Vores malere dækker hele Søborg - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Søborg – Godt håndværk og høj kundetilfredshed

Bor du i Søborg og leder efter et malerfirma, der kan friske dit hjem op? Så vil vores malere og malermester rigtig gerne hjælpe dig med dit malerprojekt. Vores malersvende er faglærte og dygtige og har sans for detaljen. Vi anvender kvalitetsmaling, der giver dig et flot slutresultat, du kan nyde år efter år.

Væggene i dit hjem er med til at skabe rammerne for, hvordan dit hjem overordnet tager sig ud, samt hvilken stil du ønsker dit hjem skal have. Derfor er god service, malerhåndværk af høj kvalitet og fokus på dine ønsker og behov til malerprojektet, altafgørende når det kommer til at vælge din personlige maler i Søborg. Et godt malerresultat kræver, der afsættes tid til ens kunde, samt til udførelsen af selve malerarbejdet. Malerfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at få dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side. Din malermester i Søborg lytter til dine behov og udformer derudfra et tilbud, der imødekommer dine ønsker, og sikrer det æstetiske udtryk, som du ønsker for dit hjem.

Lykkebo malerfirma tilbyder vores kunder i Søborg

 • Nymalede vægge i din personligt udvalgte farve og tone
 • Dygtige, smilende og faglærte malersvende
 • Hurtigt og udspecificeret malertilbud, der holder hele vejen
 • Miljøvenlige og slidstærke malerprodukter
 • Flot slutresultat som holder i mange år

Står du og skal bruge en maler i Søborg, så er Lykkebo klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte din malermester Søborg på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at få en snak om, hvad du går med af ønsker til dit næste malerprojekt. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud til dig, som naturligvis er både gratis og uforpligtende.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

God service og tilfredse kunder

Hos malerfirmaet Lykkebo er god service en af grundstenene. Vi kæmper for at yde den bedste service, og vælger du Lykkebo som din maler i Søborg, skal du vide at du kan regne med os. Vi har fokus på dine ønsker for dit hjem og hjælper dig med at få det til at tage sig bedst muligt ud. Vores dygtige og faglærte malersvende udfører håndværk af højeste kvalitet og til tiden. Hos Malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at tilfredsstille vores kunder, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, samt de produkter vi bruger.

søborg maler

Vi er derfor rigtig glade for at se vores hårde arbejde bære frugt. Vi ligger nemlig nr. 1 i kategorien “Maler” på TrustPilot, og er rigtig stolte over at have modtaget prisen “Årets Maler”.

Fordi vi går så meget op i, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de benytter os til deres malerarbejde samt at vi lever op til de høje håndværksmæssige standarder, vil vi gerne sikre dem endnu bedre. Derfor er Malerfirmaet Lykkebo medlem af “Danske Malermestre”. Det betyder, at du som kunde er sikret udbedringer for op til 100.000 kr., hvis det arbejde, du har fået udført, ikke er håndværksmæssigt korrekt.

Derfor skal der lyde en anbefaling fra os her hos Lykkebo, uanset om du vælger os eller en anden maler i Søborg. Tjek op på om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. Det kan spare dig for en masse penge, hvismaler arbejdet ikke er udført korrekt, og det sikrer dig samtidig også, at malerarbejdet er ordentligt håndværk med et ordentligt resultat.

Udpenslet tilbud og aftaler der overholdes

I udarbejdelsen af et tilbud, kan der nemt opstå misforståelser eller uforudsete udgifter. Det sker som regel, hvis maleren ikke har været specifik nok i sit tilbud, og eksempelvis har undladt elementære dele såsom klargøring af væggene, hvis han/hun ikke anser det som en del af selve malerudførelsen.

Hos Lykkebo ønsker vi ikke nogen former for misforståelser. Vi lytter til dine ønsker og udformer et specifikt og udpenslet tilbud. Vi medregner alle produkter som skal anvendes, samt de opgaver vi skal udfører, og naturligvis den endelige pris på dit tilbud. Det giver dig som kunde et nemt overblik over dit malerprojekt.

Lykkebo er som malerfirma ikke de dyreste i branchen, men heller ikke de billigste, hvis man kigger på prisen. Men vi sigter efter at udfører kvalitetsarbejde til en god og fair pris. Kvalitet og pris hænger derfor som oftest sammen, da et godt håndværk kræver, at man lægger tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve malerarbejdet.

Kvalitetsmaling af højeste kvalitet, med fokus på miljøet

Kvaliteten af den maling, der benyttes til at male dine vægge med, har en stor indflydelse på det endelige resultat. Ønsker du en luksuriøs finish på dit malerarbejde, som samtidig har en god holdbarhed, er det vigtigt at vælge en maler, der anvender produkter af høj kvalitet.

Hos Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter fra Dyrup. Til dine vægge anvender vi “Dyrup Robust” med en glans 5, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Til trods for sin lave glans, er den utrolig rengøringsvenlig og gør det nemt for dig at rengøre dine vægge uden at der kommer pletter.

blank

Har du træværk, kan vi også hjælpe med det. Vi maler dit træværk 3 gange og anvender en særlig stærk polyuretanbaseret maling til dit træværk og dine paneler, som giver en slidstærk og rengøringsvenlig overflade.

Alle vores malerprodukter til indendørs brug er mærket med enten svanen eller EU-blomsten, som er med til at skåne miljøet og samtidig sikre dig et godt indeklima, efter vi har malet for dig i din bolig i Søborg.

Vi står klar til at hjælpe med dit næste malerprojekt i Søborg

Skal vi hjælpe med dit næste malerprojekt, er du velkommen til at ringe og få en snak med os om dine ønsker på telefon 51 90 20 91. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

malerfirma søborg