Vores malere dækker hele Jyllinge - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Jyllinge – Godt malerarbejde til tiden

Trænger din nye eller nuværende bolig til en opfriskning i form af ny maling? Så skal du kontakte malerfirmaet Lykkebo. Vi udfører malerarbejde af høj kvalitet og anvender miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Dyrup. Vores dygtige og faglærte malersvende tager sig godt af dit hjem, og maler dit hjem efter dine ønsker både ude og inde. Vi giver et tilbud på malerarbejde til en fair og ærlig pris.

Står du og skal fraflytte din lejebolig, trænger den nye drømmebolig til en ny omgang maling eller skal den nuværende bolig blot have et opfrisket udseende, så står Lykkebo klar til at male for dig. Uanset størrelsen på dit malerprojekt kan vi hjælpe. Vi udfører alt slags malerarbejde og vores dygtige malersvende sørger for at du får et flot og holdbart resultat, som du kan nyde glæde af i flere år. Til at male for dig i Jyllinge anvender vi de bedste kvalitetsprodukter fra Dyrup, som giver en luksuriøs og mat finish, som kan tones i lige den farve du ønsker for dit hjem.

Lykkebo tilbyder dig:

 • Malertilbud som er tilpasset dine ønsker
 • En fair og ærlig pris, uden ekstra udgifter
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Maling både ude og inde
 • Holdbart og slidstærkt resultat
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup

Skal Lykkebo hjælpe dig med ny maling til hjemmet, kan du kontakte os på telefon 51 90 20 91. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Godt malerhåndværk giver tilfredse kunder

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi hvor vigtigt det er at leverer et godt stykke håndværk, så vores kunder bliver tilfredse. Derfor har vi stort fokus på at leverer kvalitetsarbejde som er tilpasset den enkelte kunde. Fordi vores arbejde betyder så meget for os og vi ved at kundetilfredshed er altafgørende, er vi rigtig stolte over at være blevet kåret som “Årets Maler” og at være nomineret til den samme pris igen i 2017-2020.

prisvindende malerfirma

Det er en tilkendegivelse fra malerbranchen om at vi har udført et godt håndværk, uden at gå på kompromis nogle steder. Udover at have fået denne pris og disse nomineringer er vi også rigtig stolte over at vores kunder er så utrolig tilfredse med vores arbejde. Vi er nemlig så heldige at være blandt de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark under kategorien “Maler” på trustpilot, på baggrund af kundernes oplevelser med os.

Udvidet garanti på malerhåndværk

Hos malerfirmaet Lykkebo kan vi stå inde for vores gode arbejde og at være dygtige og faglærte malersvende leverer et malerhåndværk der er i orden. Desværre opstår der til tider fejl, da det trods alt er mennesker der udfører arbejdet. For at sikre vores kunder bedst muligt er Lykkebo derfor medlem af Danske Malermestre, som betyder at de hører under en udvidet garanti. Derved er det muligt at få udført udbedringer for op imod 100.000 kr, hvis fejlen ligger i den håndværksmæssige udførsel.

maler jyllinge

For at væres sikret bedst muligt, anbefaler vi altid at man tjekker om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Det sikrer dig som kunde imod dyre ekstra udgifter i forbindelse med maling af dit hjem, hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel, som betyder at det skal laves om.

Få et flot hjem med kvalitetsmaling der holder

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at give dit hjem i Jyllinge et personligt præg. Farvetonen har en stor betydning for det endelige resultat og uanset hvilke farver du drømmer om kan Lykkebo hjælpe. For at kunne give et godt, slidstærkt og holdbart resultat er det vigtigt at der bliver anvendt gode kvalitetsprodukter. Derfor har vi hos malerfirmaet Lykkebo valgt at anvende produkter fra Dyrup, som både er af en høj kvalitet, men også er miljømærket, hvilket er med til at sikrer et godt indeklima i dit hjem i Jyllinge.

maling af traevaerk

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi vægge og træværk, da en ren overflade, er med til at give et holdbart og flot resultat.

Til maling af dine vægge anvender vi Robust 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling som giver en flot mat finish. Den kan tones i alverdens farver og giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. For at opnå den bedst mulige dækning maler vi dine vægge over 2 gange, medmindre du ønsker andet.

Vi kan også hjælpe dig med at opfriske træværket. Her anvender vi en polyuretanbaseret maling, som giver en hård overflade, der kan modstå dagligdagens slid og stød, fra blandt andet støvsugeren. Her maler vi træværket over 3 gange, som sikre en god holdbarhed og slidstyrke.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Et tilbud uden ekstra og uforudsete udgifter

Nogle malerfirmaer medtager ikke alle maleropgaver i et tilbud, hvilket kan resultere i misforståelser og ekstra udgifter for kunden. Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at undgå sådanne situationer og er derfor meget klare i indholdet af vores malertilbud. Vi giver dig som kunde det fulde overblik og medregner alt, hvad vi skal lave i dit hjem. Vi lytter til dine ønsker og behov, så tilbuddet er specificeret og målrette dig.

blank

I tilbuddet finder du alle de opgaver vi skal udfører, hvilke produkter der skal anvendes, samt den endelige pris på malerarbejdet. Derved er du som kunde hos Lykkebo sikret imod ekstra og uforudsete udgifter og tilbuddet passer præcis til dit budget.

Vi står klar til at give dig nymalede vægge

Malerfirmaet Lykkebo vil rigtig gerne være din foretrukne maler i Jyllinge. Vi giver et tilbud der holder fra start til slut og du kan regne med os. Vores malersvende er faglærte og punktlige og maler dit hjem efter dine ønsker.

Så skal du have malet står Lykkebo klar til at give dit hjem nye og opfriskede farver. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at få en snak med dig om dit næste malerprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

blank