Vores malere dækker hele Ølstykke - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Ølstykke – Få godt håndværk med kvalitetsmaling og garanti

Er dine vægge blevet kedelige at se på, og trænger de til en gang opfriskende maling? Så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vores dygtige og faglærte malersvende står klar til at yde en god service og leverer et godt håndværk til dit hjem i Ølstykke.

I ens hjem er farvevalget på ens vægge med til at give det samlede indtryk af hvordan ens stil er overfor andre. Uanset om det er det gamle hus eller den nyindkøbte bolig der skal males i Ølstykke, sørger vi altid for at overholde vores aftaler og leverer malerhåndværk af højeste kvalitet, med fokus på dine ønsker og behov.

Vi anvender miljøvenlig kvalitetsmaling, som udover at give et slidstærkt og flot resultat, er med til at sikre et godt indeklima til dit hjem.

Lykkebo kan tilbyde:

 • Malerarbejde udført efter kundens ønsker
 • Kvalitets håndværk med udvidet garanti
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Miljømærkede kvalitetsprodukter fra Dyrup
 • Slidstærkt resultat som holder og er nemt at rengøre

Så går du og tænker på at få malet dit hjem i Ølstykke, står malerfirmaet Lykkebo klar. Vi maler både inde og ude og kan hjælpe med dit næste malerprojekt. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 hvor vi sidder klar til at høre om dine ønsker og hvad vi kan gøre for dig. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Ordentligt udført håndværk med miljømærket kvalitetsmaling

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi alt for at leverer det bedste håndværk. Derfor er det også vigtigt at der bliver anvendt gode kvalitetsprodukter, for at kunne give det ønskede resultat som holder sig flot i flere år. Vi anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup til at male både dine vægge og dit træværk.

blank

Inden vi påbegynder vores malerarbejde klargøre vi altid væggene og træværket inden for på den måde at være sikre på at kunne give det bedst mulige slutresultat. Vi nedvasker og spartler dine vægge, og afvasker og sliber træværket.

Vi maler dine vægge over to gange med vores foretrukne vægmaling “Robust glans 5” fra Dyrup, som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en flot mat finish. Modsat andre malingsprodukter som kommer med en mat finish er denne maling fra Dyrup utrolig rengøringsvenlig og gør det muligt at tørre væggene med en fugtig klud, uden at der kommer pletter på det aftørrede område.

Trænger træværket i dit hjem i Ølstykke derimod til en opfriskning, kan vi også hjælpe med det. Vi maler træværket over 3 gange, for at give et holdbart og slidstærkt resultat. Vi anvender en stærk polyuretanbaseret maling, som er med til at give en ekstra hård overflade til dig træværk. På den måde er maling med til at sikre at træværket og dine paneler kan klare dagligdagens slid, uden at få hakker fra stole eller støvsugeren.

blank

Vælger du Lykkebo som din personlige maler i Ølstykke er det nemt at holde dine vægge og dit træværk flot. Vi anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup, som er miljømærket. Det er ikke kun med til at passe på miljøet og os selv i udførelsen af vores arbejde, men er også med til at sikre at du bibeholder det gode indeklima i dit hjem.

Vi sikrer vores kunde godt håndværk med garanti

Hos malerfirmaet Lykkebo gør vi meget ud af at leverer kvalitetsarbejde og at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. For at kunne give vores kunder den bedste service og garanti for håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde, er vi medlem af Danske Malermestre. Derved er alle vores privatkunder dækket af Malermestrenes ankenævn og garantiordning. Det betyder blandt andet at du er sikret udbedring er for op til 100.000 kr. Hvis der malerarbejde du har fået udført ikke er håndværksmæssigt korrekt.

blank

Om du vælger os eller en anden maler i Ølstykke, anbefaler vi altid at man som kunde sikrer sig at den valgte maler er medlem af Danske Malermestres garantiordning. Ellers kan det blive en dyr affære selv at skulle ud at finde penge til at få det hele gjort ordentligt.

At have tilfredse kunder og leverer et godt stykke arbejde, som man kan se at kunden er glad for betyder alverden. Vi er derfor også rigtig stolte over at ligge nr. 1 på trustpilot som det bedst bedømte malerfirma. Med vores store fokus på kvalitetsarbejde må vi gøre noget rigtigt,  var vi så heldige at modtage prisen for “Årets Maler” hvilket vi er utrolig stolte over. Igen i 2015-2018 har vi igen været blandt de nominerede til at vinde prisen som “Årets maler”.

Overholdte aftaler og tilbud uden ekstra udgifter

Når der skal udformes et malertilbud, kan der nemt opstå misforståelser og uforudsete udgifter. Som oftes skyldes dette at nogle malere ikke inkludere elementære dele for et godt håndværk, såsom klargøringen af væggene. Hos malerfirmaet Lykkebo ønsker vi ikke at der opstår misforståelser og giver derfor alle vores kunder et specificeret tilbud, hvor alt er medtaget. På den måde er du som kunde informeret om hvilke produkter vi anvender, de opgaver vi udfører og naturligvis en samlet pris på det hele. Det gør det muligt for dig at revidere eller ændre på noget, så det passer 100% til dit budget.

blank

Vi giver dig god kvalitet til en fair pris. Lykkebo er ikke den dyreste maler i branchen, men vi er heller ikke den billigste. Vi sigter mod at leverer et godt kvalitetsmæssigt malerhåndværk til en fair pris, som kunderne er glade og tilfredse med. God kvalitet hænger som oftest sammen med prisen. For at kunne få et godt malerresultat kræver det derfor at der bliver anvendt den fornødne tid og grundighed i klargøringen såvel som i selve udførelsen af malerarbejdet.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi er klar til at male for dig i Ølstykke

Er det ved at være på tide at få malet enten inde eller ude? Måske trænger træværket også til en tur?

Malerfirmaet Lykkebo vil gerne være din personlige maler i Ølstykke, og sidder klar til at hjælpe dig med at få det bedste resultat af højeste kvalitet. Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

blank