Ring til os mellem 07:00 - 15:00, og få et uforpligtende malertilbud i Valby 51 90 20 91

Maler Valby – Vi er bedst på Trustpilot!

Hos Malerfirmaet Lykkebo har vi mange tilfredse kunder i Valby og i resten af København. Vi er kåret som “Årets Maler”, og ligger desuden nr. 1 i kategorien “maler” på Trustpilot. På siden her, har du mulighed for at få et tilbud på malerarbejde i Valby.

Malerfirmaet Lykkebo har valgt at fokusere på kvalitet og service, i alt det arbejde som vi udfører. Vi er derfor ikke de billigste malere i Valby, men er omvendt heller ikke de dyreste. Som malerfirma er vi konkurrencedygtige på vores priser, især når du tager vores høje kvalitet i betragning.

Som kunde hos os kan du forvente:

 • Dygtige malersvende som har fokus på detaljen
 • Et gratis og uforpligtende tilbud, som holder fra start til slut
 • Kvalitetsmaling som gør at resultatet holder sig flot i mange år
 • Samt ikke mindst at vores tidsplan overholdes, og at vi rydder pænt op efter os selv

Ring til os på tlf. 51 90 20 91 alle hverdage mellem 07:00 og 15:00. Her sidder vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du har selvfølgelig også mulighed for at benytte vores tilbudsside, hvor du ligeledes kan bestille et tilbud fra os.

Gratis tilbud på din maleropgave:

 • icon

  Højeste kvalitet – altid

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  "Årets Maler 2016" og bedst på Trustpilot

Indhent tilbud nu

“Godt begyndt er halvt fuldendt”

Konkurrencen blandt malere i Valby er stor. Dette har gjort, at flere malere hovedsagligt har fokus på at tilbyde den lavest mulige pris. Skal dine malede overflader tage sig ud fra sin bedste side, stiller dette store krav til det forarbejde som din maler foretager. Godt forarbejde vil nemlig kunne ses på det endelige resultat, og desuden medføre en høj slidstyrke. Vi anbefaler derfor, at du ikke lader dig forblænde af billige priser, uden at sikre dig at der er afsat nok tid, til at malerne kan udføre håndværksmæssigt korrekt forarbejde.

blank

Hos Malerfirmaet Lykkebro, kommer kvalitet altid forud for pris. Søger du derfor blot den billigste maler i Valby, som kan male din lejlighed, dit hus eller din forretning inden at du fraflytter den, er vi nok ikke det rette match for dig.

Har du derimod købt en ny lejlighed, og skal se på malerarbejdet igennem en længere årrække, er sagen en anden. Her vil de fleste sikkert mene, at det er godt givet ud, at give en lille smule ekstra, for at få et flot resultat. Når dette er sagt, er vi selvfølgelig konkurrencedygtige på prisen – især når du tager vores høje kvalitet med i din betragtning.

Vi lever af glade kunder

Kvalitet er én ting – service er en anden. God service for os er blandt andet, at vi er hurtige til at give dig et skriftligt tilbud. Derfor vil vi som oftes samme dag som du kontakter os, kunne give dig et skriftligt tilbud på din opgave. Og nu hvor vi er ved de skriftlige tilbud, så skal du vide, at vi lægger en stor ære i at vores skriftlige tilbud skal “holde” fra start til slut. Derfor søger vi for at udspecificere nøje, hvad der er med i vores tilbud. Du vil eksempelvis kunne se hvor mange gange at hver overflade skal males, samt hvilket forarbejde som foretager forud for det egentlige malerarbejde.

blank

Heldigvis er vi ikke ene om at synes, at vi leverer godt håndværk. Således er vi stolte over at være det bedst bedømte malerfirma på Trustpilot. Her ligger vi nemlig nr. 1 i kategorien “Maler”.

Vi har ligeledes vundet brancheprisen “Årets Maler 2016”, som gives af Anmeld Håndværker. Tilbage i 2015 var vi desuden nomineret til den tilsvarende pris.

 

 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • Altid fokus på kvalitet

 • Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et tilbud i dag

Vi vil meget gerne give dig mulighed for at få et uforpligtende tilbud fra os. Alt hvad du skal gøre, er at ringe til os på telefon 51 90 20 91. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores tilbudsside, hvor du kan give os flere oplysninger omkring din opgave.

Vores erfaring er dog, at vi hurtigst kan give dig et tilbud, hvis du ringer til os. Herved har vi nemlig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som er nødvendige for at udregne en pris til dig. Derfor vil du også opleve, at vi som regel vil ringe dig op efterfølgende, når du har indsendt et tilbudsønske til os. Skriver du til os efter klokken 14 på en hverdag, vil vi således typisk ringe dig op på næstkommende hverdag.

blank