Vores malere dækker hele Skovlunde - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Skovlunde – Vi maler dit hjem efter dine ønsker

Går du med tanker om at få give dit nye eller nuværende hjem nye farver? Så er det malerfirmaet Lykkebo du skal kontakte. Vi udfører malerarbejde af høj kvalitet og anvender kun de bedste kvalitetsprodukter fra Dyrup. Vi giver et tilbud til en fair og ærlig pris og passer godt på dit hjem. Vores dygtige malersvende maler dit hjem efter dine ønsker, uanset om det er ude eller inde.

Der kan være mange grunde til at man er på udkig efter en maler. Måske skal du fraflytte en lejebolig, den nye drømmebolig trænger til en gang ny maling eller også trænger dit nuværende hjem blot til et forfriskende udseende. Uanset om det er hele hjemmet eller blot et mindre malerprojekt, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi udfører alt slags malerabejde for dig i Skovlunde og vores dygtige malersvende sætter en stor ære i at udføre deres arbejde til perfektion, så du får det resultat du altid har drømt om. Vores kvalitetsmaling fra Dyrup er miljømærket og giver en flot, luksuriøs og mat finish, og kan tones i lige den farve du måtte ønske til dit hjem.

Lykkebo tilbyder:

 • Specificeret malertilbud der holder
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Holdbart og slidstærkt malerresultat
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at høre hvad vi kan gøre for dig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Stort fokus på tilfredse kunder

Hos Lykkebo har vi et stort fokus på at vores kunder bliver tilfredse med det malerarbejde de har fået udført af os. Vælger du Malerfirmaet Lykkebo er du sikret godt håndværk, som er tilpasset dine ønsker og behov. På baggrund af vores store fokus på kundetilfredshed er vi rigtig stolte over at være kåret som “Årets Maler” og at være nomineret til prisen igen i 2017 og 2018. Det er en tilkendegivelse fra vores branche om at udfører godt håndværk uden at gå på kompromis nogle steder. Samtidig er vi også utroligt glade for at vores kunder føler de får noget for deres penge når de har fået udført malerarbejde af Lykkebo. Vi er nemlig så heldige at være blandt de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark  kategorien “Maler” på Trustpilot.

blank

Kvalitetshåndværk med udvidet garanti

Hos malerfirmaet Lykkebo står vi ved vores gode arbejde og vores dygtige og faglærte malersvende sørger for at malerhåndværket er i orden, når du vælger os som din personlige maler i Skovlunde. Der er dog ingen som er perfekte, heller ikke Lykkebo, så desværre kan der ske menneskelige fejl. Derfor er malerfirmaet Lykkebo medlem af Danske Malermestre, som betyder at vores kunder hører under en udvidet garanti. Det betyder at der kan ske udbedringer for op imod 100.000 kr. Hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførelse.

blank

Dette er også en god grund til at vi anbefaler at man altid tjekker op om den valgte maler i Skovlunde, uanset om det er Lykkebo eller et andet malerfirma, er medlem af Danske Malermestre. Det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner hvis man efterfølgende selv skal ud og finde en ny maler til at lave det hele om.

Med god kvalitetsmaling får hjemmet et flot og holdbart resultat

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at sætte dit personlige præg på dit hjem i Skovlunde. Farvetonen har en stor effekt på det endelige resultat, og uanset hvilke farver du ønsker til dit hjem kan Lykkebo hjælpe. Vi ved hvor vigtigt det er at anvende gode kvalitetsprodukter, hvis man i sidste ende ønsker et flot og holdbart slutresultat. Derfor Anvender vi produkter fra Dyrup, som giver en flot mat finish og som giver et rengøringsvenlig resultat. Det betyder at du sagtens vil kunne aftørre overfladerne med en fugtig klud, uden at være nervøs for at afvaske malingen. Alle vores anvendte produkter er derudover også miljømærket, så vi passer godt på miljøet, og ikke mindst indeklimaet i dit hjem.

blank

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi overfladerne for at give en ren overflade at arbejde på. Det sikrer et holdbart og flot resultat.

Til maling af væggene maler vi væggene over 2 gange, for at give en god dækkeevne med Robust 5 fra Dyrup. Det er en 100% akrylbaseret maling, som efterlader en flot mat finish.

Trænger træværk kan vi også hjælpe med dette. Her maler vi det over 3 gange, med en polyuretan baseret maling, som er med til at give en hård og slidstærk overflade, som kan klare dagligdagens stød og slid, fra blandt andet støvsugeren.

Et specificeret tilbud uden ekstra udgifter

Med mange malerfirmaer kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter, fordi ikke alle opgaver er specificeret eller medtaget i dit endelige malertilbud. Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at undgå at disse situationer skal opstå og er der meget klare i vores malertilbud, så kunden får det fulde overblik. Vi lytter til dine tanker og ønsker og udformer herudfra et specificeret tilbud, så det passer 100% til dig. I tilbuddet har vi specificeret alle de opgaver vi udfører, hvilke produkter vi anvender, samt den endelige pris for hele malerarbejdet. Således ved du som kunde 100% hvad du betaler for, og har mulighed for at revidere det, så det passer til dit budget, eller noget har ændret sig. På den måde er du sikret et malertilbud uden misforståelser og ekstra udgifter.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Du behøver ikke vente længe på nymalede vægge

Malerfirmaet Lykkebo vil rigtig gerne være din fortrukne maler i Skovlunde. Vores tilbud holder fra start til slut og du kan regne med os. Ønsker du en hurtig igangsættelse kan vi sagtens hjælpe med det. I praksis betyder det at vi kan starte inden for en uge til 14 dage, fra du har underskrevet malertilbuddet. Når du har taget den endelige beslutning behøver du derfor ikke vente længe på at arbejdet kan gå i gang og du kan nyde det færdige resultat indenfor den aftalte tidsramme.

Skal Malerfirmaet Lykkebo male for dig? Så kontakt os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores dygtige medarbejdere om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager få minutter og vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

blank