Brug for en maler på Frederiksberg? Kontakt os mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Frederiksberg – Fokus på miljø og godt håndværk

Er du lige flyttet i ny bolig på Frederiksberg og leder efter et malerfirma, der kan male hele boligen eller lejligheden indvendigt? Trænger væggene i din nuværende bolig til at få besøg af en maler – og måske en ny farve?

Malerfirma Lykkebo maler på Frederiksberg, og vi har altid fokus på dine ønsker samt det gode håndværk, hvor der er fokus på detaljen. På den måde får du som kunde det flotteste resultat. Derudover benytter vi kun miljømærket vægmaling, så dit indeklima og vores miljø skånes.

Hvordan ens vægge tager sig ud, gør en stor forskel for ens hjems samlede udtryk. Hvis du har boet længe i din bolig, har sikkert gennem tiden været vidne til den store forskel på før og efter dit hjems vægge stod med nymalede vægge. Den store forskel er til at tage og føle på – både i forhold til, hvis dine vægge så triste ud eller måske var decideret ødelagte, men også i forhold til eksempelvis skift til en ny farve. 
Nymalede vægge kan være med til at skabe dit perfekte hjem og få dit personlige udtryk frem, eller de kan udfordre dit ønskede æstetiske udtryk ved at fremstå sjuskede og ufærdige.

Ønsker du at gøre noget ved væggene og få malet dit hjem på Frederiksberg, så kontakt os i dag. Udfyld vores tilbudsformular – og regn med at have et tilbud på dit malerjob indenfor 24 timer. Og har du spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dine malerønsker, er du også rigtig velkommen til at ringe til os på 51 90 20 91. Vi sidder klar ved telefonen – og vi deler gerne ud af vores mangeårige ekspertise og viden inden for malerhåndværket.

 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Malerarbejde i topkvalitet

 • icon

  9 ud af 10 tilbud afsendes samme dag

 • icon

  Bedst på TrustPilot og vinder af "Årets Maler"

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder vores kunder på Frederiksberg:

 • Ordentligt udført forarbejde og malerhåndværk i høj kvalitet
 • Miljøvenlig kvalitetsmaling fra Dyrup, som kan tones efter lige præcis din smag
 • Et mat og luksuriøst slutresultat
 (som stadig er vaskbart)
 • Mulighed for gulvservice, eventuelt i kombination med dit malerjob

Vi gør en dyd ud af at få dit hjems vægge til at opfylde lige præcis dine planer for dit hjems æstetiske udtryk. Eksempelvis kan hvide vægge være det perfekte kanvas for din kunst og være med til at fremvise dine yndlingsdesigns og personlige effekter, eller måske du ønsker en ny farve eller en knækket tone, der kan være med til at give dit hjem et varmt og luksuriøst udtryk. Mulighederne er mange – og vælger du malerfirmaet Lykkebo, hjælper vi dig med at opfylde dine ønsker og malerbehov.

 

Godt forarbejde og håndværk er vores målsætning

Godt fra start er halvt fuldført, og Lykkebo prioriterer derfor det vigtige forarbejde, der hører med, hvis man sigter efter at få det bedste malerresultat. Vores malere på Frederiksberg gør en dyd ud af at udføre dit malerarbejde til perfektion, og vi sætter derfor også ordentlig tid af til forarbejdet i form af afvaskning af vægge, spartling og eventuelt fuldspartling og filt, for at dine vægge har det bedste udgangspunkt, når vi maler dem.

klargoering foer malerarbejde

Vi passer godt på dit hjem, og bruger derfor god tid på at dække af, og maler derefter dine vægge to gange, så du er sikret en god dækkeevne og et flot slutresultat uden “helligdage”. Ønsker du også at få dit træværk malet, bruger vi her en træbeskyttelse, der efterlader en hård overflade. Vi maler det tre gange, så dit træværk, som er det mest udsatte i forhold til nøk og skader, kan holde til de ekstra slid, samtidig med det forbliver pænt.

Grunden til at vi bruger ekstra tid på klargøring, er at vi ved, at det er altafgørende for ikke blot et perfekt slutresultat, men også for hvor længe dine vægge holder sig flotte. Og hos malerfirmaet Lykkebo har vi fokus på godt håndværk, så dit hjem kan få vægge med perfekt men også holdbar finish. Derfor udvælger Samuel, vores malermester, personligt hver enkel af vores dygtige og faglærte malersvende, så du som kunde er sikret et flot og perfekt udført malerarbejde.

Kvalitetsmaling med god samvittighed

Hvor godt dine vægge tager sig ud, samt malerarbejdets holdbarhed, handler især om et godt udført malerarbejde og håndværk, men også om hvilke malingprodukter, der benyttes. Vi benytter derfor nogle af de bedste malingprodukter fra Dyrup, og maler med “Robust 5”, fordi det er en kvalitetsmaling med et mat og luksuriøst look, som kan tones lige præcis til dit æstetiske udtryk. Men det er også vigtigt for os at passe på dit hjem og dit indeklima, og vores malerprodukter er derfor altid miljøvenlige, og mærket med EU-Blomsten eller Svanemærket, så dit indeklima ikke er skadeligt for dig og din familie, samtidig med miljøet skånes.

professionelt malerfirma frederiksberg

Vi holder vores aftaler

Vælger du malerfirmaet Lykkebo som din maler på Frederiksberg, kan du regne med godt håndværk til en fair pris. Vi er hverken de billigste eller de dyreste på markedet, men vi er ærlige og sigter mod at udføre malerarbejde i høj kvalitet til en ærlig og fair pris.

erfaren malermester frederiksberg

Vi udspecificerer derfor også vores tilbud til vores kunder helt ned i detaljen.
 I praksis foregår det ved, at vi ser på dine malerbehov og ønsker, og derefter udfærdiger vi et skræddersyet tilbud til dig. Vi sørger for, at alle opgaver, produktvalg og den endelige pris er udspecificeret, så du ved, præcis hvad du betaler for. På den måde undgås misforståelser og uforudsete udgifter, og du kan ligeledes nemt revidere dit malertilbud fra Lykkebo, hvis eksempelvis dine malerbehov eller dit budget skulle ændre sig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Lykkebo ligger nr. 1 på TrustPilot

Vi forsøger altid at gøre alt for, at du som kunde hos os bliver glad og tilfreds med vores malerarbejde. Vores fokus er på ærlighed, vores kunders tilfredshed og på, at vores håndværk er udført til perfektion. Vi er derfor utrolig glade for vores placering som nr. 1 på TrustPilot i kategorien ”Maler”. Hvis du ønsker at kende andre kunders mening og vurdering af vores udførte malerarbejde, kan du besøge TrustPilot her.


Et par på Frederiksberg fortæller om deres kundeoplevelse.

Få hjælp til at forskønne dit hjem på Frederiksberg, så dine vægge og dit hjem kan tage sig ud fra deres bedste side. Ønsker du at give dine vægge en renovering, eller måske et helt nyt udtryk, så kontakt os i dag. Udfyld vores tilbudsformular, så kontakter vi dig med et fair og godt tilbud på dit malerjob på Frederiksberg. Læs mere om malerfirma Lyngby og malerfirma Smørum. Du kan også ringe til os på 51 90 20 91, vi sidder klar til at hjælpe dig med forskønnelsen af dit hjem.

maler på frederiksberg