Vores malere dækker hele Hedehusene - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Hedehusene – Kvalitetsmalerarbejde til en fair pris

Trænger dit hjem i Hedehusene til en opfriskning i form af ny maling, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe.

Vi maler både ude og inde og har mange års erfaring indenfor malerbranchen. Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup som giver et slidstærkt og holdbart resultat. Vores dygtige og faglærte malersvende er personligt udvalgt af vores malermester Samuel og står klar til at leverer den bedste service, samt et godt håndværk.

Uanset om du netop har købt hus eller lejlighed i Hedehusene eller dit nuværende hjem trænger til en opfriskning kan Lykkebo hjælpe. Med ny maling, kan du give dit hjem den sidste finish i forhold til det samlede indtryk. Vi overholder altid vores aftaler og leverer godt håndværk, med fokus på kundens ønsker.

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder deres kunder:

 • Malerarbejde af høj kvalitet
 • Miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Overholdte aftaler og tidsplaner
 • Tilbud uden ekstra udgifter
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Slidstærkt og holdbart resultat

Så skal dit hjem i Hedehusene males, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi maler både inde og ude, og kan også hjælpe med maling af træværk. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig, omkring dine ønsker for dit hjem. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det er gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Med kvalitetsmaling er du sikret godt godt håndværk

Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi gode kvalitetsprodukter, da vi ved at det er med til at sikre et godt og holdbart resultat. Vi gør alt for at leverer godt kvalitetshåndværk og anvender derfor produkter fra Dyrup til at male dine vægge, samt træværk og paneler. Inden vi påbegynder vores arbejde er det vigtigt med en ordentlig klargøring. Dette er med til at sikre at vi har en god base at arbejde ud fra, og i sidste ende give dig som kunde det bedst mulige resultat. Vi nedvasker og spartler væggene og afvasker og sliber træværket.

maling og spartling af vaegge

Maling af vægge

Vi maler dine vægge over to gange med vores “Robust 5” fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, der giver en flot mat finish. Dette er med til at sikre en god dækevne. Modsat andre matte malingsprodukter er denne fra Dyrup utrolig rengøringsvenlig og gør det derved muligt at tørre væggene over med en opvredet klud, uden at der kommer plamager og man fjerner malingen. Vores “Robust 5” kan samtidig tones i lige den farve du som kunde måtte ønske, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

maler hedehusene til indvendig maling

Maling af træværk

Har du ligeledes træværk i dit hjem i Hedehusene, som trænger til en opfriskning, kan Lykkebo også hjælpe med dette. Vi maler træværket over tre gange med en polyuretanbaseret specialmaling, som er med til at give en hård overflade, der kan klare dagligdagens slid.

Vælger du malerfirmaet Lykkebo er du sikret et godt resultat, hvor der i processen er blevet taget hensyn til miljøet. Alle vores produkter er enten mærket med EU-Blomsten eller Svanen, som udover at skåne miljøet også er med til at sikre et godt indeklima i dit hjem.

Få et tilbud uden ekstra udgifter

Der kan nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter når man modtager et malertilbud. Som oftest skyldes det at maleren ikke har medtaget elementære dele, som er altafgørende for et godt resultat, såsom klargøringen af træværket eller væggene. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne undgå at vores kunder får uforudsete udgifter eller at der opstår misforståelser. Derfor er vores tilbud altid udspecificeret og medregnet. På den måde kan du som kunde se præcis hvad du betaler for og har mulighed for at revidere og fjerne eller tilføje noget, så det passer 100% til dit budget.

Vi sikrer dig et godt håndværk som holder, til en fair og ærlig pris. Vi er ikke de dyreste malere, men heller ikke de billigste. Vi går i stedet efter at være de bedste og leverer et ordentligt stykke arbejde til vores kunder hver gang. Vi bruger den fornødne tid og grundighed til klargøringen, såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet, for at sikre at alt er 100% i orden når vi er færdige.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Korrekt udført malerarbejde med garanti

Vi vil gerne give vores kunder en god service og sikrer dem et ordentligt udført malerarbejde, som giver et godt og holdbart slutresultat. Derfor har vi valgt at være medlem af Danske Malermestre. Derved er vores kunder dækket af Malermestrenes ankenævn og garantiordning, som betyder at der ved ikke korrekt håndværksmæssigt udført arbejde kan ske udbedringer hos dig for op til 100.000 kr.

blank

Om du vælger os eller en anden maler i Hedehusene er helt op til dig. Vi anbefaler blot at man undersøger den valgte maler, for at sikre at vedkommende er medlem af Danske Malermestre. Den koster i forvejen nogle penge at få malet, og skal man ud og finde penge til at få en anden maler til at lave det om, er det pludselig mange penge man har brugt.

Malerfirmaet Lykkebo står klar til at male for dig.

Skal den nye eller nuværende bolig have den sidste finish i form af ny maling, så står malerfirmaet Lykkebo klar. Vores dygtige malersvende yder en god service, så du føler dig i trygge hænder, og leverer kvalitetsmalerarbejde med sans for detaljen. Vi maler dit hjem efter dine ønsker og i de farver du altid har drømt om.

Så skal malerfirmaet Lykkebo være din personlige maler i Hedehusene sidder vi klar på telefon 51 90 20 91 til at høre om dine tanker og ideer. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig indenfor 48 timer.

maling af hus i hedehusene