Vores malere dækker hele Måløv - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Måløv – Når du vil være sikret ordentligt håndværk

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi at det er vigtigt med et godt håndværk. Vi er derfor medlem af Danske Malermestre og har kun faglærte malersvende. Så bor du i Måløv og skal have malet, så står vi klar til at hjælpe. Vi anvender kun de bedste kvalitetsprodukter, som tilmed er miljømærket. Vi maler både ude og inde og gør det efter dine ønsker, så du får det resultat du altid har drømt om.

Vi har stort fokus på kvalitet og udfører altid håndværksmæssigt korrekt malerarbejde med garanti. Vi overholder tidsplaner og aftaler med vores kunder og sikrer et ordentligt slutresultat som kan nydes i flere år. Vores malersvende er faglærte og personligt udvalgt af vores malermester Samuel, for at kunne give vores kunder den bedste service og det bedste resultat. Vi anvender maling fra Dyrup, som udover at være miljømærket også giver et slidstærkt og holdbart resultat, samt kan tones i lige den farve du måtte ønske.

Som kunde hos Lykkebo får du:

 • Professionelt udført malerarbejde
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Slidstærkt og holdbart resultat
 • Ærligt tilbud uden ekstra udgifter
 • Overholdte aftaler og tidsplaner

 

Vi står klar til at male for dig i Måløv. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig, eller blot eller blot få råd og vejledning. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, som du finder lige nedenfor. Det tager få minutter og vi sender dig et tilbud på dit malerprojekt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi garanterer dig korrekt håndværk med garanti

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi, hvor vigtigt det er, at kunderne får et godt slutresultat, som de er tilfredse med. Derfor sørger vi for at levere kvalitetsarbejde og god service hele vejen. Vi garanterer, at håndværket er korrekt ved at være medlem af danske malere. Hvis der i modsætning til forventningerne er fejl i håndværket af malerens arbejde, er du som kunde hos Lykkebo garanteret forbedringer for op til 100.000 kr.

blank

Uanset hvilket malerfirma du vælger til at hjælpe med dit malerprojekt i Måløv, anbefaler vi altid at man undersøger om den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. Der bliver brugt mange penge på at få udført malerarbejde og er det ikke udført håndværksmæssigt korrekt, kan det være dyrt at skulle ud og finde penge til at få en anden maler til at lave det om.

blank

Vi lever af tilfredse kunder og derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at sikre at du som kunde bliver tilfreds med det arbejde vi udfører for dig. Derfor er vi også rigtig stolte over at være et af de bedst bedømte malerfirmaer på trustpilot. Med vores store ekspertise og fokus på kvalitet blev vi i 2016 kåret som “Årets Maler” og igen i 2017 og 2018 var vi blandt de nominerede til den samme pris.

Miljøvenlig kvalitetsmaling giver det bedste resultat

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi at kun de bedste produkter er gode nok til vores kunder. Derfor anvender vi kvalitetsmaling fra Dyrup, som giver et holdbart og slidstærkt resultat med en flot finish. Med Dyrup maling sikrer vi også miljøet. De produkter vi anvender er nemlig miljømærkede, hvilket er med til at passe på os i udførelsen af arbejdet, miljøet og ikke mindst indeklimaet i dit hjem.

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi overfladerne, for at sikre det bedste slutresultat. Vi nedvasker væggene og spartler. Trænger træværket til en kærlig hånd bliver det afvasket og slebet, inden vi går i gang.

Maling af vægge

Vi maler dine vægge to gange, med vores foretrukne vægmaling “Robust” med en glans 5 fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Vores valgte vægmaling fra Dyrup kan tones lige i den farve man ønsker, så det passer ind i den stil man har i sit hjem. Modsat andre malingsprodukter med mat finish, er denne utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre væggene over med en fugtig klud, uden at der kommer pletter på det aftørrede område.

blank

Maling af træværk

Vi kan også hjælpe med at opfriske træværket. Vi maler det over 3 gange med en polyuretanbaseret maling, som giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Derved kan træværket og panelerne tåle dagligdagens slid, uden at få hakker fra blandt andet stole og støvsugere.

blank

Få et tilbud med overholdt tidsplan og uden ekstra udgifter

Ved udarbejdelsen af et tilbud, kan der nemt opstå misforståelser, som kan medfører ekstra udgifter for kunden. Det sker som regel hos malerfirmaer, som ikke er specifikke nok i deres tilbud til kunde og eksempelvis undlader elementære dele såsom klargøring af vægge og træværk, hvis de ikke anser det som en del af selve maler udførelsen.

Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi at undgå sådanne misforståelser og giver derfor altid vores kunder et specificeret tilbud. Derved er du som kunde informeret om hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører, samt en endelig pris på hele arbejdet. På den måde sikrer vi et overskueligt overblik over dit malerprojekt, hvor intet er udeladt.

Vi leverer kvalitetsarbejde og tilbyder er fair og ærligt tilbud. Vi er ikke de dyreste på markedet, men heller ikke de billigste. Vi går efter at give kunderne håndværksmæssig kvalitet, som holder. Det kræver derfor også tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet. Vi giver en realistisk tidsramme for dit malerprojekt, så du er sikret at den tidsplan der er sat til projektet også holder.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi hjælper gerne med at male for dig i Måløv

Uanset om det er hele dit hjem eller blot et rum i dit hjem i Måløv der trænger til at blive opfrisket, står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi maler både inde og ude og kan sågar også hjælpe med at opfriske træværket. Vi giver et fair og ærligt tilbud og sidder klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 eller blot udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi et skriftligt tilbud, som er både gratis og uforpligtende.blank