Brug for en maler på Nørrebro? Ring til os mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Nørrebro – Bedste match mellem pris og kvalitet

Gør som mange andre på Nørrebro, og bestil et uforpligtende tilbud fra os. Kvalitet er vores mærkesag, hvilket også afspejler sig i vores gode rating på Trustpilot. Vi er hverken billigst eller dyrest, men leverer høj kvalitet til en fair pris.

Kvalitet og service går hånd i hånd, når du vælger Lykkebo som dit malerfirma. Vores malersvende er nemlig oplært, til følge alle faglige guidelines til punkt og prikke. Det betyder eksempelvis at vi aldrig springer over hvor gærdet er lavest, når det kommer til forbehandling, afslibning og afvaskning. Kun på denne måde kan vi nemlig sikre, at resultatet bliver perfekt, og at det kommer til at holde i mange år.

Som kunde hos os kan du forvente:

 • Malerarbejde af højeste kvalitet
 • Et skriftligt tilbud som “holder” fra start til slut
 • Grundigt forarbejde og kvalitetsmaling, som hver især sikrer stor slidstyrke
 • At vi afslutter opgaven til aftalt tid, og at vi rydder op efter os selv

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Nørrebro, så benyt blot tilbudsformularen herunder eller ring 51 90 20 91. Formularen tager kun ganske få minutter at udfylde. I langt de fleste tilfælde, modtager du desuden et skriftligt tilbud fra os samme dag som du sender din tilbudsanmodning.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Perfekt resultat – hver gang

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedst på Trustpilot og "Årets Maler 2016"

Få gratis tilbud nu

Specialister i private maleropgaver

Der findes mange malere på Nørrebro, men langt fra alle er som Malerfirmaet Lykkebo. Vi har specialiseret os i private maleropgaver i København, herunder malerarbejde på Nørrebro. Dette betyder blandt andet, at vi tilpasser os vores kunders ønsker og behov. Skal du eksempelvis have din lejlighed malet inden fraflytning, eller måske overtage en lejlighed som trænger til at blive malet, kan vi træde hurtigt til. Hos Malerfirmaet Lykkebo, kan vi altid starte på vores maleropgaver, inden for en uge til fjorten dage, fra at du har godkendt vores tilbud. Dette skulle man måske tro var forventeligt af alle malere på Nørrebro. I realiteten forholder det sig dog sådan, at det bestemt ikke er unormalt, at vente 1-2 måneder på sin maler i højsæsonen.

blank

Et andet kendt problem som mange på Nørrebro støder på, er at maleren ikke er færdig til tiden. Dette skyldes sjældent ond vilje fra malermesterens side, men i stedet, at det kan være noget af en opgave, at koordinere forskellige grupper af håndværkere. For hvis skyld er det egentlig, hvis maleren ikke kan komme i gang til tiden, eksempelvis fordi at tømreren endnu ikke har nået at lave paneler og lister færdige?

For at undgå sidstnævnte problemstilling, er vi altid behjælpelige med at dele vores viden om koordinering af forskellige håndværkere. På denne måde kan du sikre, at hver enkelt håndværker starter på det mest optimale tidspunkt. Dette gør en meget stor forskel i forhold til at overholde din tidsplan, således at du kan flytte ind igen til forventet tid.

Få hjælp til alt fra fuldspartling til gulvafslibning

Hos Lykkebo behøver du kun at gå ét sted hen, for at få frisket din lejlighed op. Vi tilbyder nemlig alle de gængse former for maler- og gulvarbejde herunder blandt andet:

 • Almindelig maling af lofter, paneler og vægge
 • Fuldspartling og opsætning af filt
 • Gulvafslibning og lakering

blank

Vi er selvfølgelig dækket af Malernes Garantiordning, der er din sikkerhed som privatperson for et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde. Dette betyder at du både kan forvente et flot resultat, når vi er færdige med vores arbejde, men ligeledes at vores arbejde har en høj slidstyrke og en lang holdbarhed.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder på Nørrebro!

Et af fundamenterne for et godt resultat, er at der gøres brug af kvalitetsmaling. Som du sikkert ved, er der stor forskel på dækevne og kvalitetet på maling. Den maling som du finder til et par hundrede kroner nede i byggemarkedet, vil således ofte være af en mærkbar anden kvalitet, end den maling som en professionel maler gør brug af.

blank

Hvad mange ikke ved af, er dog at der selv inden for professionel maling, er stor kvalitetsforskel de enkelte producenter og malingsvarianter imellem. Hos Malerfirmaet Lykkebo, er alle vores indendørs eksempelvis miljømærkede. Dette er med til at skåne vandmiljøet, og er desuden din sikkerhed for et sundt indeklima i perioden efter at vi har malet.

Til maling af almindelige vægflader, gør vi som udgangspunkt brug af Dyrup Robust 5, som er en mat kvalitetsmaling som kan tones i lige nøjagtigt den farve som du måtte ønske. Denne maling udmærker sig ved at være særdeles rengøringsvenlig, set i forhold til almindelig helmat maling. Dette betyder, at du kan tage en fugtig klud, og forsigtigt aftørre din væg, såfremt at du skulle være kommet til at stænke eller spile op af din væg. På almindelige vægflader malet med glans 5, vil samme øvelse næsten altid resultere i, at du afsætter en plet på væggen. Denne plet kan enten være mere mat eller mere blank, end resten af din vægflade, hvilket betyder at pletten let vil kunne ses.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

For at undgå denne problematik, vælger mange malere at male vægge med en højere glas – eksempelvis med en glans 10 vægmaling. Dette gør at væggen lettere kan gøres rent, men betyder omvendt også, at væggen bliver mere blank. Ønsker du en rengøringsvenlig væg, som samtidig er helmat, vil du således kunne drage stor gavn af netop den vægmaling som vores malere gør brug af.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig på hvad en professionel maler vil koste for dit vedkommende, sidder vi klar til at regne et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Klik blot her for at bestille et gratis og uforpligtende tilbud, eller ring til os på telefon 51 90 20 91 inden for almindelig arbejdstid. Så vil vi udregne et skrifteligt tilbud til dig, med en fuldstændig specifikation af alt fra hvilket forarbejde som der foretages, til hvor mange gange at de enkelte overflader males.

blank