Vores malere dækker hele Husum - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Husum – Kvalitets malerarbejde til tiden

Hos malerfirmaet Lykkebo er god kvalitet og godt håndværk altid i højsæde. Vores faglærte malersvende er personligt udvalgt, og sørger for at dit hjem kommer til at tage sig bedst muligt ud. Vi anvender kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærket. Med Lykkebo som din personlige maler i Husum er du sikret et flot og holdbart resultat.

Det er ikke alle malere der har fokus på høj kvalitet. I stedet tilbyder de dig en billigere pris, eller fokusere på at udføre arbejdet hurtigt, så de kan nå flere opgaver. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og sørger for at levere et godt malerhåndværk hver eneste gang. Samtidig sikrer vi at du får en fair pris og vi kan som nogle af de eneste tilbyde at starte arbejdet allerede indenfor en uge eller to efter tilbuddet er godkendt, hvis du har en deadline for at malerarbejdet skal være færdigt. Vi er fleksible i vores tidsplanlægning og overholder altid vores aftaler med kunderne. Vi afsætter god tid til klargøringen og selve malerarbejdet, så du som kunde er sikret det bedste resultat, som du kan nyde stor glæde af i flere år.

Lykkebo udfører kvalitetsarbejde og tilbyder:

 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljømærket kvalitetsmaling
 • Et slidstærkt og holdbart resultat
 • Specificeret malertilbud som holder

 

Kontakt malerfirmaet Lykkebo allerede i dag, og få igangsat dit malerprojekt i Husum. Vi lytter til dine ønsker og udformer et malertilbud der er tilpasset dig. Du kan ringe til os på telefon 51 90 20 91 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Godt håndværk giver stor kundetilfredshed

Hos Lykkebo gør vi alt for at give vores kunder det bedste malerhåndværk og sikrer at de bliver tilfredse med resultatet. Vores store fokus på kvalitet og en passion for vores arbejde har været med til at vi 2016 modtog brancheprisen som Årets Maler, og igen i 2017, 2018, 2019 og 2020 har været kåret til prisen igen.

kompetent maler

Vi sigter altid mod at give en god service og udføre et ordentligt håndværk, og det bliver værdsat af vores kunder. Vi er derfor rigtig stolte over at være kåret som et af Danmarks bedst bedømte malerfirmaer på Trustpilot i kategorien “Maler”.

Få udført maleropgaver med stor grundighed af kyndige og faglærte hænder

Det er ikke alle malere der bruger den nødvendige tid det kræver på kunderne og deres opgaver. Tit bliver der sparet på tiden til udførelsen, for at kunne tilbyde en billigere pris.. Der bliver således gået på kompromis med kvalitet af arbejdet og du kan risikere at modtage et sjusket og ufærdigt resultat. Hos Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vi stiler mod at levere det bedste malerhåndværk.

maler husum

Vores dygtige og faglærte malersvende i Husum passer godt på dit hjem mens de udfører deres arbejde. Vi bruger den nødvendige tid på klargøring af dine vægge. Vi nedvasker og spartler, så der ikke sidder snavs og væggene står skrappe og klar til maling. Vi dækker af med plast, afdækningspap og malertape, så der ikke kommer malerpletter på dine gulve eller andre uønskede steder. Derefter maler vi dine vægge 2 gange, for at opnå en god dækkeevne og efterlade en flot finish.

Har du træværk som trænger til en gang frisk maling, kan vi også hjælpe med dette. Vi afvasker og sliber, for at give en ren og jævn overflade, som gør at malingen binder bedre og giver en flot ensartet overflade. Vi dækker naturligvis af og maler dit træværk 2 gange, for at sikre at det får en slidstærk overflade, der kan klare dagligdagens slid.

Kvalitetsmaling giver det bedste resultat

Kvaliteten på den maling der anvendes er afgørende for hvordan dit slutresultat ender ud. Hos nogle malere tilbyder de et billigt malertilbud, men det kan betyde at der bliver anvendt en billigere maling, som er med til at give et resultat der har et ufærdigt udseende og en lavere holdbarhed. Hos malerfirmaet Lykkebo går vi ikke på kompromis med kvaliteten på vores produkter, da vi ved at kvalitetsprodukter holdere længere og giver en flottere finish. Vi har derfor valgt at anvende “Robust 5” fra Dyrup, som er den maling vi typisk anvender til at male vægge med. Den kan tones i alverdens farver og er 100% akrylbaseret. Den sikrer et slidstærkt resultat og giver en mat finish. Til forskel fra andre malinger som giver et mat udseende, er denne utrolig rengøringsvenlig, så du uden bekymringer kan tørre dine vægge med en fugtig klud.

malerfirma husum

Få ordnet dine gulve samtidig med dine vægge

Trænger dine gulve til at blive slebet og behandlet kan du kombinere dit malerprojekt med vores andre kvalitets services. Vi har nemlig vores eget gulvfirma tilknyttet, så hvis de også trænger til en opfriskning kan du kombinere disse opgaver og få dem klaret på en og samme tid. Vi sørger for det hele og koordinere selvfølgelig håndværkerne for dig. På den måde kan du spare tid og vi kan levere dit hus færdigt hurtigere i fin ny stand.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo som din personlige maler i Husum

Få igangsat dit malerprojekt allerede i dag! Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og sidder klar på telefon 51 90 20 91 til at råde og vejlede dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

blank