Vores malere dækker hele Charlottenlund - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Charlottenlund – Flot, slidstærkt og miljøvenligt malerarbejde

Trænger dit hjem i Charlottenlund til at få besøg af en maler? Vælger du Lykkebo som din personlige maler er du i trygge og faglærte hænder. Vi leverer kvalitetsmalerarbejde og vores dygtige malersvende sørger for et perfekt slutresultat med øje for detaljen. Vi passer på dit hjem og benytter derfor miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup, som giver et slidstærkt og flot resultat.

Malerfirmaet Lykkebo har nogle af de bedste malersvende, som står klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine malerønsker. Vores malermester Samuel har personligt udvalgt vores dygtige og faglærte malere, og vi gør en dyd ud af, at vores malersvende udfører deres arbejde til perfektion. Vores målsætning som malerfirma i Charlottenlund er at leverer malerarbejde af højeste kvalitet, til en god og fair pris.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Malerfirmaet Lykkebo kan tilbyde vores kunder i Charlottenlund:

 • Malerhåndværk af højeste kvalitet
 • Flotte og holdbare malerresultater
 • Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Faglærte malersvende, der udfører deres håndværk professionelt og til tiden
 • Fair og ærlig pris på dit malerprojekt uden skjulte ekstraudgifter

Bor du i Charlottenlund og trænger dit hjem til maling, så står dit malerfirma Charlottenlund klar til at hjælpe dig. Alt du behøver at gøre, er at udfylde tilbudsformularen, så kontakter vi dig med et tilbud. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende!

Du er også velkommen til at kontakte din malermester Charlottenlund på telefon 51 90 20 91 og få en snak om dine malerbehov.

Høj kvalitet og glade kunder er altafgørende

Det er vigtigt for os at udføre et professionelt og godt håndværk, som vores kunder er glade og tilfredse med. Noget må vi gøre rigtigt, for vi er modtagere af brancheprisen “Årets Maler”, som vi er rigtig stolte over. Vores kunders glæde og tilfredshed er det vigtigste for os, og vi mener selv, at man opnår tilfredse kunder gennem godt håndværk, ærlige og fair tilbud på maleropgaver samt fokus på kundens ønsker og behov.

opsaetning af filt charlottenlund

Da kvalitetsarbejde et noget af det, som bliver prioriteret højest her hos Lykkebo, er vi medlem af “Danske Malermestre”. Ikke alle malere udfører et håndværksmæssigt korrekt malerarbejde, og det kan blive dyrt at få udbedret skaderne. Ved at vælge malerfirmaet Lykkebo er du sikret et ordentligt resultat og skulle der ske fejl, vil du som kunde hos os være dækket af den udvidede garanti. Herigennem har du mulighed for at få udført forbedringer for op til 100.000 kr.

Fair og ærlig pris på malertilbud, uden ekstraudgifter

Vi reklamerer ikke med at være de billigste på markedet, men gør i stedet meget ud af at levere det bedste resultat til en fair og ærlig pris.

Vi tilbyder kvalitetsmalerarbejde med miljømærkede produkter, som giver et perfekt resultat, som ikke er sundhedsskadeligt – og som du kan være 100% tilfreds med. Vi lytter til dine ønsker for maling af af dit hjem, og derudfra udformer vi et skriftligt tilbud til dig. I vores tilbud specificeres tydeligt og præcist, hvad du kommer til at betale for.

dygtig malermester charlottenlund

Vi holder intet skjult i vores malertilbud, og du vil som kunde derfor være fuldt ud informeret om de specifikke opgaver, som skal udføres, hvilke malingsprodukter, der er udvalgt og anvendt, samt den endelige pris.

På den måde undgår vi misforståelser og uforudsete ekstraudgifter. Du har derved også mulighed for at revidere dine ønsker, så tilbuddet passer til dit budget.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på TrustPilot

Få gratis tilbud nu

Kvalitetsmaling giver dig et slutresultat, som holder

Hvis boligen trænger til fornyelse, kan maling af væggene være løsningen. Malerfirmaet Lykkebo udfører kvalitetsmalerarbejde og vores udvalgte maling fra Dyrup er med til at sikre et holdbart resultat, som tåler at blive brugt uden at fremstå slidt. Vores foretrukne maling Dyrups Robust glans 5 giver dine vægge en flot mat finish. Modsat andre malingstyper med mat finish, er denne fra Dyrup utrolig rengøringsvenlig. Du kan for eksempel tørre dine nymalede vægge over med en fugtig klud, uden at efterlade mærker.

erfaren malermester charlottenlund

Skal du have malet træværk, kan vi også hjælpe med det. Vi maler træværket 3 gange for at give et holdbart og slidstærkt resultat, og benytter specialmaling, som giver dit træværk en ekstra hård og modstandsdygtig overflade. Det betyder, at dit træværk som paneler og lister vil kunne klare dagligdagens slid, såsom støvsugning og anden rengøring, uden at tage skade. Samtidig kan du også rengøre dit træværk med en fugtig klud eller svamp, uden at der efterlades pletter og mærker.

Vælger du Lykkebo som din maler i Charlottenlund, kan du nemt vedligeholde dine nymalede vægge og dit træværk flot i lang tid. Men det er ikke kun det flotte slutresultat, som er vigtigt for Lykkebo. Alle vores benyttede malingsprodukter er miljømærket med enten Svanen eller EU-blomsten, så både vandmiljøet og dit indeklima bliver skånet. Vi er ikke de billigste, men går efter at være de bedste.

Vi sikrer dig et flot og slidstærkt resultat, samtidig med at vi passer på dig og dit hjem, og ikke mindst miljøet.

Få et tilbud fra din maler i Charlottenlund allerede i dag!

Står du og mangler en dygtig og pålidelig maler i Charlottenlund, som du kan stole på? Så står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vores malere har flere års erfaring og ekspertise indenfor området og kan hjælpe dig med at få opfyldt dine malerønsker.

kompetent malerfirma charlottenlund

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 20 91, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske kort tid, og vi bestræber os på at få sendt et tilbud afsted til dig i løbet af 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med fornyelsen af din bolig – vores tilbud er naturligvis både gratis og uforpligtende.