Vores malere dækker hele Taastrup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Taastrup – Vi tager hånd om dine vægge og dit træværk

Trænger dine vægge og dit træværk til en kærlig hånd? Malerfirmaet Lykkebo kan hjælpe dig med alle dine ønsker indenfor maling i Taastrup. Vi udfører professionelt malerarbejde af den højeste kvalitet, og vores dygtige malersvende udfører alle opgaver med præcision og et smil.

Malerarbejde som udføres med dårlige materialer eller uden fokus på en perfekt finish, resulterer ofte i et sjusket resultat. Dette kan få dit hjem til at fremstå trist og ufærdigt. Det er derfor vigtigt at vælge en maler, som gør en dyd ud af at udfører sit håndværk til perfektion og som anvender produkter som får dit hjem til at fremstå fra sin bedste side. Malerfirmaet Lykkebo blev i kåret som “Årets maler” i vores branche og det skyldes vores mange tilfredse kunder. Vi er hverken den billigste eller dyreste maler, men vores målsætning er at være de bedste i branchen. Vi udfører malerhåndværk i den bedste kvalitet og leverer et malerresultat som du kan få stor glæde af i flere år. Malerfirmaet Lykkebo benytter udelukkende kvalitetsprodukter, som er miljøvenlige og er med til at sikre et godt indeklima for dig og din familie.

Lykkebo tilbyder altid:

 • Malerhåndværk med et flot finish og som holder i mange år
 • Malertilbud som er tilpasset dit budget og ønsker
 • Kvalitetsmaling, som er miljømærket
 • Maling som kan tones i den farve du ønsker
 • Udvidet garanti på dit malerprojekt
 • Dygtige og faglærte malersvende

Vi sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at få en snak om dit næste malerprojekt. Vi har mange års erfaring inden for malerbranchen og kan rådgive og vejlede dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det tager kun få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at give dig et skriftligt tilbud hurtigst muligt, og typisk inden for 24 timer.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Et specificeret malertilbud som er tilpasset dine behov

Der kan nemt opstå misforståelser i forbindelse med et malertilbud, fordi det er forskelligt fra maler til maler, hvad der er inkluderet i malertilbuddet. Dette skyldes blandt andet at nogle malere ikke medtager klargøringen af dine vægge, som er en elementær del, for at opnå et perfekt og holdbart slutresultat. Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at undgå misforståelser, så du som kunde ved præcis hvad du får og til hvilken pris. Vi giver et udspecificeret malertilbud, ned til mindste detalje, så du som kunde ved præcis hvilke opgaver vi udfører, hvilke kvalitetsprodukter vi anvender, samt den endelige pris på malerarbejdet. På den måde er du som kunde hos malerfirmaet Lykkebo fuldt ud informeret om dit malerprojekt og du kan derved nemt se hvis der mangler noget, eller ønsker at ændre noget.

Kvalitetsmaling sikrer det bedste resultat

Dit hjem fortjener den bedste behandling, med produkter af den højeste kvalitet. Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi, at ved anvendelse af de bedste kvalitetsprodukter, gør man den bedste investering for at få et perfekt og holdbart resultat.

blank

Vi maler dine vægge to gange for at sikre en perfekt dækkeevne og et mere slidstærkt resultat. Vi anvender “Dyrup Robust” glas 5, som er en akrylmaling af høj kvalitet og med gode egenskaber. “Robust” kan tones i lige den farve du ønsker og efterlader en luksuriøs mat finish, og det er helt uden at gå på kompromis med den mere praktiske egenskab, nemlig rengøringsvenligheden. Malingen fra Dyrup er nem at holde ren, og skulle der komme snavs på dine nymalede vægge, kan du med fordel tørre dem over med en fugtig klud, helt uden at efterlade mærker. Samtidig er vores anvendte maling også miljømærket, så både du, din familie og miljøet skånes bedst muligt.

blank

Har du træværk som trænger til en kærlig hånd, kan vi også hjælpe med dette. Træværk i hjemmet er som ofte udsat for meget slid i dagligdagen. Man støder ofte ind i karme og gulvpaneler med både støvsugeren og stole, som medfører hakker eller nøk i malingen. Vi maler derfor dit træværk over hele 3 gange, med en polyuretanbaseret maling, som giver en ekstra stærk slidstyrke. På den måde sikre vi at eventuelle senere opståede nok eller hakker ikke kan ses. Malingen giver dit træværk en perfekt, hård og rengøringsvenlig finish, som holder sig pæn i flere år.

Hos Lykkebo er du sikret en udvidet garanti

Malerarbejde af højeste kvalitet et i højsædet hos malerfirmaet Lykkebo. Vores malersvende lægger en stor ære i at udfører et flot malerresultat med perfekt finish og til tiden, hver eneste gang. Vi står inde for vores arbejde og vælger du os som din personlige maler i Taastrup, kan du regne med godt håndværk og et flot slutresultat. Vi er især stolte over at være blandt branchens bedste malere, og for at have modtaget brancheprisen som “Årets Maler”. Men vi vil gerne gøre noget ekstra for vores kunder og sikre at de føler sig i trygge og gode hænder. Derfor er vi medlem af “Danske Malermestre”, som sikre vores kunder en udvidet garanti. Er det håndværksmæssige i malerarbejdet ikke udført korrekt, er du derfor muligt at få udbedret skader for op til 100.000 kr.

blank

Uanset om du vælger Lykkebo eller en anden maler, til at male dit hjem i Taastrup, så er vores helt klare anbefaling at du undersøger om den valgte maler er medlem af “Danske Malermestre”. Det er din sikkerhed for at få udført håndværksmæssigt korrekt malerarbejde, og det kan blive dyrt, hvis man skal have en anden maler ud fordi den første ikke var medlem af “Danske malermestre”

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi står klar til at hjælpe med dit næste malerprojekt

Så trænger dine vægge, lofter eller træværk til en kærlig hånd? Så kontakt Lykkebo allerede i dag. Vores faglærte og dygtige malersvende er klar til at tage sig godt af dit hjem i Taastrup. Vi sidder klar til at modtage dit malerprojekt, og vil gerne være med til at sikre at dit hjem stråler med nye farver på væggene.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vores kompetente og dygtige medarbejdere sidder klar til at høre om dine ønsker for dit hjem. Du kan også udfylde tilbudsformularen her på siden. Det er gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at give dig et skriftligt svar indenfor 24 timer.

blank