Vores malere dækker hele Slangerup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Slangerup – Få opfrisket hjemmet med ny maling

Et nymalet hjem, er med til at give det sidste finish. Trænger din nye eller nuværende bolig i Slangerup til en opfriskning står malerfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi anvender kvalitetsprodukter fra Dyrup og sikrer et godt håndværk til en fair pris. Vores dygtige og faglærte malersvende lytter til dine ønsker og behov og kan male for dig både ude og inde.

Farverne i dit hjem er en vigtig del af det samlede udtryk for netop dit hjem Det kan være en udfordring at finde de rette malere, som får hjemmet til tage sig ud fra sin bedste side, til en fair pris og med en overholdt tidsplan. Malerfirmaet Lykkebo har fokus på kvalitetsarbejde med et slutresultat som har en god holdbarhed og slidstyrke, som du kan nyde glæde af i lang tid. Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og har derfor en høj standard.

Malerfirmaet Lykkebo kan tilbyde dig:

 • Et holdbart og slidstærkt resultat med mat og luksuriøs finish
 • Udspecificeret tilbud med overholdt tidsplan
 • Dygtige og faglærte malersvende
 • Kvalitetsmaling fra Dyrup som er miljømærket

 

Du kan kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med os, om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og kan derfor rådgive og vejlede dig, så du får det bedste resultat. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud, ved at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Kvalitetshåndværk med overholdt tidsplan

Hos malerfirmaet Lykkebo ved vi hvor vigtigt det er at leverer et godt stykke arbejde som er udført til perfektion. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og bruger den nødvendige tid det kræver for at leverer et godt stykke arbejde. Vi gør meget ud af vores forarbejde, da vi af erfaring ved at det sikrer et ordentligt slutresultat som holder. Vi afvasker dine vægge, spartler huller, nøk og andre fejl og dækker derefter af, så der er klar til selve malerudførelsen. Vi maler væggene over 2 gange for at opnå den bedste dækevne, så dine vægge tager sig ud fra sin bedste side. Skal træværket ordnes, maler vi det over 3 gange, for at sikre en hårdfør overflade, som kan klare dagligdagens slid.

På grund af vores mange år i malerbranchen ved vi at det er vigtigt med en overholdt tidsplan. Vi giver derfor ikke vores kunder en urealistisk tidsplan, men derimod en tidsplan, som holder. Vi vil gøre alt for at sikrer at vores kunder er tilfredse. Derfor er vi også fleksible i forhold til vores tidsplanlægning, som bliver tilpasset kundernes ønsker og behov. Vi vil i modsætning til mange andre malere kunne opstarte dit malerprojekt allerede indenfor en til to uger efter accept og underskrift på tilbuddet.

Miljømærket kvalitetsmaling som sikrer et slidstærkt og holdbart resultat

Nymalede vægge er med til at give et samlet indtryk af dit hjem. Sparer man på kvaliteten af de produkter der bliver anvendt, vil resultatet som oftest også bærer præg af det, og det vil ikke have den samme slidstyrke og holdbarhed. Derfor anvender vi hos malerfirmaet Lykkebo kun produkter af den bedste kvalitet. Til at male dine vægge anvender vi “Robust 5” som er en 100% akrylbaseret maling, som giver en mat og lækker finish. Den har en rigtig god dækevne og er samtidig utrolig rengøringsvenlig. Du kan derved vaske dine vægge med en opvredet klud, uden at skulle bekymre dig om at efterlade mærker og stå med malingen på kluden.

blank

Til at male paneler og træværk anvender vi en polyuretanbaseret specialmaling som er rigtig stærk. Den giver træværket en ekstra hård overflade, som er både rengøringsvenlig og slidstærk. Det er med til at sikre at din træværk kan modstå dagligdagens slid og brug.

Alle vores produkter til indendørs maling er mærket med EU-Blomsten eller Svanen, og er derfor både skånsomme for miljøet og indeklimaet i dit hjem i Slangerup.

Få udvidet garanti på kvalitetsmalerarbejde

Det er ikke alle malere der lægger den samme ære i at leverer ordentligt udført malerhåndværk. Derved kan man være uheldig at der sker fejl i udførelsen og det ikke er håndværksmæssigt korrekt. Hos malerfirmaet Lykkebo er det vigtigt for os at der bliver leveret et ordentligt stykke arbejde og at vi og ikke mindst vores kunder er tilfredse med det håndværk der er blevet udført. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, som betyder at du som kunde hos os er dækket under en udvidet garanti. Er malerarbejdet ikke håndværksmæssigt korrekt udført, har du mulighed for at få udbedringer for op til 100.000 kr.

blank

Om du vælger Lykkebo eller en anden maler i Slangerup, anbefaler vi altid at man undersøger markedet og sikrer at den valgte maler er medlem af Danske Malermestre. På den måde er du sikret imod dårligt håndværk og skal ikke selv ud og finde penge til at få udbedret fejlene hos en anden maler.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • Altid fokus på kvalitet

 • Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Få igangsat dit malerprojekt allerede i dag!

Du behøver ikke vente længe på at få dit malerprojekt sat i gang. Du kan udfylde vores tilbudsformular, som tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi sørger for at sende et tilbud afsted til dig indenfor 48 timer. Du kan også kontakte os på telefon 51 90 20 91 og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere med mange års erfaring, om hvad vi kan gøre for dig. Her kan vi også råde og vejlede, som du får det slutresultat du altid har drømt om.

Så uanset om du skal have malet ude eller inde, malet træværk eller vægge, så står malerfirmaet Lykkebo klar til at være din personlige maler i Slangerup, og give din nye eller nuværende bolig ny maling.

blank