Ring mellem 07:00 - 15:00 og få et tilbud på malerarbejde i Glostrup 51 90 20 91

Maler Glostrup – Kvalitetsarbejde, som du kan regne med!

Bor du i Glostrup, og planlægger du at få malet dit fine hjem? Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med dit malerprojekt. Vi lytter til dine ønsker og malerbehov, og udfører malerhåndværk i høj kvalitet til en fair pris. Lykkebo får dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side.

Det kan være svært at finde den rette maler for dig og dit hjem – en maler, hvor du både er sikret et flot malerresultat, og hvor du ved, at den aftale du laver, holder fra ende til anden.

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler i Glostrup, kan vi forsikre dig om, at dit hjem er i sikre og faglærte hænder. Vi udfører kvalitetsmalerarbejde med øje for detaljen, og bruger den fornødne tid på forarbejde, så dine vægge kommer til at fremstå fra deres bedste side.

Derudover anvender vi maling i høj kvalitet fra Dyrup, som er slidstærkt, og som samtidig er skånsom for miljøet. 
Og vi holder, hvad vi lover. Vi udformer et tilbud på dit malerjob, som passer til dine malerbehov og dit budget. Og vi gør en dyd ud af at lægge en plan og tidsramme for dit projekt, som vores dygtige malere overholder til punkt, og prikke.

Som kunde hos Lykkebo er du sikret:

 • Et fair og udspecificeret tilbud på din maleropgave
 • Overholdte aftaler og deadlines på dit malerprojekt
 • Faglærte malersvende, som udfører malerhåndværk i høj kvalitet
 • Akrylbaseret kvalitetsmaling fra Dyrup, som har et flot mat look
 • Et malerfirma, som ligger til tops på Trustpilot

Gratis tilbud på din maleropgave:

 • icon

  Kvalitet i særklasse - hver gang

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  "Årets Maler 2016" og bedst på Trustpilot

Indhent tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo er nomireret som Årets maler 2020

Lykkebos målsætning er at udføre malerhåndværk i højeste kvalitet. Vi er derfor utroligt glade for at have modtaget brancheprisen ”Årets Maler 2016”samt nominering de seneste 3 år. Vores dygtige malermester Samuel udvælger personligt vores dygtige og faglærte malere således at vi bedst muligt kan sikre, at vores kunder i Glostrup og resten af Hovedstadsområdet får det bedst udførte malerhåndværk.

blank

Vi synes, det er vigtigt, at du kan stole på den maler du vælger, fordi det drejer sig om noget så vigtigt som dit hjem og dets udtryk. Malerfirmaet Lykkebo ønsker at udføre den bedste service for vores kunder i Glostrup. Vi har fokus på kundetilfredshed, og vi lytter derfor til dine ønsker og malerbehov. Og vi passer godt på dit hjem, mens vi udfører vores malerhåndværk. Vi sørger også for at overholde vores aftaler, og udføre vores håndværk i den højeste kvalitet, så du bliver fuldt ud tilfreds med dit malerresultat. Vi er derfor også utroligt stolte af vores placering som nummer 1 på Trustpilot, fordi det er en tilkendegivelse fra vores kunder om den gode service, vi har udført for at gøre dem glade og tilfredse, samt at vi har udført et malerhåndværk i høj kvalitet.

Få et udspecificeret malertilbud i dag

Malerfirmaet Lykkebo gør en dyd ud af at holde hvad vi lover. Vi synes derfor, det er vigtigt, at du som kunde hos Lykkebo ved præcis hvad dit malertilbud indeholder. Mange malere går ikke i detaljen, når de udformer dit tilbud. På den måde kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete ”ekstraudgifter” til nødvendige elementer af malerjobbet. Eksempelvis kan klargøring være udeladt af tilbuddet, selvom det er en vigtig og nødvendig del af malerjobbet, men du som kunde er ikke blevet oplyst om, at denne udgift ikke er inkluderet i tilbuddet.

professionel malermester glostrup

Vælger du Malerfirmaet Lykkebo som din maler i Glostrup, skal du ikke bekymre dig om skjulte udgifter og misforståelser. Vi lytter til dine malerbehov og budget, og udformer et udspecificeret malertilbud, hvor vi inkluderer alt. Vi oplyser dig om alle opgaver, som vi udfører for dig, hvilke materialer der bruges og ikke mindst den endelige pris. På den måde undgås misforståelser, og du kan nemt overskue og revidere dit tilbud, skulle dine ønsker ændre sig. I forbindelse med dit malertilbud kan du også kombinere det med andre af vores services. Vi tilbyder eksempelvis også gulvservice, hvor du kan få afslebet og lakeret dine gulve i forbindelse med din maleropgave. Du kan læse mere om vores kvalitetsgulvservice her .

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malingprodukter udvalgt med stor omhu

Ordentligt udført malerhåndværk er essentielt, for at du som kunde modtager det bedste og flotteste resultat på din maleropgave. Men derudover spiller de malingprodukter, der anvendes også en stor rolle for, hvor slidbart, holdbart og rengøringsvenligt dit resultat bliver. Og ikke mindst for hvilken kvalitet og hvilket look dine vægge får. Malerfirmaet Lykkebo udvælger derfor de produkter, som vi anvender med stor omhu. Vi benytter den 100% akrylbaserede maling ”Robust 5” fra Dyrup til dine vægge. Vi har udvalgt denne maling, fordi den er slidstærk og har en god dækkeevne, så dine vægge holdes flotte længe. Derudover har den en flot, mat finish, som giver et luksuriøst look til dit hjem. Typisk er det svært at rengøre vægge, der har en mat og lav glans, men med Robust 5 kan du rengøre dine vægge med en opvredet klud uden at skulle bekymre dig om at efterlade plamager på dine fine vægge.

maling af vaegge

Da dit træværk er det mest udsatte i forhold til slid og nøk. Derfor har Lykkebo udvalgt en polyuretanforstærket maling til dine paneler og træværk, der efterlader en særlig hård overflade. På den måde kan dit træværk modstå dagligdagens slitage, og holde sig flot længere. Den hårde overflade gør den også dejlig nem at rengøre, hvis der er snavs eller sorte mærker fra stød fra eksempelvis en støvsuger.

Derudover er al maling, som Lykkebo benytter miljøvenlig. Vi anvender kun maling, som enten er Svanemærket, eller mærket med EU-Blomsten. På den måde skåner vi miljøet, og du er sikret et sundt indeklima i dit hjem, efter malerjobbet er udført.

Lad Lykkebo hjælpe dig med dit malerprojekt i Glostrup

Vi sidder klar ved telefonen 51 90 20 91 og vil gerne hjælpe dig med rådgivning på dit malerprojekt. Og har du allerede en god ide om hvad dine malerbehov er, så udfyld vores tilbudsformular – så sender vi et tilbud afsted til dig hurtigst muligt og oftest inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

glostrup malerfirma