Vores malere dækker hele Hellerup - Ring mellem kl. 09:00-17:00 51 90 20 91

Maler Hellerup – Godt malerhåndværk til en ærlig pris

Trænger dit hjem i Hellerup til en opfriskning? Og vil du gerne have miljømærket kvalitetsmaling, som sikrer et sundt indeklima? Vores malere i Hellerup står klar til at hjælpe dig med din maleropgave.

Uanset om du blot ønsker at få frisket dit hjem op eller ønsker at give det et helt nyt look eller farvetone, så er dit malerfirma i Hellerup klar til at levere et tilfredsstillende resultat og en god service. Vi tilbyder høj kvalitet til en fair pris. Kontakt din malermester i Hellerup i dag og få et uforpligtende og udspecificeret tilbud fra dit malerfirma i Hellerup.

Vi tilbyder vores kunder:

 • Flotte nymalede vægge med en mat finish
 • Et holdbart og rengøringsvenligt resultat
 • Miljømærket kvalitetsmaling fra Dyrup
 • Dygtige malere og godt malerhåndværk

Få et uforpligtende tilbud fra din malermester i Hellerup

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi sender dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi sender tilbuddet så hurtigt som muligt og typisk indenfor 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til vores malerfirma i Hellerup på 51 90 20 91. Som maler med mange års erfaring med at male efter de højeste standarder ser vi frem til at hjælpe og vejlede dig om din maleropgave.  

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Hjemmets vægge er en vigtig del af det æstetiske og personlige udtryk. At finde den rigtige maler kan være en udfordring – Lykkebos maler i Hellerup sørger for at få dine vægge til at fremstå flotte, til en rimelig pris og til aftalt tid. Hos Lykkebo har vi dygtige og uddannede malere, som udfører godt og grundigt håndværk, så du får et flot og færdigt resultat.

professionelt malerfirma hellerup

Vi har mange års erfaring indenfor malerbranchen og ønsker at sætte en høj standard indenfor kvalitet og malerhåndværk som malermester i Hellerup. Vi er derfor stolte af at have modtaget brancheprisen som ”Årets maler”. Vi er særligt glade for de positive kundeudtalelser og begrundelsen for, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot i kategorien ”Maler”: Lykkebo udfører malerarbejde af højeste kvalitet til en rimelig pris og lever op til alle aftaler.

Klassisk malerhåndværk og grundighed

Det er desværre ikke alle malere, der lægger den samme grundighed i udførelsen af deres håndværk, eller som bruger den nødvendige tid på at udføre din maleropgave til perfektion. Ønsker du, at dine vægge skal have et holdbart resultat, som også har en perfekt og luksuriøs finish? Så bør fokus på detaljen og en grundig tilgang til maleropgaven være i højsædet.

grundig malermester hellerup

Vi sætter den nødvendige tid af til opgaven

Hos malerfirmaet Lykkebo går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi gør en dyd ud af at bruge den nødvendige tid på din maleropgave. På den måde er du sikret æstetisk flotte vægge og malerhåndværk af højeste standard. Vi gør derfor et stort nummer ud af forarbejdningen af dine vægge, da det er vores erfaring, at udføres dette ikke til perfektion, risikerer man at få et sjusket malerresultat, der ikke er ordentligt. Vi afvasker først dine vægge. Vi spartler derefter eventuelle huller, nøk og andre fejl og dækker af, så dit hjem og dine vægge er klar til selve malerudførelsen. Vi maler derefter dine vægge minimum to gange med kvalitetsmaling for den bedste dækkeevne. Og du får vægge med en flot og luksuriøs finish, så dine vægge kommer til at tage sig ud fra deres bedste side.

Miljømærket maling i høj og luksuriøs kvalitet

Nymalede vægge har en stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud og den følelse og æstetik, der kommer til udtryk. Sparer man på kvaliteten i de produkter, der anvendes i udførelsen af malerhåndværket, bærer resultatet typisk tydeligt præg af det, så slutresultatet ikke får en ordentlig og pæn finish. Det betyder, at du ikke får et holdbart og slidstærkt malerresultat, som du kan nyde år efter år. Af netop de årsager anvender malerfirmaet Lykkebo kun malerprodukter i højeste kvalitet.

Mat finish og slidstærkt resultat

Lykkebo maler dine vægge med Dyrups kvalitetsmaling ”Robust 5”. Malingen har en rigtig fin, mat finish, som giver dine vægge et luksuriøst look. Det er en maling med en rigtig god dækkeevne, og som holder sig pæn på trods af den uundgåelige slitage, som opstår i den daglige brug af hjemmet. Det er samtidig en maling, som er 100 % akrylbaseret og derfor meget rengøringsvenlig. Du kan sågar vaske dine vægge med en opvredet klud, uden at du skal bekymre dig om at efterlade en blivende plamage eller plet på dine fine vægge.

maleropgaver af alle slags

Til dine paneler og andet træværk anvender Lykkebo en polyuretanbaseret specialmaling, som er særlig stærk. Den efterlader dit træværk med en ekstra hård, rengøringsvenlig og slidstærk overflade. Det betyder, at dit træværk kan modstå dagligdagens slid og brug, og det får et malerresultat, som holder sig flot længe. Og skulle dine paneler få snavs på sig eller et mærke fra eksempelvis støvsugeren, kan du nemt rengøre dem med en klud eller skuresvamp.

At vælge en billigere maling i en lavere kvalitet kan spare dig for nogle penge i dag, men du risikerer at få et uholdbart og sjusket malerresultat – Lykkebo går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi giver dit hjem et resultat, som holder sin æstetiske skarphed og fine finish længe. Samtidig er alle vores indendørs malerprodukter skånsomme for miljøet, og mærket med EU-Blomsten eller Svanemærket, så dit indeklima ikke er skadeligt, efter vi har malet hos dig.

Bestil et gratis malertilbud i dag

 • icon

  Altid fokus på kvalitet

 • icon

  Tilbud samme dag på 9 ud af 10 opgaver

 • icon

  Prisvinder og bedst på Trustpilot

Få gratis tilbud nu

Vi har udvidet garanti på vores kvalitetshåndværk

Ikke alle malere lægger den samme ære i ordentligt udført håndværk. Man kan ligeledes være uheldig, at der sker fejl i udførelsen af ens malerjob. Malerfirmaet Lykkebo lægger et stort arbejde i altid at udføre et håndværksmæssigt ordentligt resultat. Tilkendegivelsen som ”Årets maler” fra vores branche viser vores dedikation til ordentligt håndværk udført til perfektion.

erfarne malermestre

Men vi mener også, at det er vigtigt, at du som kunde hos os føler dig fuldt ud sikker på at modtage ordentligt udført håndværk. Vi er derfor medlem af ”Danske malermestre”. Det betyder, at du er dækket af en udvidet garanti. Så er dit malerjob ikke ordentligt håndværksmæssigt udført, har du mulighed for at få udbedringer for op til 100.000 kroner.

Få dit malerprojekt sat i gang i dag!

Du behøver ikke at vente længe på at få dit malerjob igangsat. Udfyld vores formular, eller ring til os på telefonnummer 51 90 20 91. Vi sørger for at få et uforpligtende tilbud afsted til dig indenfor 48 timer, og oftest indenfor 24 timer. Vi ser frem til at være din personlige maler i Hellerup.

maleropgaver i hele hellerup