her (indsæt link). Og hvis du har værelser, der har brug for fuldspartling og filopsætning, kan vi også hjælpe dig med det. Du kan således også kombinere din maleropgave med andre af vores services, så de bliver klaret på en og samme tid – vi sørger for det hele og koordinerer selvfølgelig også håndværkerne for dig. På den måde sparer du tid, og vi kan levere dit hjem tilbage til dig hurtigere i den flotteste nye stand.

filt opsættes

Vælg Malerfirmaet Lykkebo som din maler i Fredensborg

Igangsæt dit malerprojekt i dag! Vi har mange års erfaring fra malerbranchen, og vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for rådgivning. Du kan også udfylde vores lynhurtige tilbudsformular – vi sigter mod at sende dit uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Kontakt os i dag!

fredensborg malerfirma