Vores malere dækker hele Holte - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Holte – Lykkebo udfører malerhåndværk i høj kvalitet

Det kan være svært at finde den rette maler til at male ens hjem – en maler, der holder alle aftaler, og som samtidig udfører sit håndværk til perfektion. Malerfirmaet Lykkebo tilbyder malerarbejde i Holte i højeste kvalitet, og vi udformer et malertilbud til en fair pris og med en tidsplan, der overholdes.

Hjemmets vægge spiller en stor rolle i, hvordan et hjem tager sig ud. Den udvalgte farvepalet kan eksempelvis skabe et nordisk og lidt mere stramt og køligt udtryk. Eller den kan skabe rum fulde af varme og hygge. Samtidig har malerarbejdets udførelse og kvalitet en effekt på, om dit hjem tager sig ud fra sin bedste side.

Som din malermester i Holte lytter vi til dine malerbehov og ønsker, og vi hjælper dig med at give dit hjem lige præcis det udtryk og den stil, du ønsker. Dertil gør vi en dyd ud af at udføre vores malerhåndværk ordentligt og med øje for detaljen, så du som kunde hos os er sikret et flot og holdbart maleresultat.

Hvis du vælger Lykkebo som din maler i Holte, kan du regne med os. Vi sidder klar til at rådgive dig, og vi finder i fællesskab ud af, hvordan vi bedst løser dine malerbehov. Ring på telefonnummer 51 90 20 91 eller udfyld vores tilbudsformular og få et uforpligtende tilbud fra din malermester Holte.

 

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Derfor skal du vælge Malerfirmaet Lykkebo:

 • Kvalitetsmaling med en luksuriøst og mat finish
 • Udvidet garanti på det udførte malerhåndværk
 • Udspecificerede malertilbud til en fair pris
 • Malerhåndværk i højeste kvalitet.

Du kan se mere om vores malerfirma i videoen nedenfor:

Perfekt og grundigt malerhåndværk

Vi gør en dyd ud af at udføre vores malerhåndværk til perfektion og med stor grundighed, så vores kunder bliver fuldt ud tilfredse med resultatet. Alle Lykkebos malersvende i Holte lægger derfor et stort arbejde i at udføre hver del af malerjobbet ordentligt og til perfektion.

Malerfirmaet Lykkebo bruger god tid på klargøringen og forarbejdningen af dine vægge, da det er vores erfaring, at det er essentielt for at få et perfekt malerresultat. Grundigt malerhåndværk betyder, at du som kunde hos os får et resultat, der både er slidstærkt, som holder sig flot længe, og som har en luksuriøs og æstetisk finish. Lykkebos malersvende nedvasker dine vægge og sørger for at spartle eventuelle huller, nøk og skønhedsfejl. Og vi passer rigtig godt på dit hjem og dækker selvfølgelig af, før vi udfører vores håndværk.

maler holte 
Vi maler dine vægge minimum to gange, så du er sikret en god dækkeevne helt uden “helligdage”. Skal du også have malet dit træværk, maler vi dette tre gange for en optimal dækkeevne og et ekstra slidbart resultat. Det skyldes, at døre, karme og paneler er mere udsatte for slitage. Eksempelvis får dine paneler typisk stød under eksempelvis støvsugning eller anden rengøring.

Kontakt din malermester i Holte

Vælger du Lykkebo som din maler i Holte, er du derfor sikret godt håndværk og et holdbart malerresultat, som er perfekt helt ned i detaljen.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Vi tilbyder malerarbejde med udvidet garanti

Det er desværre ikke alle malere, der udfører deres håndværk ordentligt, og det er ikke altid, at du som kunde er tilfreds med resultatet af din renovering. Malerfirmaet Lykkebo synes, det er vigtigt at leve op til de bedste håndværksmæssige standarder, og vi er derfor blandt andet medlem af ” Danske malermestre”. Det betyder, at du som kunde hos os også er dækket af ”Danske Malermestres” udvidede garanti, og du hører ligeledes under ”Håndværkernes Ankenævn”. Du er herved sikret udbedringer for op til 100.000 kroner, hvis det arbejde, du har fået lavet, ikke er udført håndværksmæssigt korrekt. 
Uanset om du vælger os eller et andet malerfirma som din maler i Holte, så synes vi, det er vigtigt, at den maler, som du vælger, hører under ”Danske Malermestre”. Vi anbefaler derfor, at du undersøger, om din maler er medlem, så du som kunde er sikret ordentligt håndværk og et flot slutresultat.

Giv dit hjem og dets vægge en fin æstetik med kvalitetsprodukter

Kvaliteten af de produkter, ens vægge behandles med, har stor betydning for, hvor skarpt og perfekt et malerresultat bliver. Og hvis man ikke benytter de bedste malingprodukter, kan man heller ikke forvente et holdbart resultat. Derfor anvender malerfirmaet Lykkebo udelukkende kvalitetsmaling i højeste kvalitet fra Dyrup til dine vægge. Vi anvender malingen “Robust” med glans 5, som har et fint æstetisk og mat look. Malingens farve kan justeres og kan således gives en varmere eller køligere tone, som passer til din smag og det æstetiske udtryk, du ønsker, dit hjem skal have. Malingen er desuden 100% akrylbaseret, hvilket gør, at den er rigtig nem at rengøre. Du kan derfor let fjerne pletter med en fugtig klud uden at efterlade et mærke. Det er samtidig en maling, der kan tåle dagligdagens slid, og den holder sig flot år efter år. 

malerarbejde med fokus på detaljerne


Derudover er alle de indendørsmalinger, som Lykkebo benytter, miljømærket enten med EU-Blomsten eller Svanemærket. På den måde forbliver dit indeklima sundt for dig og dine kære, efter vi har malet hos dig, og det er ligeledes en maling, som er skånsom for miljøet.
Til dit indendørstræværk benytter vi en særlig stærk maling, som beskytter dine paneler og døre. Malingen er en polyuretanforstærket maling, som, når den tørrer, får en ekstra hård og glat overflade. Dette betyder, at dit træværk er yderst rengøringsvenligt og kan rengøres med både en klud eller en opvredet svamp. Således får dit træværk et flot og holdbart malerresultat, hvis du vælger Lykkebo som din maler i Holte.

Vi er rigtig stolte af vores kunders positive tilkendegivelser

Malerfirmaet Lykkebo har stort fokus på kundetilfredshed. Vi ønsker at udføre det bedste malerhåndværk og gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi er derfor i særdeleshed stolte af at ligge nummer 1 på Trustpilot. Hvis du vil se vores kunders anmeldelser og meninger om os, så kan du se mere på Trustpilot under kategorien ”Maler”.

vi opsaetter filt i holte

God kvalitet og malerhåndværk efter højeste standard er også i højsædet hos malerfirmaet Lykkebo, og vi gør alt for at levere perfekt udført malerhåndværk til en fair pris. Vi er derfor rigtig glade for at have været nomineret til brancheprisen ”Årets maler” i 2015. Og vi er endnu mere glade for at have modtaget selvsamme pris ”Årets maler”.

Kontakt din maler i Holte for et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne være med til at forskønne dit hjem i Holte, og vi tilbyder malerhåndværk i højeste kvalitet. Ring til os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om dine malerbehov. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her – vi sender dig et uforpligtende tilbud (oftest indenfor 24 timer). Vi glæder os til at opfylde dine malerbehov i Holte.

holte malerfirma