Vores malere dækker hele Vejby - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Vejby – Giv dit hjem et opfrisket udseende med nymalede vægge

Nymalede vægge kan give ens hjem et nyt udseende som passer til lige den stil man har. Har du et mindre malerprojekt, eller skal du have malet hele din bolig i Vejby? Så står vi klar til at hjælpe.

Vores dygtige og faglærte malersvende har stor erfaring og leverer altid kvalitetsarbejde til tiden. Vi anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup, som giver et slidstærkt resultat du kan nyde stor glæde af i flere år.

Malerfirmaet Lykkebo gør alt for at leverer godt håndværk af højeste kvalitet. Vi sigter mod at have de bedste malersvende og vores malermester Samuel står derfor for at udvælge vores stab af dygtige og faglærte malersvende. Vi anvender kun de bedste malinger fra Dyrup som giver et slidstærkt resultat og kan tones i den farve der passer dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og bruger den fornødne tid på forarbejdet og selve malerudførelsen, for at kunne give det bedste slutresultat. Så skal du have malet din nye bolig eller trænger dit nuværende hjem blot til en opfriskning eller ny farvetone kan Lykkebo hjælpe.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Kvalitetsmaling fra Dyrup, som er miljøvenlig og giver et slidstærkt resultat
 • Malertilbud til en fair pris og med overholdte tidsplaner
 • Udvidet garanti fra “Danske Malermestre”

Vil du være sikret et maler som er til at stole på og som har fokus på dine ønsker og behov så kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os omkring dine ønsker og behov, og hvad vi kan gøre for dig. Du kan også få et udspecificeret og uforpligtende tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular som du finder her.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få udført håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med udvidet garanti

Hvis der opstår fejl på det håndværksmæssige arbejde man har fået udført, kan det hurtigt gå hen og blive dyrt. Hos malerfirmaet Lykkebo vil vi gerne sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder og sikrer dem et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Derfor er vi medlem af Danske malermestre, som betyder at vores kunder får en udvidet garanti på arbejdet. Er der fejl i den håndværksmæssige udførsel, er det muligt at få udbedringer for op til 100.000 kr.

blank

Uanset om du vælger Lykkebo eller et andet firma til at være din personlige maler i Vejby, så anbefaler vi altid at man vælger en maler som er medlem af Danske Malermestre. Det sikre dig og dit hjem imod dårligt håndværksmæssigt udført arbejde.

Vi giver et malertilbud som er udspecificeret og til en fair pris

Der kan let opstå misforståelser, når nogle malerfirmaer udformer et malertilbud til dig. Det kan skyldes manglende grundighed og forståelse for dine ønsker og behov. Samtidig undlades der i nogle tilfælde også vigtige og nødvendige opgaver, som klargøring inden selve malerudførelsen i tilbuddet. Derved kan man stå i den uheldige situation at tilbuddet ikke holder og får uforudsete ekstra udgifter i forbindelse med det malerarbejde man skal have udført og det er ikke altid at budgettet er til det.

blank

Derfor har vi hos Lykkebo valgt at vores tilbud skal være udspecificeret, så der ikke er noget skjult for vores kunder. Vi mener at det er god kundeservice at lade kunderne være fuldt ud informeret om det malerarbejde de skal have udført. Samtidig lytter vi til dine ønsker og behov og laver tilbuddet til dig ud fra dette. Vi medtager forarbejde og klargøring, de produkter der skal anvendes, samt den endelige pris. På den måde er du fuldt ud informeret om hvad vi skal lave i dit hjem og du har en mulighed for at revidere det ud fra dit budget.

Kvalitetsmaling giver et bedre og mere slidstærkt resultat

For at kunne give det bedste og flotteste resultat som holder, er det vigtigt at der for det første bliver gjort et ordentligt forarbejde i form af klargøring af vægge eller træværk. Derudover skal der anvendes nogle gode kvalitetsprodukter, som blandt andet er med til at give en god holdbarhed og slidstyrke.

Hos malerfirmaet Lykkebo har vi valgt kun at anvende kvalitetsprodukter fra Dyrup, da vi ikke mener man kan få et godt resultat hvis man går på kompromis med kvaliteten af de produkter man anvender.

blank

Til at male vægge og lofter anvender vi “Robust 5” fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish og kan tones i et hav af farver. Til trods for sin lave glans, er den både slidstærk og rengøringsvenlig, sammenlignet med andre matte malinger. Du kan derved sagtens aftørre dine nymalede vægge med en fugtig klud, uden at være nervøs for at malingen vaskes af væggen. For at give en god dækkeevne og slidstyrke maler vi dine vægge og lofter over 2 gange.

Til at male træværk anvender vi en polyuretanbaseret maling, som giver træværk og paneler en ekstra stærk og rengøringsvenlig overflade. Paneler og lister rundt om i huset kan bliver udsat for en masse slid fra stole og ikke mindst støvsugeren. For at opbygge så stærk en overflade til lister og træværk maler vi det over tre gange for at sikre at det kan klare dagligdagens slid.

Vælger du Lykkebo som dit personlige malerfirma i Vejby er du sikret et godt indeklima i dit hjem. Alle de produkter vi anvender er miljøvenlige og er derved skånsomme for miljøet.

Håndværksmæssig kvalitetsmalerarbejde giver høj kundetilfredshed

Hos Lykkebo betyder det at vi leverer et godt stykke arbejde alt. Vi sigter mod at være nogle af de bedste i vores branche og er derfor rigtig stolte over at have vundet brancheprisen som “Årets Maler 2016” på baggrund af at vi altid udfører godt håndværk i god kvalitet og med høj standard. Samtidig er vi også blevet nomineret til denne pris endnu en gang i 2017 og 2018.

Samtidig sigter vi også imod altid at leverer den bedste service overfor vores kunder. Vi har et stor fokus på at lytte til deres ønsker og behov og finde frem til den løsning som giver mest muligt til kundens hjem. Vi er derfor også stolte af at være nr. 1 på trustpilot i kategorien “maler”. Du kan se alle vores anmeldelser fra vores kunder på trustpilot.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi kan hjælpe dig med at igangsætte dit malerprojekt

Hos Malerfirmaet Lykkebo kan vi hjælpe dig med at igangsætte dit malerprojekt hurtigt. Det betyder at vi i praksis kan starte inden for en uge eller 14 dage, fra du har underskrevet malertilbuddet. Når du har taget beslutningen om at det er på tide at få malet, behøver du derfor ikke vente længe på at arbejdet kan gå i gang og du kan nyde det endelige resultat indenfor den aftalte tidsramme.

Udfyld vores tilbudsformular her på siden og vi sender dig et udspecificeret og uforpligtende tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os omkring dine ønsker til at give dit hjem i Vejby en opfriskning med ny maling.

blank