Vores malere dækker hele Rungsted - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Rungsted – Kvalitets malerarbejde af faglærte malersvende

Er det blevet tid til at opfriske dit nye eller nuværende hjem i Rungsted, og vil du være garanteret godt håndværk med kvalitetsprodukter der holder? Så skal du kontakte malerfirmaet Lykkebo. Vores faglærte og dygtige malersvende står klar til at hjælpe dig, og giver dit hjem det udseende som passer til dine ønsker og behov.

Hos malerfirmaet Lykkebo har vi høj kundetilfredshed i fokus og leverer derfor altid kvalitetsarbejde med overholdt tidsplan. Vi lytter til dine ønsker og behov og kan tone farven så den passer til dit hjem i Rungsted. Uanset om du skal have malet inde eller ude, om det er vægge eller træværker der skal friskes op, står Lykkebo klar til at hjælpe. Vores dygtige og faglærte malersvende er personligt udvalgt af vores malermester, for at sikrer vores kunder det bedste håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Vi giver et fair og ærligt tilbud på din maleropgave og bruger miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup, som sikrer dig et holdbart og slidstærkt resultat.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Udspecificeret tilbud uden uforudsete udgifter
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Flot og slidstærkt resultat

Du kan vælge at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig indenfor 48 timer. Det er gratis og uforpligtende. Har du brug for råd og vejledning, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91, hvor vores medarbejdere med flere års erfaring, sidder klar til at hjælpe.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Miljøvenlige kvalitetsprodukter som giver et flot og holdbart resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor anvender vi kun de bedste produkter fra Dyrup, da vi ved at det i sidste ende er afgørende for slutresultatet. De produkter vi anvender giver en flot mat finish og et slidstærkt resultat. Samtidig er vores anvendte produkter også miljømærkede hvilket er med til at passe på os selv i udførelsen af arbejdet, miljøet og ikke mindst indeklimaet i dit hjem i Rungsted.

blank

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi overfladerne, for at give den bedste rene overflade at arbejde ud fra, som sikrer et holdbart og lækker slutresultat. Væggene nedvaskes og spartles og træværket afvaskes og slibes.

Til maling af vægge anvender vi Robust 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret med en av glans. Malingen efterlader en flot mat finish og er i modsætning til andre matte malinger, utrolig rengøringsvenlig. Du kan nemt anvende en fugtig klud og tørre over hvis der skulle komme pletter på væggene. Vores maling kan tones i forskellige farver, så den kommer til at passe til din stil og dine ønsker.

blank

Trænger træværket til en tur, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler træværket over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som er med til at sikre en hård og glat overflade, som er slidstærk og kan klare dagligdagens slid fra både stole, støvsugere og lignende. Vores valgte maling til træværk er også rengøringsvenligt og du kan ligeledes aftørre med en fugtig klud hvis der skulle opstå pletter.

Overholdt tidsplan og specificeret tilbud

Der findes mange malerfirmaer i Rungsted, og det kan være svært at vælge. Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring og vi giver en fair og ærlig pris på dit malerprojekt. Vi udregner et specificeret tilbud, hvor intet er skjult for dig som kunde. Vi tager alt med i tilbuddet for at undgå at der opstår misforståelser og uforudsete udgifter for vores kunder i forbindelse med malerarbejdet. Du vil som kunde hos Lykkebo derfor få et tilbud hvor der står hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører, samt den endelige pris på hele malerarbejdet. Derved giver vi et overskueligt overblik, hvor du som kunde har mulighed for at se hvad du betaler for, og revidere hvis der er noget du ønsker skal være anderledes.

blank

Vi har mange års erfaring i malerbranchen og ved hvor vigtigt det er med en overholdt tidsplan. Vi vil gerne gøre alt hvad vi kan for vores kunder, og er derfor meget fleksible i forhold til vores tidsplanlægning, så vi kan tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Det betyder også at vi i modsætning til mange andre malere kan tilbyde opstart på dit malerprojekt allerede indenfor en til to uger, fra tilbuddet er underskrevet. Så har du en deadline eller af anden grund gerne vil have påbegyndt dit malerprojekt hurtigt, kan Lykkebo hjælpe. Vi overholder vores aftaler og tidsplaner, og giver på baggrund af vores mangeårig erfaring indenfor malerbranchen en realistisk tidsplan.

Kvalitetsarbejde med garanti

Hos malerfirmaet Lykkebo er kvalitetsarbejde og kundetilfredshed i fokus. Vi vil gerne sikre at vores kunder får et slutresultat som de bliver glade for og kan nyde stor glæde af i flere år. Ved at være medlem af Danske Malermestre giver vi garanti for at vores malerarbejde er udført håndværksmæssigt korrekt. Du som kunde hos Lykkebo vil derfor være sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis malerarbejdet ikke er udført håndværksmæssigt korrekt.

Om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Rungsted til at hjælpe med dit malerprojekt, anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Når huset skal forbedres med ny maling, skal der bruges nogle penge, og hvis der så er fejl i den håndværksmæssige del, kan det hurtigt blive dyrt hvis man også skal finde pengene til at få en anden maler ud og lave det om.

blank

Vi lever af vores tilfredse kunder og giver derfor altid en god service og sikrer et kvalitetsmæssigt udført malerarbejde der holder. Vi er derfor rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark ifølge Trustpilot. På grund af vores ekpertise og fokus på god kvalitet har vi vundet prisen “Årets Maler” og været nomineret de sidste fire år.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo maler gerne for dig

Skal boligen opfriskes med en ny gang maling, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Så uanset hvor i Rungsted du bor og om det er malerarbejde inde eller ude, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at opfriske dit hjem med ny maling. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager ganske få minutter og vi sender dig er gratis og uforpligtende tilbud.