Vores malere dækker hele Kastrup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Kastrup – Vi giver nyt liv til dine vægge

Trænger dine vægge til at blive opfrisket og søger du en god og ærlig maler i Kastrup? Så er malerfirmaet Lykkebo lige det du søger. Vi har fokus på kundetilfredshed og lytter til vores kunders ønsker og behov. Vores faglærte og dygtige malersvende udfører malerarbejde af høj kvalitet til en fair pris. Vi udformer et malertilbud, som du kan regne med, uden uforudsete udgifter.

Væggene i dit hjem spiller en stor rolle for det samlede udtryk af dit hjem. Er du lige flyttet til Kastrup eller trænger din nuværende bolig til en opfriskning, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi passer godt på dit hjem og hjælper dig med både rådgivning og udførsel af malerarbejdet. Vi mener det er vigtigt at vælge en maler som er faglært og som gør en dyd ud af at udføre og leverer godt håndværk, derfor er vores malere udvalg med stor omhu af vores malermester Samuel.

Lykkebo står klar til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt i Kastrup. Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at give dit hjem nyt liv. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med vores dygtige og kompetente medarbejdere. Du kan også udfylde tilbudsformularen nedenfor. Det tager få minutter og vi bestræber os på at give dig svar indenfor 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Hos Malerfirmaet Lykkebo får vores kunder i Kastrup:

 • Grundig klargøring
 • Malertilbud der holder, uden skjulte omkostninger
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Gode og fair priser
 • Flotte nymalede vægge med en luksuriøs mat finish
 • Miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Dyrup

 

Ærlig og fair pris på kvalitetsmalerarbejde

Vi vil gerne være din foretrukne maler i Kastrup og har fokus på godt håndværk til en ærlig og fair pris. Vi gør meget ud af vores arbejde og leverer derfor kun malerhåndværk af højeste kvalitet. Vi er ikke den billigste maler i Kastrup, men heller ikke den dyreste. Derimod går vi efter at være den bedste. Vi anvender kun de bedste produkter, da vi ved at det er med til at give dig det bedste og mest holdbare slutresultat, som du kan nyde glæde af i flere år.

Som kunde hos Lykkebo får du et klart og udspecificeret tilbud på dit malerarbejde. På den måde sikre vi at der ikke er nogle udgifter der er skjult for dig som kunde og vi forhindre at der opstår misforståelser. Vi giver dig det fulde overblik over de opgaver vi udfører i forbindelse med malerarbejdet, hvilke materialer og produkter der skal anvendes og en samlet pris for det hele. På den måde er det muligt for dig at revurdere og vælge til og fra, så malertilbuddet passer til dit budget.

Kvalitetsprodukter og grundighed giver et holdbart resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi meget ud af leverer et slutresultat som fremstår flot, og som holder. Vi bruger god tid på klargøringen af dine vægge, så de har det bedste udgangspunkt for et perfekt slutresultat. Vi spartler, nedvasker og dækker grundigt af inden vi går i gang med selve malerudførelsen og når vi er færdige rydder vi naturligvis pænt op efter os, så der er klar til at du kan sætte dine møbler ind.

blank

Vi maler dine vægge 2 gange for at give en god dækkeevne og et slidstærkt resultat. Vi anvender kvalitetsmaling fra Dyrup, som er 100% akrylbaseret og som giver en flot mat finish, der kan tones så den passer ind i dit hjem. Denne maling er også utrolig rengøringsvenlig, hvilket gør det muligt for dig at tørre dine nymalede vægge over med en fugtig klud, uden at bekymre dig om at efterlade mærker eller pletter.

Har du også træværk som trænger til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe med dette. Vi maler dit træværk tre gange for give et slidstærkt og flot resultat. Her anvender vi en polyuretan baseret maling, som giver en ekstra stærk overflade, som samtidig er rengøringsvenlig. På den måde kan dit træværk modstå dagligdagens slidtage på bedste vis og holde sig flot længere.

Vi anvender kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. På den måde er vi med til at passe godt på både dig, din familie, dit indeklima og miljøet.

Udvidet forsikring på malerhåndværk

Malerfirmaet Lykkebo har modtaget malerbrancheprisen “Årets Maler”, hvilket vi er rigtig stolte over. Det viser at vi gør en dyd ud af at aflevere kvalitetsmalerarbejde som passer til vores kunders ønsker og behov, så de bliver glade og tilfredse med slutresultatet. Fordi vores kunder er så vigtige, ønsker vi derfor også at sikre dem ekstra. Derfor er vi medlem af brancheforeningen “Danske Malermestre” som indbefatter et ankenævn og en udvidet forsikring.

blank

“Danske Malermestre” er en forening som sætter standarden for dansk malerhåndværk og at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Som kunde hos os, er du derfor sikret forbedringer for op til 100.000 kr. Hvis der er fejl i den håndværksmæssige udførsel. Vi gør os hos malerfirmaet Lykkebo umage for at levere et godt stykke arbejde, men desværre er det ikke alle malere der lægger det samme i udførelsen af deres malerhåndværk. Derfor vil vi råde dig til, uanset om du vælger os eller en anden maler i Kastrup, til at tjekke om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. På den måde er du sikret godt håndværk og udbedringer, hvis der skulle ske fejl. Du har en udvidet garanti og en sikkerhed i forhold til det malerarbejde, som udføres i dit hjem er i orden.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde i Kastrup

Hvis du leder efter et malerfirma som er både grundige og professionelle og som udfører malerhåndværk af højeste kvalitet, så kontakt Lykkebo. Vi har altid fokus på vores kunders ønsker og behov og gør alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med det endelige resultat. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager kun få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at få et tilbud sendt afsted til dig indenfor et døgn, som du ikke skal vente for længe med igangsættelsen af dit næste malerprojekt i Kastrup.

blank