Vores malere dækker hele Roskilde - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Roskilde – Flotte nymalede vægge til en fair pris

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder professionelt malerarbejde i dit nærområde Roskilde. Vores professionelle og venlige malersvende sørger for alle dine malerbehov. Vi har lagt vores fokus på kvalitet og godt håndværk – vi er ikke de billigste, men vi ønsker at være de bedste på markedet. Vi sørger for at dit malerarbejde udføres til perfektion og til en fair pris.

Som din maler i Roskilde sørger Lykkebo malerfirma for alle dine malerbehov. Dine ønsker og malerbehov er i fokus hos os, og vi gør alt, for at du som kunde er glad og tilfreds med vores arbejde. Vores venlige og dygtige malersvende tager sig god tid med både klargøring og maling af dine vægge, fordi vi ved, at det giver et flottere og mere holdbart resultat. Vi sørger for klargøringen af dine vægge; vi rengør dine vægge, spartler og dækker af. Dernæst maler vi dine vægge to gange og benytter kvalitetsmalingen Robust 5 fra Dyrup, som har en lækker, mat finish, og som samtidig er miljøvenlig og godkendt af svanemærket, så du får et flot og miljøvenligt resultat.

Så går du med tanker om at forskønne dine vægge og din bolig, leder du efter en maler i Roskilde, og ønsker du et perfekt resultat til en fair pris?  Så kontakt malerfirmaet Lykkebo i dag. Udfyld vores kontaktformular, eller ring til os på 51 90 20 91, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Malerfirmaet Lykkebo servicerer hele Roskildeområdet, og vi ønsker at hjælpe dig med at opfylde alle dine malerbehov.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Som kunde hos os får du:

 • Svanemærket kvalitetsmaling fra Dyrup med en flot, mat finish
 • Et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat
 • Godt og flot håndværk under garantiordning
 • Dygtige, faglærte og venlige malersvende
 •  Perfekt udført malerarbejde til en fair pris

 

Godt håndværk med garanti

Malerfirmaet Lykkebo er medlem af Danske Malermestre, så du som kunde er sikret, at det malerarbejde, vi laver for dig, er korrekt håndværksmæssigt udført. Som medlem af Danske Malermestre er man nemlig omfattet af Danske Malermestres garantiordning samt Håndværkets Ankenævn, så du, som kunde kan få udbedringer for op til 100.000 kroner, skulle der være fejl eller mangler i det håndværksudførte arbejde. Som kunde hos malerfirmaet Lykkebo er du derfor i sikre hænder, og du er sikret et korrekt og flot håndværksmæssigt resultat.
Vi synes, det er vigtigt, at man som kunde kan regne med at få et flot og ordentligt resultat på ens malerarbejde. Så om du vælger Lykkebo Malerfirma eller en anden maler i Roskilde, anbefaler vi, at du er opmærksom på, om maleren er medlem af Danske Malermestre, så du som kunde kan føle dig tryg.

Vores gode håndværk og glade kunder er vores stolthed

Ligesom det er vigtigt for os, at du som kunde er sikret via eksempelvis Danske Malermestre, så er det også vigtigt for os, at du er tilfreds med resultatet af vores malerarbejde. Vi lægger derfor et stort arbejde i at klargøre, afdække og udføre vores malerarbejde til perfektion, og vi lader derfor også vores tidligere malerarbejde ”tale” for sig selv. Vi er derfor meget stolte af den ære og anerkendelse at have modtaget malernes branchepris som ”Årets Maler”, samt vores placering som nr.1 på Trustpilot, når du søger på ”Maler”. Du kan se mere på Trustpilot om, hvad vores glade kunder siger om os.
Så leder du efter en dygtig og ærlig maler i Roskilde, så kontakt os for et godt og fair tilbud! 

på malerarbejde i RoskildeVi tilbyder også andet håndværksarbejde som eksempelvis gulvservice, så du kan få ordnet dine gulve samtidig med dit malerarbejde. På den måde undgår du at skulle koordinere flere håndværkere, og du undgår spildtid med planlægning og evt. ventetid. Vi klarer det hele på en gang, så dit hjem er klar hurtigst muligt.

Vi anvender kun kvalitetsmaling fra Dyrup

Malerfirmaet Lykkebo benytter miljømærket maling fra Dyrup, og vi tager os god tid til at klargøre og udføre vores malearbejde for at sikre et bedre, slidstærkt og flot resultat. Vi maler dine vægge med Dyrup´s Robust 5, som kan tones lige som du ønsker det, og som giver en flot og mat finish. Vi maler ligeledes dine vægge to gange, så du er sikret en perfekt dækkeevne og et flot og slidstærkt slutresultat.

blank

Og skulle der komme snavs på dine nye vægge kan du nemt vaske det af med en våd klud uden at skulle bekymre dig om, at der efterlades pletter eller mærker. 
Vores prioritering af klargøring af dine vægge, vores fokus på perfektion i malerarbejdet samt den høje kvalitet i vores udvalgte maling fra Dyrup er dermed med til, at dine vægge og træværk holdes flot længe. Derudover er Robust 5 fra Dyrup miljøvenlig og svanemærket, hvilket skåner vores vandmiljø, og sikrer, at dit indeklima ikke er skadeligt, efter vi har udført vores malerarbejde i dit hjem i Roskilde. 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få vejledning eller et uforpligtende tilbud i dag!

Hvis du er i tvivl om dine malerbehov, eller ønsker du et fair tilbud på dit malerjob i Roskilde, så ring til os i dag. Vi sidder klar ved telefonen og deler gerne vores erfaringer og ekspertise, så du kan komme godt fra start med dit maleprojekt og føle dig sikker og tilfreds med processen. Du kan også vælge at udfylde vores formular, så sender vi dig et tilbud – vi stræber efter at have et godt og fair tilbud sendt afsted til dig indenfor 24 timer.

blank