Vores malere dækker hele Amager - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Amager – Få et tilbud fra “Årets Maler”

Er du lige flyttet i ny bolig på Amager, eller trænger dit hjem til et løft? Dine vægge er dit hjems ramme, og de har en stor effekt på dit hjems samlede udtryk og personlighed. Det er derfor vigtigt, at dit malerarbejde og håndværk udføres med øje for detaljen og med kvalitetsmaling, så du er sikret et flot og samtidig holdbart resultat. Malerfirmaet Lykkebo har fokus på detaljen og udfører malerarbejde i høj kvalitet, så dine vægge kan tage sig ud fra sin bedste side.

Kvaliteten af klargøringen af dine vægge, malerhåndværket samt de materialer der bruges, er utrolige vigtige, hvis man ønsker et ordentligt og holdbart maleresultat med en lækker og perfekt finish. Hos Malerfirmaet Lykkebo bruger vi gerne ekstra tid på at klargøre dine vægge. Det vil sige, at vi nedvasker, spartler eventuelle huller og nøk. Derefter maler vi dine vægge to gange med Dyrup Robust 5, en kvalitetsmaling, der har en mat og lækker finish, og som ligeledes er miljøvenlig og nem at rengøre. Trænger dit træværk også til en kærlig hånd, hjælper vi dig også gerne med det. Vi maler dit træværk tre gange med en maling med hård overflade, så dit træværk kan modstå dagligdagens slid på bedste vis, og samtidig også er let at rengøre, så det holder sig flot længe.

Klik på den orange knap herunder, for at få et uforpligtende tilbud fra os. Du kan også ringe til os på 51 90 20 91, for en snak om dine malerbehov. Vi sigter altid mod at få udformet et tilbud til dig på din maleropgave så hurtigt som muligt, og i de fleste tilfælde vil du modtage dit tilbud inden for et døgn.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Som kunde hos Malerfirmaet Lykkebo får du:

 • Et malerfirma, som har fokus på kundetilfredshed
 • Malerarbejde udført til perfektion og til en fair pris
 • Miljøvenlig kvalitetsmaling fra Dyrup med en luksuriøs og mat finish
 • Et holdbart og rengøringsvenligt maleresultat
 • Gulvservice i høj kvalitet

Se mere om Malerfirmaet Lykkebo i videoen nedenfor:

Vi ligger nummer 1 på Trustpilot

Malerfirmaet Lykkebo har fokus på kundetilfredshed, og det forsøger vi at opnå ved altid at sætte vores kunders ønsker i højsæde og ved at udføre vores håndværk til perfektion. Vi er derfor stolte af at have modtaget placeringen som nummer 1 på Trustpilot i kategorien ”Maler”, fordi det er en tilkendegivelse fra vores kunder om, at vi holder vores aftaler og udfører vores malerarbejde ordentligt. Du kan derfor føle dig i trygge og faglærte hænder, når du vælger malerfirmaet Lykkebo som din maler på Amager. Ønsker du at læse nogle af vores kunders anmeldelser, så gå ind på Trustpilot.

Udspecificerede og fair tilbud på din maleropgave

Vælger du Malerfirmaet Lykkebo som din maler på Amager ved du, præcist hvad du betaler for. Når vi udfærdiger et tilbud, udspecificerer vi alle de forskellige opgave, som vi udfører for dig, hvilke malerprodukter vi benytter samt den endelige pris på dit tilbud. På den måde får du et fuldt overblik over dit malertilbud, og du kan nemmere overskue og revidere dit tilbud, så det passer til dine malerbehov og dine ønsker. Samtidig undgås misforståelser om, hvad du får til hvilken pris, samt gemte ekstraudgifter.

Kombiner dine services, og få flotte vægge og gulve på en og samme tid

Står du med et malerprojekt, fordi du har fået et nyt hjem på Amager, fordi du ønsker at renovere din nuværende bolig, eller måske du skal have malet en lejlighed inden fraflytning? Så kan du måske nikke genkendende til, at det kræver en del planlægning og tid, og ikke mindst tid, hvor dit hjem er mindre beboeligt. Vælger du Lykkebo som dit malerfirma på Amager, vælger du et malerfirma, som kan tilpasse sig dine ønsker og behov, og sidst men ikke mindst din tidsplan.

Ikke alle malere på Amager er lige så fleksible som os, da vi kan træde hurtigt til, hvis du have behov for det eller ønske det. Ofte kan man risikere at skulle vente mere end en måned til to på at få malet sit hjem, men hos Lykkebo kan vi altid starte din maleropgave indenfor en uge til fjorten dage, fra du har godkendt vores tilbud. 
En anden udfordring kan også være, at tidsplanen på dine håndværksopgaver skrider. Det kan eksempelvis være på grund af at nogle af håndværkerne ikke når at blive færdige med deres opgave, og derfor sinker processen, fordi det næste hold ikke kan gå i gang. Derfor tilbyder malerfirmaet Lykkebo også andre services, og koordinerer de forskellige håndværkerhold for dig. Og vi deler også gerne vores viden om håndværkerkoordinering og tidsplanlægning, hvis du har brug for viden til andre af dine spændende håndværkprojekter i dit hjem.Det kan derfor spare dig tid og være utroligt hensigtsmæssigt at kombinere dine forskellige renoveringsprojekter, så dit hjem kan blive fint og klart til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få ét samlet tilbud fra os

Malerfirmaet Lykkebo tilbyder:

 • Gulvservice – afslibning og lakering
 • Fuldspartling af vægge og opsætning af filt
 • Malerservice – maling af vægge, lofter og træværk

På den måde kan du kombinere vores forskellige services i et samlet tilbud. Vi sørger for koordineringen af vores faglærte håndværkere til dine udvalgte services, og sørger for, at du får udført dine opgaver i en og samme omgang. På den måde sparer du som kunde hos Lykkebo tid og besvær samtidig med at dit hjem forskønnes. Du slipper altså for koordineringen samtidig med, at du får ordentligt udført håndværk. Og du får flere job klaret på en gang, så dit hjem kan blive fint og beboelsesklart igen til dig og dine kære hurtigere.

Så ønsker du at forskønne dit hjem på Amager med nymalede vægge eller eksempelvis gulvservices i høj kvalitet og med et flot og holdbart resultat, så kontakt Malerfirmaet Lykkebo i dag. Udfyld vores tilbudsformular eller ring til os på 51 90 20 91 – Vi gør altid vores bedste for at få et tilbud sendt afsted til dig inden 24 timer, så du kan komme godt fra start med dit maleprojekt.