Vores malere dækker hele Brønshøj - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Brønshøj – Vi maler dine vægge med miljøvenlig maling

Skal din bolig i Brønshøj have nyt liv? Så få malet dine vægge af malerfirma Lykkebo. Vi har faglærte og dygtige malersvende og anvender miljøvenlig kvalitetsmaling fra Dyrup. Vi passer på dit hjem og giver dig et slidstærkt og flot resultat, der holder.

Dit hjems vægge er med til at vise din stil overfor andre og skaber rammerne for, hvordan din bolig tager sig ud. Malerfirmaet Lykkebo har fokus på dine ønsker og behov og leverer malerhåndværk af højeste kvalitet til en god pris. Vi giver os god tid og lytter til vores kunder, så du er sikret det ønskede malerresultat.

Lykkebo kan tilbyde dig som kunde:

 • Malerarbejde med fokus på kundens ønsker
 • Slidstærkt resultat, som er nemt at rengøre
 • Miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Faglærte malere
 • En god pris på dit malerprojekt, uden skjulte ekstraudgifter

Kontakt din malermester i Brønshøj

Går du med tanker om at få malet dit hjem i Brønshøj, så er malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91, og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig, som dit malerfirma i Brønshøj, samt få råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det tager ganske få minutter og vi forsøger at få sendt et tilbud afsted til dig hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer. Det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Giv dit hjem et forfriskende pust med kvalitetsmaling

Når din bolig trænger til fornyelse, kan nymalede vægge gøre en stor del af arbejdet. Bor du i Brønshøj, så står malerfirmaet Lykkebo klar, som dit malerfirma Brønshøj, til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt. Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup, som er miljøvenligt og derved sikrer, at der bliver passet bedst muligt på både dig og dit hjem. Vores foretrukne maling – “Dyrup Robust” med glans 5 –  giver dine vægge en flot mat finish, som holder i flere år og tåler at blive brugt, uden at fremstå slidt. Modsat andre malingstyper med en mat finish, er denne maling rengøringsvenlig og kan tåle at blive tørret over med en opvredet klud, uden at efterlade pletter på det aftørrede område. Vi kan tone denne maling, så den får lige den farve du ønsker til din bolig.

maler i broenshoej

Skal du have malet træværk, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler dit træværk 3 gange, for at give dig et holdbart og slidstærkt resultat. Vi anvender specialmaling, som er med til at give dit træværk en ekstra hård overflade, så det er mere modstandsdygtigt overfor hverdagens slid. Samtidig er det også med til at sikre en nem rengøring og gør, at skidt og snavs ikke sætter sig.

Vælger du os fra Lykkebo til at hjælpe med dit malerarbejde, er du sikret, at din bolig i Brønshøj fremstår ny og flot, og er nem for dig at holde i årene fremover. Vi sikrer både vandmiljøet og dit indeklima ved anvendelse af miljømærket kvalitetsmaling.

Vi leverer godt håndværk for at sikre, at vores kunder er tilfredse og glade

Det er vigtigt for os, at vi leverer et professionelt og godt håndværk, som vi kan være stolte af og som vores kunder bliver glade og tilfredse med. Vi har modtaget brancheprisen “Årets Maler”, og det er vi rigtig stolte over. Men vi er også rigtig glade for, at vores kunder er så tilfredse med det malerarbejde vi udfører, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot i kategorien “Maler”. Vores kunders tilfredshed og glæde betyder rigtig meget for os. Vi mener, at vi har fået tilfredse kunder ved at levere godt håndværk, overholdt tidsplaner, give ærlige og fair tilbud samt haft fokus på kundens ønsker og behov.

kvalitetsbevidste malere i broenshoej

For at sikre vores kunder det bedste af det bedste, har vi valgt at være medlem af “Danske Malermestre”, som betyder, at du som kunde er dækket af en udvidet garanti, og du derved er sikret udbedringer for op til 100.000 kr., hvis det malerarbejde du har fået udført, ikke er håndværksmæssigt korrekt.

Uanset om du vælger os eller en anden maler i Brønshøj, anbefaler vi altid at tjekke om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. På den måde er du sikret et ordentligt håndværk og et godt slutresultat.

Det bedste resultat til en fair og ærlig pris, uden uforudsete udgifter

Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi høje standarder for det arbejde, vi udfører. Vi reklamerer derfor ikke med at være de billigste, men gør meget ud af at give vores kunder det bedst mulige malerhåndværk til en fair og ærlig pris. Vi anvender miljømærket kvalitetsmaling, som giver et perfekt resultat og som du kan nyde i mange år fremadrettet.

Vi lytter til dine behov og ønsker, og laver derudfra et skriftligt tilbud til dig. I tilbuddet er der tydeligt specificeret, hvad det er du skal betale for. Vi holder ikke noget skjult i det tilbud, vi sender til dig. Du kan derfor se den præcise pris på de opgaver, der skal udføres (herunder hvilke malingsprodukter vi anvender) samt den endelige pris på hele projektet. På den måde er vi sikret mod misforståelser og gør det muligt for dig at revidere dine ønsker, så prisen på malerarbejdet, du ønsker udført hos os, kommer til at passe ind i dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vi sidder klar til at tage hånd om dit næste malerprojekt

Skal du have malet din bolig i Brønshøj, og vil du gerne være sikret dygtige og pålidelige maler, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular her på siden.

malerfirma broenshoej

Vi glæder os til at hjælpe med at give nyt liv til din bolig.