Vores malere dækker hele Helsinge - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Helsinge – Kvalitetshåndværk til tiden

Trænger dit hjem i Helsinge til en omgang maling, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi udfører malerarbejde af højeste kvalitet og anvender miljømærkede kvalitetsprodukter. Vi overholder altid vores aftaler med kunderne og hjælper med at opfriske eller ændre dit hjem, så det passer ind i din stil.

Uanset størrelsen på dit malerprojekt, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe med at opfylde dine ønsker og behov. Vores dygtige og faglærte malersvende er personligt udvalg af vores malermester Samuel, for at have de bedste malere på hånden, når de skal hjælpe dig. Vi maler både ude og inde og har specialiseret os i at udfører personlige maleropgaver i Helsinge, med et godt håndværk og fokus på kundens ønsker.

Kontakt Lykkebo allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt i Helsinge. Ring til os på telefon 51 90 20 91. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og hjælper dig gerne med rådgivning og besvarelse af dine spørgsmål. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det tager få minutter og vi bestræber os på at give dig et skriftligt tilbud indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo tilbyder alle kunder i Helsinge:

 • Malerarbejde både ude og inde, med en flot finish
 • Dygtige og faglærte malersvende som tager sig godt af dit hjem
 • Slidstærke og miljøvenlige malerprodukter fra Dyrup
 • Tilbud og tidsplaner der holder

 

Et udspecificeret malertilbud der holder

Der kan nemt opstå misforståelser i forbindelse med et malertilbud. Det skyldes som regel at maleren ikke er helt klar omkring hvilke opgaver der er inkluderet og hvilke produkter der anvendes.

Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at undgå misforståelser og gør derfor meget ud af at sikre vores kunder et udspecificeret tilbud på malerarbejde, hvor alt er medregnet. Vi giver dig som kunde det fulde overblik over hele malerprojektet, med klargøring, produkter og materialer der anvendes, samt pris på selve malerudførelsen. Til sidst i tilbuddet vil du finde den samlede og endelige pris på hvad det vil koste dig at få udført malerarbejdet. Ved at udspecificerer tilbuddet på den måde, kan vi undgå misforståelser og uforudsete udgifter, for dig som kunde.

Vi lytter til dine ønsker og dit budget og udformer tilbuddet derudfra. Vi er ikke de billigste malere, men heller ikke de dyreste. I stedet går vi efter at være de bedste i Helsinge og leverer et godt håndværksmæssigt korrekt resultat, med fokus på kundens ønsker.

God service og udvidet garanti

Hos Malerfirmaet Lykkebo går vi meget op i levere en god service og et godt malerhåndværk, så vores kunder er tilfredse med det arbejde de har fået udført af os. Vi har fokus på kundens ønsker til sit hjem i Helsinge og vores dygtige og faglærte malersvende udfører derfor deres arbejde til perfektion med sans for detaljen. Vi ved at det er vigtigt med en overholdt tidsplan og afsætter derfor altid god tid, så vi ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, for at undgå forsinkelser på dit malerarbejde.

malermestre helsinge

For at sikre at vores kunder bliver ved at være tilfredse, yder vi også en ekstra sikkerhed overfor dem, ved at være medlem af brancheforeningen “Danske Malermestre” Som også indbefatter et ankenævn og en udvidet garanti. “Danske Malermestre” er en forening som er med til at sætte standarden for dansk malerhåndværk og at det udføres håndværksmæssigt korrekt.

Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo er du derfor sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel af dit malerarbejde. Vi gør os altid umage, men det er desværre ikke alle malere der lægger det samme arbejde i at udfører deres malerarbejde korrekt. Derfor råder Lykkebo alle til at tjekke om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. På den måde er du som kunde sikret et godt malerarbejde, samt udbedringer hvis der skulle ske fejl.

Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup

Prisen kan spille en stor rolle når det kommer til at vælge en maler. Der er mange malere som vælger at spare på deres produkter, for at kunne tilbyde et billigere malertilbud. Desværre bliver det som oftest på bekostning af slutresultatets æstetik og holdbarhed.

Hos malerfirmaet Lykkebo mener vi at kvalitet og en god holdbarhed er nogle af de vigtigste faktorer, når man skal aflevere et flot slutresultat til kunden. Vælger du Lykkebo som din personlige maler i Helsinge, vælger du samtidig et malerfirma, med fokus på et godt håndværk kombineret med kvalitetsprodukter.

malerteam

Til at male dine vægge og lofter, anvender vi Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som kan tones, så den får lige den farve som passer ind i dit hjem. Det er en maling med en mat finish, som giver et lækkert og luksuriøst udseende, som samtidig både er slidstærkt og utrolig rengøringsvenligt. Sammenlignet med andre malinger med en mat finish, som ikke kan tåle at blive vasket ned, da der vil efterlades pletter eller mærker, kan du sagtens vaske dine nymalede vægge, malet med “Robust 5” med en fugtig klud, uden at skulle bekymre dig.

Skal du have malet træværk kan vi også hjælpe med dette. Til at male træværk anvender vi en stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra stærk overflade. Træværket og i særdeleshed døre og paneler, er særligt udsat i en travl hverdag. Derfor har vi hos Lykkebo valgt denne maling, da den på bedste vis modstår den uundgåelige slidtage og slag fra eksempelvis støvsugeren. Samtidig er træmalingen også utrolig rengøringsvenlig og du kan med fordel vaske dit træværk med en opvredet klud, uden at det tager skade eller der efterlades pletter.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Overlegen kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Bedste maler på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et tilbud på dit malerarbejde i Helsinge

Går du med tanker om at få malet og vil du gerne finde et malerfirma som både er grundige professionelle og udfører et godt stykke arbejde? Så kontakt Lykkebo allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os om dine ønsker og tanker til din næste malerprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Det tager ganske få minutter og du får et skriftligt tilbud fra os indenfor kort tid.

blank