Brug for en maler på Frederiksberg? Kontakt os mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Frederiksberg – Vi har fokus på miljøet og godt håndværk

Er du lige flyttet i ny bolig på Frederiksberg, eller trænger din nuværende bolig til et friskt pust?

Malerfirmaet Lykkebo udfører malerarbejde på Frederiksberg, og har altid fokus på dine ønsker samt godt håndværk med fokus på detaljen. På den måde får du som kunde det flotteste resultat. Derudover benytter vi kun miljømærket vægmaling, så dit indeklima og vores miljø skånes.

Hvordan ens hjems vægge tager sig ud, gør en stor forskel for ens hjems samlede udtryk og personlighed. Du har sikkert selv gennem tiden været vidne til den store forskel på før, og efter dit hjems vægge blev prydet med nymalede vægge. Den store forskel er til at tage og føle på – både i forhold til, hvis dine vægge så triste ud eller måske var decideret ødelagte, men også i forhold til eksempelvis skift til en ny farvepalet til dine vægge. 
Nymalede vægge kan altså være med til at skabe dit perfekte hjem og få dit personlige udtryk frem, eller de kan udfordre dit ønskede æstetiske udtryk ved at fremstå sjuskede og ufærdige.

Malerfirmaet Lykkebo gør derfor en dyd ud af at få dit hjems vægge til opfylde lige præcis dine planer for dit hjems æstetiske udtryk. Eksempelvis kan hvide vægge være det perfekte kanvas for din kunst og være med til at fremvise dine yndlingsdesigns og personlige effekter, eller måske du ønsker en ny farve, eller en knækket tone, der kan være med til at give dit hjem et varmt og luksuriøst udtryk. Mulighederne er mange, og vælger du Malerfirmaet Lykkebo, hjælper vi dig med at opfylde dine ønsker og malerbehov.

Vi tilbyder vores kunder på Frederiksberg:

 • Ordentligt udført forarbejde og malerhåndværk i høj kvalitet
 • Miljøvenlig kvalitetsmaling fra Dyrup, som kan tones efter lige præcis din smag
 • Et mat og luksuriøst slutresultat
 (som stadig er vaskbart)
 • Kvalitetsgulvservice, eventuelt i kombination med dit malerjob

 

Så ønsker du at forskønne dit hjem på Frederiksberg med nymalede vægge, så kontakt os i dag. Udfyld vores tilbudsformular – vi sigter efter at have et tilbud på dit malerjob indenfor 24 timer. Og har du nogen spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dine malerønsker, er du også rigtig velkommen til at ringe til os på 51 90 20 91. Vi sidder klar ved telefonen – og vi deler gerne ud af vores mangeårige ekspertise og viden inden for malerhåndværket.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Malerarbejde i topkvalitet

 • icon

  9 ud af 10 tilbud afsendes samme dag

 • icon

  Bedst på Trustpilot og vinder af "Årets Maler"

→ Få gratis tilbud nu ←

Godt forarbejde og håndværk er vores målsætning

Godt fra start er halvt fuldført, og Malerfirmaet Lykkebo prioriterer derfor det vigtige forarbejde, der hører med, hvis man sigter efter at få det bedste malerresultat. Vores malersvende på Frederiksberg gør en dyd ud af at udføre dit malerarbejde til perfektion, og vi sætter derfor også ordentlig tid af til forarbejdet i form af afvaskning af vægge, spartling og eventuelt fuldspartling og filt, for at dine vægge har det bedste udgangspunkt, når vi maler dine dem.

Vi passer godt på dit hjem, og bruger derfor god tid på at dække af, og maler derefter dine vægge to gange, så du er sikret en god dækkeevne og et flot slutresultat uden “helligdage”. Ønsker du også at få dit træværk malet, bruger vi her en træbeskyttelse, der efterlader en hård overflade. Vi maler det tre gange, så dit træværk, som er det mest udsatte i forhold til nøk og skader, kan holde til de ekstra slid samtidig med, at det forbliver pænt.

Grunden til at vi bruger ekstra tid på klargøring, er at vi ved, at det er altafgørende for ikke blot et perfekt slutresultat, men også for hvor længe dine vægge holder sig flotte. Og hos Malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på godt håndværk, så dit hjem kan få vægge med perfekt men også holdbar finish. Derfor udvælger Samuel, vores malermester personligt hver enkel af vores dygtige og faglærte malersvende, så du som kunde er sikret et flot og perfekt udført malerarbejde.

Kvalitetsmaling med god samvittighed

Hvor godt dine vægge tager sig ud, samt malerarbejdets holdbarhed handler især om et godt udført malerarbejde og håndværk, men også om hvilke malingprodukter der benyttes. Vi benytter derfor nogle af de bedste malingprodukter fra Dyrup, og maler med “Robust 5”, fordi det er en kvalitetsmaling med et mat og luksuriøst look, som kan tones lige præcis til dit æstetiske udtryk. Men det er også vigtigt for os at passe på dit hjem og dit indeklima, og vores udvalgte malerprodukter er derfor altid miljøvenlige, og mærket med EU-Blomsten eller Svanemærket, så dit indeklima ikke er skadeligt, samtidig med, at miljøet skånes.

Vi holder vores aftaler

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler på Frederiksberg, kan du regne med godt håndværk til en fair pris. Vi er hverken de billigste eller de dyreste på markedet, men vi er ærlige og sigter mod at udføre malerarbejde i høj kvalitet til en ærlig og fair pris.

Vi udspecificerer derfor vores tilbud til vores kunder helt ned i detaljen.
 I praksis ser på dine malerbehov og ønsker, og udfærdiger derefter et tilbud til dig. Vi sørger for, at alle opgaver, produktvalg og den endelige pris er udspecificeret, så du ved, præcis hvad du betaler for. På den måde undgås misforståelser og uforudsete udgifter, og du kan ligeledes nemt revidere dit malertilbud fra Lykkebo, hvis eksempelvis dine malebehov eller dit budget skulle ændre sig.

Lykkebo ligger nr. 1 på Trustpilot

Vi forsøger altid at gøre alt, for at du som kunde hos os bliver glad og tilfreds med vores malerarbejde. Vores fokus er på ærlighed, vores kunders tilfredshed og på, at vores håndværk er udført til perfektion. Vi er derfor utrolig glade for vores placering som nr. 1 på Trustpilot i kategorien ”Maler”. Hvis du ønsker at vide mere om vores andre kunders mening og vurdering af vores udførte malerarbejde, kan du besøge Trustpilot her.


Et par på frederiksberg fortæller om deres kundeoplevelse.

Få hjælp til at forskønne dit hjem på Frederiksberg, så dine vægge og dit hjem kan tage sig ud fra deres bedste side. Ønsker du at give dine vægge en renovering, eller måske et helt nyt udtryk, så kontakt Malerfirmaet Lykkebo i dag. Udfyld vores tilbudsformular, så kontakter vi dig med et fair og godt tilbud på dit malerjob. Du kan også ringe til os på 51 90 20 91, vi sidder klar til at hjælpe dig med forskønnelsen af dit hjem.