Vores malere dækker hele Skibby - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Skibby – Giv dit hjem nye farver til en fair og ærlig pris

Vil du gerne have malet dit nuværende eller nye hjem i Skibby, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har fokus på kvalitet og godt håndværk, og anvender kvalitetsprodukter, som er miljømærket. Vores dygtige og faglærte malersvende er personligt udvalgt af vores malermester og de overholder altid aftalerne med kunderne. Så trænger du til at få ændret udseendet i dit hjem eller blot give det en opfriskning, så sørger vi for at det bliver efter dine ønsker.

Uanset størrelsen på dit malerprojekt, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at opfylde dine ønsker. Vi maler både ude og inde, og kan endda også hjælpe med at opfriske dit træværk. Vi har mange personlige maleropgaver i Skibby og udfører godt håndværk med garanti, som er tilpasset dine ønsker og behov.

Hos malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Malerarbejde både ude og inde med en flot finish
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Overholdte tidsplaner og aftaler
 • Et fair og ærligt tilbud
 • Slidstærke og miljøvenlige malerprodukter fra Dyrup

 

Kontakt Lykkebo allerede i dag. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dine ønsker for maling af dit hjem. Vi besvare gerne dine spørgsmål og giver dig den nødvendige rådgivning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi sikrer god service, kundetilfredshed og udvidet garanti

Hos Lykkebo sørger vi altid for at levere en god service, så vores kunder føler sig i trygge hænder. Vores dygtige malersvende har fokus på dine ønsker, og udfører håndværk af høj kvalitet, så du er garanteret et godt resultat, som du bliver glad for. Vi gør alt for at give kundetilfredshed og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi er derfor rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer i Danmark på Trustpilot.

blank

For at sikre vores kunder, har vi hos Lykkebo valgt at være medlem af brancheforeningen “Danske Malermestre” som indbefatter et ankenævn og en udvidet forsikring. Danske Malermestre er med til at sætte standarden for dansk malerhåndværk og at det udføres korrekt.

Derved får man som kunde hos Lykkebo denne udvidet garanti for godt håndværk, hvilket betyder at hvis der skulle være fejl i den håndværksmæssige udførsel, er du sikret udbedringer for op til 100.000 kr. Vi gør naturligvis alt for at levere top kvalitetsarbejde, men ikke alle malerfirmaer lægger det samme i at udføre deres malerarbejde korrekt. Derfor anbefaler vi fra Lykkebo altid at undersøge om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre, så du som kunde er sikret ordentligt udført håndværk, samt udbedringer hvis der alligevel skulle være fejl.

Specificeret tilbud uden ekstra udgifter

I udformningen af et malertilbud, kan der nemt opstå misforståelser. Det kan skyldes at maleren ikke er helt klar omkring hvilke opgaver der er inkluderet i tilbuddet.  Eksempelvis kan klargøring af overfladerne ikke være medtaget i tilbuddet, men vil blive udført af maleren alligevel, da det er med til at sikre et ordentligt resultat. Derved vil der komme en ekstra udgift for kunden, da det ikke har været medregnet i tilbuddet.

blank

Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at sikre at vores kunder får en udspecificeret tilbud, på malerarbejde, hvor alt er medregnet. På den måde sikre vi vores kunder mod ekstra udgifter og giver samtidig det fulde overblik over malerarbejdet, de produkter vi skal anvende, samt en samlet pris for det hele. Ved at lave vores tilbud så specificeret undgår vi misforståelser og ekstra udgifter for vores kunder.

Vi lytter til dine ønsker og behov og sørger for at tilbuddet bliver tilpasset så det passer til dit budget. Vi er ikke de dyreste men heller ikke de billigste malere, for os handler det om at levere et godt håndværksmæssigt korrekt malerarbejde, med fokus på vores kunders ønsker til en fair og ærlig pris.

Miljømærket kvalitetsmaling

Når der skal findes en maler, kan prisen for nogle spille en stor rolle. Nogle malere vælger at spare på deres produkter og kan derved tilbyde et billigt malertilbud. Desværre bliver dette også på bekostning af slutresultatets æstetik og holdbarhed.

Hos malerfirmaet Lykkebo mener vi at kvalitet og holdbarhed er nogle af de vigtigste faktorer, når man skal ende med et flot resultat. Vælger du Lykkebo som dit personlige malerfirma i Skibby, vælger du et malerfirma med fokus på godt håndværk kombineret med kvalitetsprodukter.

blank

Vi anvender gode kvalitetsprodukter fra Dyrup, som er miljømærket og er med til at give det bedste resultat uanset om det er vægge eller træværk der skal males.

Til at male vægge og lofter anvender vi Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som kan tones i alverdens farver, som den bliver efter dit ønske. Det er en maling med en mat finish, som giver et luksuriøst udseende, der samtidig er både slidstærkt og rengøringsvenligt. Det vil derfor være muligt at anvende en fugtig klud til at tørre sine vægge med, uden frygt for at efterlade mærker og pletter.

blank

Er det træværket der skal males, kan vi også hjælpe med dette. Her anvender vi en stærk polyuretanbaseret maling, som efterlader en ekstra stærk overflade. Derved vil dit træværk og i særdeleshed dine døre og fodpaneler, der er særligt udsat i en travl hverdag, kunne klare den slitage der sker.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi maler gerne for dig i Skibby

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe hjælpe dig med at opfriske din nuværende eller nye bolig, om det så er hele huset eller blot et enkelt rum i lejligheden, står vi klar. Vi opfylder dine maler ønsker og sørger for at dit hjem tager sig bedst muligt ud. Vi udformer et malertilbud som passer til dig og dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller blot udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager få minutter og vi bestræber os på at sende et skriftligt tilbud af sted til dig inden for 24 timer, som er både gratis og uforpligtende.

blank