Vores malere dækker hele Gadstrup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Gadstrup – Få opfrisket dit hjem med ny maling

Bor du i Gadstrup og trænger din nye eller nuværende bolig til en opfriskning i form af ny maling? Så kan malerfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har mange års erfaring og vores dygtige og faglærte malersvende lytter til dine ønsker, så dit hjem bliver helt i din stil.

Vi tilbyder professionelt malerarbejde til en fair og ærlig pris. Vi har fokus på kvalitet og godt håndværk og gør alt for at du som kunde er glad og tilfreds med det udførte malerarbejde. Vores dygtige malersvende tager sig god tid til både klargøring og maling af dine vægge, da vi ved at det giver det bedste og mest holdbare resultat. Vi anvender gode kvalitetsprodukter fra Dyrup, som er miljømærket. For at give dig det bedste resultat maler vi dine vægge vægge over to gange for at give en god og holdbar dækevne.

Lykkebo tilbyder sine kunder:

 • Miljømærket kvalitetsmaling
 • Et slidstærkt, rengøringsvenligt og holdbart resultat
 • Godt håndværk med udvidet garanti
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Et specificeret tilbud uden uforudsete udgifter

 

Så går du med tanker om at få opfrisket dine vægge og din bolig i Gadstrup og ønsker du et perfekt resultat til en fair pris? Så skal du kontakte malerfirmaet Lykkebo. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at høre hvad du har af ønsker for maling af dit hjem. Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du finder nedenfor. Det er gratis og uforpligtende og vi sender dig et tilbud indenfor 48 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Godt håndværk med udvidet garanti giver glade og tilfredse kunder

Det er vigtigt for os hos Lykkebo at det arbejde vi udfører er i orden. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder at vores kunder er dækket af Danske Malermestres garantiordning, samt Håndværkets ankenævn. Derved kan du som kunde få udført forbedringer for op til 100.000 kr. Hvis der er fejl eller mangler i den håndværksmæssige udførsel. Af den grund anbefaler vi også altid kunderne at vælge en maler, om det er Lykkebo eller en anden maler i Gadstrup, at undersøge om de er medlem af Danske Malermestre. Det kan spare dig for mange penge hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførelse.

Vi lægger en stor ære i at udføre vores arbejde og bruger derfor tid på klargøring, afdækning samt udførelsen af selve malerarbejdet. Vi er derfor rigtig stolte over at være blevet anerkendt med prisen som “Årets maler” og at være nomineret til den samme pris igen i 2017 og 2018. Ligeledes er vi også utrolig glade for at vores kunder sætter så stor pris på det arbejde de har fået udført af os, og derved har kåret os som et af de bedst bedømte malerfirmaer på Trustpilot.

Kvalitetsmaling giver et slidstærkt og holdbart resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo anvender vi miljømærket maling fra Dyrup. Vi tager os den nødvendige tid til klargøring og udførelse af malerarbejdet for at sikre det bedste, slidstærke og flotte resultat. Vi maler vægge to gange med Dyrup “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, der giver en flot mat finish. Vores maling kan tones, så den bliver lige den farve du ønsker. Udover at at give et holdbart resultat, er “Robust 5” sammenlignet med andre malinger som giver en mat finish, utrolig rengøringsvenlig. Du kan derved tørre dine vægge over med en fugtig klud, uden at skulle bekymre dig om mærker eller pletter.

dygtig maler gadstrup

Til maling af træværk maler vi tre gange med en stærk polyuretanbaseret maling, som er med til at give en hård og slidstærk overflade, som er i stand til at klare dagligdagens slid. Vores valgte maling til træværk er ligeledes også rengøringsvenlig og kan tåle aftørring med en fugtig klud.

Vi har hos malerfirmaet Lykkebo valgt at anvende miljømærkede produkter, som er mere skånsomme for vandmiljøet og sikrer et ordentligt indeklima i dit hjem i Gadstrup, efter vi har udført vores malerarbejde.

maling af hus af maler gadstrup

Få et specificeret tilbud der holder

Malerfirmaet Lykkebo har mange års erfaring indenfor malerbranchen og tilbyder en fair og ærlig pris på dit malerarbejde. Vi udarbejder et tilbud efter dine ønsker og inkluderer alt, for at undgå misforståelser og ekstra udgifter for dig som kunde. I tilbuddet vil du kunne se hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører, samt den endelige pris for hele malerarbejdet. Derved giver vi dig som kunde det fulde overblik, som gør det muligt for dig at revidere og tilpasse tilbuddet, så det passer til dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi sidder klar med vejledning og et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvad der skal ske med dit hus i forhold til maling, eller ønsker du et fair tilbud på malerarbejde i Gadstrup, så kontakt Lykkebo allerede i dag. Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at dele vores erfaringer og ekspertise med dig, så du kommer godt fra start med dit malerprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular som du finder her. Så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at have et godt og ærligt tilbud sendt afsted til dig indenfor 48 timer.

malerarbejde i gadstrup