Vores malere dækker hele Herlev - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Herlev – Bestil et fair og uforpligtende malertilbud i dag!

Har dit hjems vægge brug for en kærlig hånd, og leder du efter en god og ærlig maler i Herlev? Malerfirmaet Lykkebo har fokus på kundetilfredshed, og vi lytter til dine ønsker og malerbehov. Vi udfører malerhåndværk i høj standard og til en fair pris, og udformer et malertilbud, som du kan regne med.

Ens vægge i hjemmet, spiller en stor rolle i det samlede udtryk af hjemmet. Er du lige flyttet til Herlev, og skal have malet dit nye hjem? Eller ønsker du at give dit nuværende hjem et nyt udtryk eventuelt med en ny tone eller en ny farve? Så skal du vælge Malerfirmaet Lykkebo. Vi passer rigtig godt på dit hjem og hjælper dig med rådgivning og udførslen af dit malerprojekt. På den måde kommer dit hjem til at tage sig ud lige præcis, som du ønsker det. Vi mener derfor også, at det er vigtigt at vælge en maler, som er fagudlært, og som sætter en dyd i at udføre sit håndværk til perfektion. Derfor udvælger Lykkebos malermester Samuel vores dygtige og faglærte malersvende med stor omhu, så du er sikret et malerresultat i høj kvalitet, og som du er tilfreds med.

Vi vil rigtig gerne være dit malerfirma i Herlev, og hjælpe dig med at give dit hjem lige præcis det udtryk og look, som du ønsker. Så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag! Ring til os på telefonnummer 551 90 20 91, så kan vi tage en snak om, hvorledes vi bedst kan hjælpe dig med dine malerbehov i Herlev. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her, det tager kun et par minutter.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo tilbyder vores kunder i Herlev:

 • Grundig klargøring
 • Faglærte malersvende, som udfører flot og korrekt malerhåndværk
 • Gode og fair priser på dit malerjob
 • Flotte nymalede vægge med en luksuriøs, mat finish
 • Overholdte malertilbud og deadlines

 

En fair pris på kvalitetsmalerarbejde

Vi vil meget gerne være dit foretrukne malerfirma i Herlev. Og hos Lykkebo mener vi, at fokus på godt håndværk til en ærlig og fair pris er den gode vej til nye og tilfredse kunder. Vi gør derfor en dyd ud af at udføre vores malerhåndværk i den højeste kvalitet, og til en pris, der giver dig mest muligt for dine penge. Vi er ikke de billigste malerfirma i Herlev, og vi er heller ikke de dyreste, men vi sigter mod at være de bedste.

malermester herlev

Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest ved at tage de billigste og hurtigste løsninger. Vi ønsker nemlig at give alle vores kunder et holdbart og luksuriøst maleresultat med fuld valuta for pengene.

Grundigt, slidstærkt og rengøringsvenligt malerresultat

Ens vægge udgør som tidligere nævnt en stor og vigtig del af ens hjems samlede udtryk. Men udførslen af malerarbejde kan være en tidskrævende og til tider besværlig proces, som gør ens hjem ubeboeligt i en periode. Det er derfor vigtigt at få ens vægge malet ordentligt, således at de æstetisk er en fryd for øjet. Men også på én måde, hvor de holder sig flotte i mange år, så man ikke skal have malet sit hjem igen og igen. 

Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på kvalitet, og vi ønsker at give vores kunder et flot, slidstærkt og rengøringsvenligt malerresultat, som er udført med stor grundighed og finesse. Vi bruger god tid på klargøringen af dine vægge, og sørger for, at væggene har det bedste udgangspunkt for et perfekt slutresultat på dit malerjob. Vi spartler, nedvasker og dækker grundigt af. Derefter maler vi dine vægge to gange for en god dækkeevne og et slidstærkt resultat. Til dette benytter vi Dyrups 100% akrylbaserede maling, som har et luksuriøst og mat look, og som kan tones lige præcis efter din smag. Det er også en maling, som er utrolig rengøringsvenlig, hvilket betyder, at du kan tørre den af med en opvredet klud eller svamp uden at bekymre dig om, at der efterlades pletter på dine nymalede vægge.

Lykkebo overlever altid perfekt nymalede vægge, og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os, så alt er klart til, at du kan begynde på din fine og unikke indretning af dit hjem.

Flot træværk med Lykkebo

Trænger dit træværk også til at blive malet, vil Lykkebo også gerne hjælpe dig med det. Vores dygtige malersvende klargør dit træværk med slibning og afvaskning. Og vi maler dine paneler tre gange, for et slidstærkt og lækkert resultat. Hertil anvender vi en specialmaling, nemlig en polyuretanforstærket maling, som sikrer dit træværk en ekstra hård og rengøringsvenlig overflade. På denne måde holder dit træværk sig flot længe, og modstår dagligdagens slitage på bedst mulig vis.

maler i herlev

Vi tilbyder også gulvservice i høj kvalitet, og du kan vælge at få slebet og lakeret dine gulve i forbindelse med din maleropgave. På den måde sparer du tid på koordinering af håndværkere, og dit hjem bliver beboelsesklart og flot til dig hurtigere – Malerfirmaet Lykkebo sørger simpelthen for det hele. Og hvis du har brug for fuldspartling af dit hjem eller opsætning af filt, hjælper vi dig også gerne med det. Du kan se mere om vores gulvservice her.

Hvis du stadig er i tvivl…

Så se, hvad vores kunder siger om os på Trustpilot. Kundetilfredshed er utroligt vigtig for malerfirmaet Lykkebo, og vi er derfor glade for, at vores kunder har givet os placeringen som nr. 1 i kategorien ”maler”. Vi gør også en dyd ud af at udføre malerhåndværk i den højeste standard. Derfor er vi også beærede over at have modtaget prisen ”Årets Maler”. En pris, som uddeles af malerbranchen, og som vi har været nomineret til de sidste fire år. 

malerfirma herlev

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et malertilbud i Herlev

Hvis du leder efter et grundigt og professionelt malerfirma, som udfører malerhåndværk i høj kvalitet, og som altid har dine ønsker og tilfredshed i højsæde – så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag! Vi sigter mod at få et tilbud afsted til dig indenfor et døgn, så du ikke skal bruge unødig ventetid på at få igangsat forskønnelsen af din bolig i Herlev.

blank